2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

bende pco yok ama adetim arada düzensizlesiyor.
Benim son adetim 24 eylül iste. Herkes ögrenmis gebelik takvimi yapmis, ben hala adet günü bekliyorum
sadece 2gün ovu testi yaptim, ilk gün koyu ikinci gün acikti, 18 ekimde pik gördüm.
Bakalim ben de bu ay sevinebilecek miyim

Çat iğnesi kullandınız mı

Çat iğnesi kullandınız mı
benim düzenim 34-38 arasi normalde, ama bu ay tam ovu dönemi cok stresim oldu uzun süreli, otip dönemlerde bazen bi adet bile atladigi olabiliyor.
Ama pik gordum ovu testinde sanirim ve atesim de yükseldi ardindan yani gecmis olmali

kızlar merhaba. ben 14 ekimde öğrendim gebeliğimi. son adet tarihim 16 eylül 20 eylülde infertilite teşhisi koymuştu hacettepe tıp dün kese,bebek, beslenme tüpü görüldü. haftaya kalp atışı Allah nasip ederse ve doğumumuz 22 temmuz tahmin ediliyor. ben de bişey hissetmiyorum şuan. biraz da şoktayım tabii. sersemlik baş dönmesi var ama o kadar.

Maşallah infertilite teşhisinden sonra hamilelik müjdesi mucize gibi gelmiştir
Bendede sadece bi yorgunluk halsizlik var üzerimde.. Hatta ara ara adet olacakmisim gibi hissediyorum ama normalmiş sanırım

Maşallah infertilite teşhisinden sonra hamilelik müjdesi mucize gibi gelmiştir
Bendede sadece bi yorgunluk halsizlik var üzerimde.. Hatta ara ara adet olacakmisim gibi hissediyorum ama normalmiş sanırım
sinsi bi karın ağrısı gibi değil mi?

hepinize merhabalar inşaallah sağlıkla kucaklarınıza almak nasip olur benim son adet tarihim 14 Ekim hamilemiyim henüz bilmiyorum umarım hamileyimdir bende Temmuz annesi olayım

Merhabalar bende bu akşam evde test yaptım ve 2.çocuğuma hamile olduğumu öğrendim. Sat 3 ekim.bat 31 ekim. Hayırlısıyla kocağımıza almayı nasip etsin Allah. Tek belirtim şiş ve gergin bir karın onun dışında herşeyim eskisi gibi. Çok yeni olduğu için doktora 7-8 haftada gideceğim

Merhabalar hayırlı olsun Benim de tek belirtim karın şişliği ve gaz.. p.tesi kan vermiştim bir de dayanamadım bugun verdim öğleden sonra sonucu alacağım

Canımm verdin mi kanı ne durumdasın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…