Canım dün kendi doktorum gelmişti izinden çok şükür kalbini duyduk evladımızınHafta olmasına tam 7 gün var. O yüzden unut şimdi doktorun dediklerini haftaya doktora ilk defa gidecekmisşin gibi düşün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dün kendi doktorum gelmişti izinden çok şükür kalbini duyduk evladımızınHafta olmasına tam 7 gün var. O yüzden unut şimdi doktorun dediklerini haftaya doktora ilk defa gidecekmisşin gibi düşün
Şükür Rabbime ki duydum sesiniAmin inşallah sende sağlıkla duyarsın inşallah
hayırlı olsun canımm çok sevindim. ya belirtilerin nasıl oldu çok merak ediyorum bende 3 gündür geçmeyen batma hissi var aşırı heyecanlıyım sendede olmudu batma hiç geçmeyenMeraba kızlarrrr aranıza yeni katıldım .Bende Temmuz annesiyim 2 gün önce öğrendim 4+2 yizz rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
ne güzel tebrikler darısı başımızaŞükür Rabbime ki duydum sesini
Canım sen de gitsen duyarsın bence :)ne güzel tebrikler darısı başımıza
aynen ama sabırla randevu tarihimi bekleyeceğimCanım sen de gitsen duyarsın bence :)
Sen ne zaman gidiyorsun :)aynen ama sabırla randevu tarihimi bekleyeceğim
23 kasım canım çok varSen ne zaman gidiyorsun :)
2 haftadan az var :)23 kasım canım çok var
kesin görürsün bende 5+3 de gördüm2 haftadan az var :)
Benim kese görünür mü cumaya.. 5+6 oluyorum
Gözünaydın canım ya darısı bizeCanım dün kendi doktorum gelmişti izinden çok şükür kalbini duyduk evladımızın
Canım görürsün benim 5+0dı göründü kese2 haftadan az var :)
Benim kese görünür mü cumaya.. 5+6 oluyorum
Acaba ultrason da kaç görünecek. Oğlan hep son adet tarihim le birebir uyumlu giderdi.kesin görürsün bende 5+3 de gördüm
İnşallah olması gerektiği yerdedir canım. Hiç olumsuz bir gebelik yaşamadım ama yine de bu kadınlar kulübünde öyle şeyler okudum ki korkuyorum.Canım görürsün benim 5+0dı göründü kese
Bize de haber ver günümüz aynı ben de perşembe gidecemKalp atışını duymak için gidicem birazdan heyecan yaptım sanırım inşallah duyarım
Doktorum erkek o yüzden alttan bakmiyo bende istemedim açıkçası yoksa daha erken bile duyulurmus bide idrara sıkışık gitmeliymisiz aklınızda olsun kizlarBize de haber ver günümüz aynı ben de perşembe gidecem ☺
selam,bende de cok var ama çok normalmiş,yerleşiyormuş mercimekhayırlı olsun canımm çok sevindim. ya belirtilerin nasıl oldu çok merak ediyorum bende 3 gündür geçmeyen batma hissi var aşırı heyecanlıyım sendede olmudu batma hiç geçmeyen
Amin inşşalah en kısa sürede.Gözünaydın canım ya darısı bize
ben ondan pek bişey anlamadım 5+3 olarak gittim doktor 4 buçuk 5 haftalık diyebiliriz dedi bana.Acaba ultrason da kaç görünecek. Oğlan hep son adet tarihim le birebir uyumlu giderdi.