- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
Amanda aman grubu ikinci ikizleride mi gelmiş. Hoşgelmişler. Gözün aydın sağlıkla gelinler inşallahMerhaba arkadaslar. Salı günü gittim doktora 6+1ken İkiz olduklarını öğrendim. Üstelik kalp atışlarını duydum çok şükürdoktorum herseyin yolunda olduğunu şimdilik söyledi ama ben daha öncede ikiz ve sonrasında tek gebelik kaybım olduğu için tedirginim. Tüp bebekle hamileyim. Mide bulantısı ve kusmada başladı. Bugun bel ağrısı cekiyorum.
İnşallah canım yarın görürsün büyük ihtimal. Benim randevum 4 buçukta. Sen benden önce güzel haberi yazarsın inşallah :)Ayy ben de yarın sabah erkenden doktora gidiyorum. Geçen sefer görmemiştik ama bu sefer eminim annecigine selam verecek.Hadi güzel haberlerimiz olsun insallah
Amanda aman grubu ikinci ikizleride mi gelmiş. Hoşgelmişler. Gözün aydın sağlıkla gelinler inşallah
Oyyy ne güzel gozunaydin. Malesef hayatta kötü tecrübeler edinebiliyoruz. Korkularını bir kenara bırakmaya çalış ve bebislerine destek ol. Her zaman kötü şeyler yaşayacak değiliz. Sen ne kadar iyi düşünürsen onlar da o kadar iyi olurlar
Sağolun arkadaşlar. Rabbim hepimizin bebişlerini bize bağışlasın, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsunhoşgelsin minik mercimekler Rabbim sağlıklı bi gebelik geçirmeni nasip etsinn Maşallah
6+5 im canım takip edemiyorım artık 6+4 sanıyodum az önce uygulamaya baktım 5 olmuşuzOlsun üzülme şart değilmiş başka besinlerle takviyesi yapılıyor zatenyumurta ile tek seferde aliniyormus kolay diye sen kac haftaliksin
Ayy o nasıl oluyor yapalım hemenBenim şuan yuvarlak duruyor bakalım ne çıkacak bu tahmin işi tutcak mi merak ettim smdibirde bizde çok tuz testi meşhurdur hiçte yanıltmaz
Bakalım tutcak mıAaa ilk defa duydumbunu dikkate alıcam bende
Acile gittim iş çıkışında igneye gerek yok dedi. Testler yaptılar kahverengi lekelenmeden korkma dediler. Cumartesi kendi doktoruma gidene kadar beklemedeyim canim. Teşekkür ederim yorumlariniz içinBenim değil bir arkadaşin lekelenmesi olmuş ama bence zaman geçmeden doktoruna görünmeli. Zaten hemen iğne yapıyor Protestan ilaç veriyor inşallah durum o kadar ciddi değildir. Normaldir ama böyle şeyler ihmale gelmez
Bana günde iki verdi duphaston diye bi ilac, doktorun daha iyi bilir canım, bana da benim kullandigim çokmuş gibi geliyor az kaldı bakalım.Kızlar progestani nasıl kullanıyorsunuz bana günlük 1 tane vermiş doktor ama dozu az değil mi ?
gözün aydın canım çok sevindim senin adınaKızlar kalp atışı duydum az önce her şey yolunda dedi doktor, çok mutluyum
ben günde 3 tane kullanıyorum ama bunun dozu tamamen senin riskine bağlı bence :) benim düşüklerimden dolayı doktorum temkinli davranıyor o yüzden bu şekilde verdi. bunun yanında kan sulandırıcı ilaçlar da kullanıyorum.Kızlar progestani nasıl kullanıyorsunuz bana günlük 1 tane vermiş doktor ama dozu az değil mi ?
Teşekkür ederim canımgözün aydın canım çok sevindim senin adına
Kız ne güzel yazmışsın :))
Ben de yarın gidiyorum. Bakalım bizim bebekler kaç görünecek ultrasonda. Kötü düşünmek istemiyorum. İnşallah herşey yolundadır. Ben ilkinde sanki de daha rahattım. İkinci daha çok kastırdı beni. Şimdi daha çok şey biliyorum belki de o yüzden.
Gözün aydın canım darısı başınızaGünaydınn kızlarkesemiz göründü sonunda 3 gun geride boyutu ama olur böyle şeyler bunun Bi önemi yok dedi.. 1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi
Maşallah gözün aydın canım darısı bizeKızlar kalp atışı duydum az önce her şey yolunda dedi doktor, çok mutluyum
Ne çektim o sancilardanYa 4+5 de olup bıçak gibi sancıları olan var mı? Ama 20 saniyelik filan..nefes alamıcak gibi oluyorum sonra geçiyor benim adet sancılarımda böyle şiddetli oluyordu onun gibi aynen
Gözünüz aydınGünaydınn kızlarkesemiz göründü sonunda 3 gun geride boyutu ama olur böyle şeyler bunun Bi önemi yok dedi.. 1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi
Sabah 1 akşam 2 tane al tok karınla dedi doktorum öğle yerine akşama verdi çalışırken uyuklamayim diye ama ben yine de iki tane birden icmiyorumKızlar progestani nasıl kullanıyorsunuz bana günlük 1 tane vermiş doktor ama dozu az değil mi ?
Mutlaka doktoruma söylicem zaten haftaya salı gidiyorum bugün olmadı mesala ama akşamları çok oluyor sanırım yorgunlukta çok etkiliyorNe çektim o sancilardançok ağrım var deyince de doktor progestan verdi şimdi sanki daha az