2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benmde öyle ve kahverengi lekelenme var az az

Kizlar eşlerinizle ilişki durumunuz nedir , benim esim bebege bisey olur kan gelir vs. Diye cok korkuyor bende oyle korku var ama doktorumda iliskide sorun yok demisti yinede nolur nolmaz diyoruz

Kizlar eşlerinizle ilişki durumunuz nedir , benim esim bebege bisey olur kan gelir vs. Diye cok korkuyor bende oyle korku var ama doktorumda iliskide sorun yok demisti yinede nolur nolmaz diyoruz

Düşük tehliken varsa sıkıntılı ilişki 3 ay ama öyle bir problemin yoksa doktorlar genellikle izin veriyor.

Kızlaaar adetime 4 gün varken öğrendim bende 2 gün önce test yaptım çıktı. Dünde doktora gittik betahcg 137 çıktı. Daha çoook minik kuzum benim 3 hafta 6 günlük henüz. Herkesin sağlıkla ilerler gebeliği inşallah Sizler ilk kaç betahcg ile öğrendiniz acaba

600 e yakın bişeydi canim

Doktorun sorun yok dediyse sorun yoktur canım, bebeğe sadece ilişki nedeniyle bir şey olmaz ben de araştırdım tabii benim doktor bi şey demedi ama şimdilik sorun olmuyor

Riskli durumlar dışında hiçbir sorun olmuyor canım. Biz ilk gebeliğimde hiç sorun yaşamadık çok şükür. İnşallah bunda da öyle olur.

Hayırlı olsun canım.sen epey erken öğrenmişsin. Ben adetimi 4 gün geçmişti tahlil yaptırdım. O yüzden kıyaslama yapmıcam kendim ile. :)

Kızlar merhaba bende adete 6 gün varken yumurtlamanın 11.günü erken gebelik testiyle cook silik bi şekilde öğrendim kan vermeye gitmedim adeti bekledim geçti tekrar test yaptım bu sefer 2. Çizgi göründü 4+5 görünüyor takvimde

Kızlar merhaba inşallah hepiniz çok çok iyisinizdir bebekleriniz de tabi benim 6 yaşında bı kızım var 4 yıldır istiyoruz ama bir türlü olmadı,iki hafta önce aşılama oldum bugün çatlatma iğnesi nin 14 günü,bı kaç gündür idrar testi yapıyorum iğnenin etkisi mıdır bilmem çizgi hala duruyor siz de bı bakın istedim

Eklentiler

• IMG_20191109_121907.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 56
Canım aşılama olayını anlamam ama çizgi çıkmış. Bence özele git bugün bi kan testi ver :))

Canım aşılama olayını anlamam ama çizgi çıkmış. Bence özele git bugün bi kan testi ver :))
Doktor 11 Kasım'da ver dedi öncesinde yapıp yanlış bir sonuç almak istemiyorum, inşallah vardır ya iki gün daha sabretmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…