2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

valla bunlar yarın öbürgün şeyimizin fotosunu isterler şekle göre değerlendiriyoz diye Allahım sen akıl ver :)
Ahahha kahkaha attım iş oralara gelmez inşallah
Yo değilim hamileliğin 7-8. Haftasından beri sanki aldığım nefes yetmiyor iki hareket etsem nefes nefeseyim ve yattığımda burnum tıkanıyor
Gripten değilse sürebilir daha öyle okumuştum inşallah geçer kısa zamanda

Bende sıkıntı yapmayayım diyorum ama elimde değil daha önce birkaç kez kayıp yaşayınca insan korkuyor ama hiç 10. haftayı da görmedim şimdiye kadar iyi şeyler duyarım inş diyorum :)
Hayırlısıyla iyi haberler alacağız bu gün inşallah

Bende sıkıntı yapmayayım diyorum ama elimde değil daha önce birkaç kez kayıp yaşayınca insan korkuyor ama hiç 10. haftayı da görmedim şimdiye kadar iyi şeyler duyarım inş diyorum :)
Aynı durumdayım canım umarım sende bende buradaki herkeste iyi haberler alır.

Canım seninle aynı duyguları yaşıyorum kalp atışı duydum ama içim rahat değil.belirtiye takılma bende de belirti yok.inş güzel şeyler yaşarız.

Elle anladığım kadarıyla darlığına yüksekliğine bakıyolar kemiklerin
Benim doktorum daha çocuğum yokken senin çatı dar gibi belki sezeryan olabilir demişti.benim ablalarımında dar çıktı hep sezeryan oldular.

Benimde annemin falan dar ama bir sürü kez de muayene olmuştum bişey demedi hiç bi doktor
Kesinliği var mı bilemem ama ben inşallah o günleri görürsem çocuğumu tehlikeye atmayacağımı da bilirsem normal doğurmak isterim.

Bendede mide bulantisi sabah ve aksam yogun oluyo

Yok hayır alttan muayene olmuştum o zaman söylemişti çünkü aletten bile çok rahatsız oluyordum rahat girmiyordu açıkçası

Benim öyle sorunum yok sanırım olsa derdiler heralde il düşüğümü normal doğurttular bana ama çok korku dolu anlardı bir daha normal doğum düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…