2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhaba. Ben daha konuşmadım ama içiyorum ben omega 3. Ve folik asit. Omega 3 güvenilir bir marka al mutlaka. Soğuk deniz baligindan olmalı ve kapsüller kalın bağırsak çözülmeli. Eğer eğer ağzına sonradan balik tadı kokusu gelmiyorsa o iyidir
bence doktorunuza danışmadan ilaç almamalısınız, tavsiyede bulunmamalısınız. Şuan için omega3 erken. zaten gerek görülürse dr vericektir. şuan haftada 2 öğün balık tüketmeniz yeterli.

Kızlar merhaba nasıl gidiyor 🤭 benim TSH yüksek olduğu için dün kan verdim 4.5 , çıktı hemen ilaca başladık dahiliyeye görümcem en yakın zamanda. Bu arada artık ciddi ciddi belirtileri yaşamaya başladım sabah bulantıları gelmeye başladı 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ göğüslerime dokunamiyorm bile. Dün gittiğimde doktora yine ultrasona yine baktık bu kadar kısa sürede kendini 3-4 katına çıkarmışti resmen yolk kesesi çember şeklinde etrafındaydi yani aşırı hızlı gelişiyolar. İnşallah bu cmtesi de kalp atışını duyarız ❤️ kalp atışını genelde duyanlar kaçta duydu acaba 😍

Bat 17 kasım 31 günde oluyorum adet 5 gün var bugün idrar testi yaptım ama henüz bişey göremedim erken mi acaba 🙄 yoksa yok mu işte sabırla beklemeyince bu sefer böyle bir ikileme düşüyor insan 😏

Kızlar merhaba nasıl gidiyor 🤭 benim TSH yüksek olduğu için dün kan verdim 4.5 , çıktı hemen ilaca başladık dahiliyeye görümcem en yakın zamanda. Bu arada artık ciddi ciddi belirtileri yaşamaya başladım sabah bulantıları gelmeye başladı 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ göğüslerime dokunamiyorm bile. Dün gittiğimde doktora yine ultrasona yine baktık bu kadar kısa sürede kendini 3-4 katına çıkarmışti resmen yolk kesesi çember şeklinde etrafındaydi yani aşırı hızlı gelişiyolar. İnşallah bu cmtesi de kalp atışını duyarız ❤️ kalp atışını genelde duyanlar kaçta duydu acaba 😍
Merhaba kaç haftalık tahmini ☺️

X