2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Amanda aman grubu ikinci ikizleride mi gelmiş. Hoşgelmişler. Gözün aydın sağlıkla gelinler inşallah

i
Ayy ben de yarın sabah erkenden doktora gidiyorum. Geçen sefer görmemiştik ama bu sefer eminim annecigine selam verecek. Hadi güzel haberlerimiz olsun insallah
İnşallah canım yarın görürsün büyük ihtimal. Benim randevum 4 buçukta. Sen benden önce güzel haberi yazarsın inşallah :)

Amanda aman grubu ikinci ikizleride mi gelmiş. Hoşgelmişler. Gözün aydın sağlıkla gelinler inşallah
Hayırlı olsunhoşgelsin minik mercimeklerRabbim sağlıklı bi gebelik geçirmeni nasip etsinnMaşallah
Sağolun arkadaşlar. Rabbim hepimizin bebişlerini bize bağışlasın, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Acile gittim iş çıkışında igneye gerek yok dedi. Testler yaptılar kahverengi lekelenmeden korkma dediler. Cumartesi kendi doktoruma gidene kadar beklemedeyim canim. Teşekkür ederim yorumlariniz için

Kızlar progestani nasıl kullanıyorsunuz bana günlük 1 tane vermiş doktor ama dozu az değil mi ?
ben günde 3 tane kullanıyorum ama bunun dozu tamamen senin riskine bağlı bence :) benim düşüklerimden dolayı doktorum temkinli davranıyor o yüzden bu şekilde verdi. bunun yanında kan sulandırıcı ilaçlar da kullanıyorum.

Ben ilkinde bildiğin deliydim şimdi ise sakin görünmeye çalışıyorum ama içimde ne fırtınalar herşey bir yana sanki kızıma olan sevgimi ikiye bölecekmişim gibi ondan bişeyler çalacakmısım gibi geliyor. Çok saçma şeyler düşünüyorum farkındayım ama elimde değil. 2.yi bekleyen anneler sizde böyle vicdan azabı çekiyormusunuz. Bu arada kızım ablası olsun istiyor kardeşi değil

Ya 4+5 de olup bıçak gibi sancıları olan var mı? Ama 20 saniyelik filan..nefes alamıcak gibi oluyorum sonra geçiyor benim adet sancılarımda böyle şiddetli oluyordu onun gibi aynen
Ne çektim o sancilardan çok ağrım var deyince de doktor progestan verdi şimdi sanki daha az

Sabah
Kızlar progestani nasıl kullanıyorsunuz bana günlük 1 tane vermiş doktor ama dozu az değil mi ?
Sabah 1 akşam 2 tane al tok karınla dedi doktorum öğle yerine akşama verdi çalışırken uyuklamayim diye ama ben yine de iki tane birden icmiyorum

Kızlar bi sorum daha var sizlere ben 3 tane gebelikle ilgili program indirdim 3ü de 5. Haftada kalp atışı olduğunu gösteriyor fakat doktorlar 7. Haftadan sonra görüyor o programlar yanlış mı yönlendiriyor sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…