Ayy haber ver çatlarım burda aynı şehirde olsak sizi ben götürürdümAnladım canım ben de bir kan vereyim o zaman iş çıkışında yada yarın sabah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy haber ver çatlarım burda aynı şehirde olsak sizi ben götürürdümAnladım canım ben de bir kan vereyim o zaman iş çıkışında yada yarın sabah
bende pco yok ama adetim arada düzensizlesiyor.Ben pcos hastasıyım canım 30ila 32 gün arasında adet oluyordum genel düzenliydi ama bazen özellikle prolaktin seviyesindeki yükseklikten dolayı ilaçla adet görüyordum yılda bir iki kez olurdu bu. Ve her ay mutlaka bir kistim gelişirdi bekarken doktora gittiğimde jinekoloğum bana kist fabrikası gelmiş diye seslenirdi
Çat iğnesi kullandınız mıbende pco yok ama adetim arada düzensizlesiyor.
Benim son adetim 24 eylül iste. Herkes ögrenmis gebelik takvimi yapmis, ben hala adet günü bekliyorum
sadece 2gün ovu testi yaptim, ilk gün koyu ikinci gün acikti, 18 ekimde pik gördüm.
Bakalim ben de bu ay sevinebilecek miyim
yok benim o taraklarda bezim yok :)Çat iğnesi kullandınız mı
benim düzenim 34-38 arasi normalde, ama bu ay tam ovu dönemi cok stresim oldu uzun süreli, otip dönemlerde bazen bi adet bile atladigi olabiliyor.Çat iğnesi kullandınız mı
Habeerlerini bekliyoruz canım
ben p.tesi yaptırdım 117 çıktı
Merhaba canım benim sat 28aylüldü hcg 334 çıktı inşallah hayırlı haber alırsın
EVet canim yarin işe gitmeden ugrayabilirsem ugrayip kan verecegimSaol canm peki testi tekrarlaticakmisin?
Ay inşallah canm ya
EVet canim yarin işe gitmeden ugrayabilirsem ugrayip kan verecegim
kızlar merhaba. ben 14 ekimde öğrendim gebeliğimi. son adet tarihim 16 eylül 20 eylülde infertilite teşhisi koymuştu hacettepe tıp dün kese,bebek, beslenme tüpü görüldü. haftaya kalp atışı Allah nasip ederse ve doğumumuz 22 temmuz tahmin ediliyor. ben de bişey hissetmiyorum şuan. biraz da şoktayım tabii. sersemlik baş dönmesi var ama o kadar.
sinsi bi karın ağrısı gibi değil mi?Maşallah infertilite teşhisinden sonra hamilelik müjdesi mucize gibi gelmiştir
Bendede sadece bi yorgunluk halsizlik var üzerimde.. Hatta ara ara adet olacakmisim gibi hissediyorum ama normalmiş sanırım
sinsi bi karın ağrısı gibi değil mi?
hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallahAynen adet ağrısına benziyor.. Bu benim ikinci hamileligim olacak inşallah.. Ilkindede böyle olmuştum
Canım kaç çıktı sonucun??bugün tekrar verdim ben sonuc bekliyorum canım, sen?
Merhabalar hayırlı olsun Benim de tek belirtim karın şişliği ve gaz.. p.tesi kan vermiştim bir de dayanamadım bugun verdim öğleden sonra sonucu alacağımMerhabalar bende bu akşam evde test yaptım ve 2.çocuğuma hamile olduğumu öğrendim. Sat 3 ekim.bat 31 ekim. Hayırlısıyla kocağımıza almayı nasip etsin Allah. Tek belirtim şiş ve gergin bir karın onun dışında herşeyim eskisi gibi. Çok yeni olduğu için doktora 7-8 haftada gideceğim
Canımm verdin mi kanı ne durumdasın ??hayır canım doktorum izindeydi devletin acilimde beta hcg baktırdım iki günde bir iki katına çıkıyor sağlıklı gebelikte yarın o yüzden bakacaz başka doktor baktı dedi rahim kalınlaşmış ama kese için çok erken haftaya gel dedi ben olsam bir kan verirdim illa ultrasona girmen gerekmiyor