Verdim canım mesaim bitince gidip sonucu alacam dayanamadım telefonla öğrendim 700 küsür olmuş keseyi haftaya göreyim de Sen ne yaptın canım verdin mi kanCanımm verdin mi kanı ne durumdasın ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdim canım mesaim bitince gidip sonucu alacam dayanamadım telefonla öğrendim 700 küsür olmuş keseyi haftaya göreyim de Sen ne yaptın canım verdin mi kanCanımm verdin mi kanı ne durumdasın ??
E nabıza düşüyor sonuçlar canım eğer kullanıyorsan kontrol et derim ben de sabah verdim güncelleyin duruyorumMerhaba kızlar bende bugun sabah kan verdim ama biraz yoğunluk varmış yarın sabaha cikacak sonucumm.. Nasıl bekliycem bilmiyorum sabaha kadar
Ohh masallah canimVerdim canım mesaim bitince gidip sonucu alacam dayanamadım telefonla öğrendim 700 küsür olmuş keseyi haftaya göreyim de Sen ne yaptın canım verdin mi kan
Ayy maşşallah senin adına da çok sevindim canım. Birbirimize destek olup 9. Ayımızı bitirelim inşallah benim ilk gebeliğim olacakOhh masallah canim
Bende verdim dayanamayip 560 cikmis
Merhabalar hayırlı olsun Benim de tek belirtim karın şişliği ve gaz.. p.tesi kan vermiştim bir de dayanamadım bugun verdim öğleden sonra sonucu alacağım
Şişlik çok sorun benim için kızlar giydiğim pantolonlar sıkıyor rahatsız oluyorum sizi de etkiliyor mu
Ayy benim de ilk ama ikinci de de aynı heyecanı yaşarımMerhaba sizede hayırlı olsun. Szinki İlk gebelik sanırım benim 2. Olduğundan kan vermeyeceğim ilk kontrolde veririm sanırım. Ama ilk zamanlar iki günde bir hcg artış takip etmek gerekiyor sağlıklı mı ilerliyor diye. Umarım güzel artar değerin
galiba aynen öyle olacak ben öğretmenimdün nöbet tutttum sabah 7den akşam 4e kadar belim de ağrı var şuanBel kısmı rahatsız ediyor benide evet ama canın yanmadıkça bebeğe bir zararı yok. Zaten 3. Ayın sonunda şişkinlik gidecek. Bebek belirginleşince de o zaman giyemeyeceğiz eski pantolonları
Amin hepimi sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi Benim ilk hamilelik o nedenle panik halindeyim maşallah sen deneyimlisinMerhaba sizede hayırlı olsun. Szinki İlk gebelik sanırım benim 2. Olduğundan kan vermeyeceğim ilk kontrolde veririm sanırım. Ama ilk zamanlar iki günde bir hcg artış takip etmek gerekiyor sağlıklı mı ilerliyor diye. Umarım güzel artar değerin
Evet böyle birlikte takip etmek içini rahatlatır insanınAyy maşşallah senin adına da çok sevindim canım. Birbirimize destek olup 9. Ayımızı bitirelim inşallah benim ilk gebeliğim olacak
Bende o kadar hissedilecek bir şişlik yok canım şimdilik. Ama karnımda sürekli hareket var gurul gurul sesler çıkıyorŞişlik çok sorun benim için kızlar giydiğim pantolonlar sıkıyor rahatsız oluyorum sizi de etkiliyor mu
Canımm ben de yarına kalmasın diye aile hekimliğin gitmedimMerhaba kızlar bende bugun sabah kan verdim ama biraz yoğunluk varmış yarın sabaha cikacak sonucumm.. Nasıl bekliycem bilmiyorum sabaha kadar
Ayy benim de ilk ama ikinci de de aynı heyecanı yaşarım
galiba aynen öyle olacak ben öğretmenimdün nöbet tutttum sabah 7den akşam 4e kadar belim de ağrı var şuan
Aynen canımEvet böyle birlikte takip etmek içini rahatlatır insanın
Ayy o kadar halsizlik ki full oturasın var benim ama meslek engel öyle uzun uzun ayakta ders anlat tabanlarım patlıyor eve git bir de ev işleriyle uğraşBende bankacıyım benimde oturmaktan yoğunluktan Yerimden kalkamamaktan belim ağrıyor bugün. Sürekli Oturmak ya da ayakta durmak pek iyi değil ama maalesef sistem oturduğunda da ayaklarını uzat çöp kovasını ters çevirip ödem olmaz böylece
Ayy o kadar halsizlik ki full oturasın var benim ama meslek engel öyle uzun uzun ayakta ders anlat tabanlarım patlıyor eve git bir de ev işleriyle uğraş