• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

yanlış anlaşılmak istemem ama kürtaj lafını duyunca içim ürperiyo.çok üzülüyor ve korkuyorum.bi daha kürtaj yaşamak istemiyorum.hayırlısıyla salıya bende bebeğimi görebilsem kesşke.sanki zmn durdu geçmiyor.bian evvel salı olsunda dr gideyim içim rahatlasın istiyorum.benimde pek belirtim yok ondan çok korkuyorum tek güvendiğim göğüslerimdeki hassasiyet.inş iyi şeyler olur.

Günaydın hanımlar bugün küçük bebeğim mide kazinmasindan uyutmadi babasına kahvaltı hazırladık ufacık bizde atistirdik sizde de oluyor mu bu mide kazinmalari sabahın erken saatlerinde ?
Bana da bu sabah ilk defa oldu evde olduğum gün bir de kalkıp bir lokma ekmek attım ağzıma geri uyudum sabah sabah uykum daha tatlı geldi 😁
Oy maşallah🥰 benimde yuvarlak 9. Haftadaym bu gün kontrolüm var en son 7. Haftada gördüm ama erkek gibi geliyo bana yanılıyosam beni affet kızım🙈😁
Allah gönlüne göre sağlıklısını versin bakalım ne çıkacak ☺️
keseye göre cinsiyettemi tahmin ediliyormuş.ay bunuda duydum sonunda .. :)
Evet yapıyorlar ama o da tam tutmuyor bence 😁

Bu burun tıkanıklığı öldürüo benı ya ne yapabılırım yardım. gece yatınca tıkanıo resmn yaa ...Az öncede miğdem kıyıldı çok acıktım biraz atstrdım ama hala doymadım ya 🙈
Al benden de o kadar burun tikanikligi gaz mide bulantısı uyku hamileliği köküne kadar yaşıyorum sanırım
Burun tıkanıklığı yaşayan arkadaşlarım gelin şöyle sarılalım sizi sanırım en iyi ben anlarım 5 hafta çektim yeni açıldı daha ☹️ Neler yapmadım ki yani yediğim c vitaminli meyveler, buhar, eve oda nemlendirici alma ne yaptıysam kar etmedi en son daha da düşünce acildeki doktor kulağımda enfeksiyon gördü antibiyotik verdi onu içtim hem kulak diş ağrım geçti hem burnum açıldı şimdi korkumdan bere ve atkısız kesinlikle adım atmıyorum. Burnunuzu ve başınızı iyi koruyun çok etkiliyor

Burun tıkanıklığı yaşayan arkadaşlarım gelin şöyle sarılalım sizi sanırım en iyi ben anlarım 5 hafta çektim yeni açıldı daha ☹ Neler yapmadım ki yani yediğim c vitaminli meyveler, buhar, eve oda nemlendirici alma ne yaptıysam kar etmedi en son daha da düşünce acildeki doktor kulağımda enfeksiyon gördü antibiyotik verdi onu içtim hem kulak diş ağrım geçti hem burnum açıldı şimdi korkumdan bere ve atkısız kesinlikle adım atmıyorum. Burnunuzu ve başınızı iyi koruyun çok etkiliyor
Onlardan biri de benim ya sadece yattığımda oluyor çok rahatsız edici ağzım açık uyuyorum resmen artık :(

Bana da bu sabah ilk defa oldu evde olduğum gün bir de kalkıp bir lokma ekmek attım ağzıma geri uyudum sabah sabah uykum daha tatlı geldi 😁

Allah gönlüne göre sağlıklısını versin bakalım ne çıkacak ☺

Evet yapıyorlar ama o da tam tutmuyor bence 😁
valla bunlar yarın öbürgün şeyimizin fotosunu isterler şekle göre değerlendiriyoz diye Allahım sen akıl ver :)

Yaa kaçında doğmuştu inşallah bizimkilerde öyle olur 😍
26 haziran benim kardeşim.Şimdi diyorki bilmiş abla kız çocuk erken doğar benim doğumda 9 ay 10 günü 18 temmuz diyo ama dediği gibi kız olursa haziran sonuda olabiliyor.Sen merak etme ben ayarlıycam 26 sında olcak bu iş diyo.:)

26 haziran benim kardeşim.Şimdi diyorki bilmiş abla kız çocuk erken doğar benim doğumda 9 ay 10 günü 18 temmuz diyo ama dediği gibi kız olursa haziran sonuda olabiliyor.Sen merak etme ben ayarlıycam 26 sında olcak bu iş diyo.:)
Ahaha çılgın çocuk🙈 benim 8 temmuz görünüyo doğum bakalım ne olcak burda doğum hikayelerimizi yazdığımız günler nasıl olcak😁

Ahaha çılgın çocuk🙈 benim 8 temmuz görünüyo doğum bakalım ne olcak burda doğum hikayelerimizi yazdığımız günler nasıl olcak😁
ay sorma normal normal doğurayım diyorum Allah nasip ederse diye ama işte artık kısmet neremi nasıl yırtıcağımı anlatırım kızlar size :))

Bugün doktor kontrolüm var ve çok stresliyim :eek: iyi şeyler mi duyacağım kötü şeyler mi bilemiyorum :KK14:

Bende sıkıntı yapmayayım diyorum ama elimde değil :( daha önce birkaç kez kayıp yaşayınca insan korkuyor ama hiç 10. haftayı da görmedim şimdiye kadar iyi şeyler duyarım inş diyorum :)

İnşAllah hersey yolundadır stres yapma canım

Back
X