2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bat 17 kasım 31 günde oluyorum adet 5 gün var bugün idrar testi yaptım ama henüz bişey göremedim erken mi acaba 🙄 yoksa yok mu işte sabırla beklemeyince bu sefer böyle bir ikileme düşüyor insan 😏
Ben günümden önce öğrendim ama belli olmuyor. Erken gebelik testlerinden dene olmadı kanda baktır. Ama en iyisi gününü bekle. Allah gönlüne göre versin
Aynen katılıyorum gözlerimi zor açık tutuyorum

İşleri yanlış yapıcam diye korkuyorum :skandal:
Yavas yavaş basliyor galiba bende bugün öyleyim, bide bulantı var masadan kafam kalkmıyor bakalım akşam naasil olcak 😔
Öğle arası dışarı çıktımda az gözüm açıldı. :KK57:
Kalp atışını duymak için gidicem birazdan heyecan yaptım sanırım inşallah duyarım 🤗
Güzel haberlerle gel. Bizede yaz

Bat 17 kasım 31 günde oluyorum adet 5 gün var bugün idrar testi yaptım ama henüz bişey göremedim erken mi acaba 🙄 yoksa yok mu işte sabırla beklemeyince bu sefer böyle bir ikileme düşüyor insan 😏

Canım ben adete 4 gün varken öğrendim. Yumurtlama zamanını biliyor musun? Ona göre bi hesaplama yap istersen kuzum. Geçte döllenmiş olabilir. Adetin gecikince yaparsan tabi daha garanti olur 👍🏻

Bende yeni öğrendim daha 4+2 yim..Cemil Kaya yı düşündüm ama tam karar veremedim siz ne düüşünüyosunuz?
Cemil Kayayı hiç duymamıştım etraftan 😥 Ben Lina da Meral veya Mine hanımı düşünüyorum,bir de Memorialdeki doktorlara bakıcam ama onlar hakkında çok bir bilgim yok...karar versem gidicem bakalım

Ben günümden önce öğrendim ama belli olmuyor. Erken gebelik testlerinden dene olmadı kanda baktır. Ama en iyisi gününü bekle. Allah gönlüne göre versin

İşleri yanlış yapıcam diye korkuyorum :skandal:

Öğle arası dışarı çıktımda az gözüm açıldı. :KK57:

Güzel haberlerle gel. Bizede yaz
Evet kizlar minnakin kendi gibi minnak kalp atışlarını duymak nasip oldu 🥰

X