- 15 Temmuz 2013
- 743
- 496
- 333
Rabbim bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bebeğimin yine kalp atışı yok birazdan kürtaja gireceğim.
Bana da bu sabah ilk defa oldu evde olduğum gün bir de kalkıp bir lokma ekmek attım ağzıma geri uyudum sabah sabah uykum daha tatlı geldiGünaydın hanımlar bugün küçük bebeğim mide kazinmasindan uyutmadi babasına kahvaltı hazırladık ufacık bizde atistirdik sizde de oluyor mu bu mide kazinmalari sabahın erken saatlerinde ?
Allah gönlüne göre sağlıklısını versin bakalım ne çıkacakOy maşallahbenimde yuvarlak 9. Haftadaym bu gün kontrolüm var en son 7. Haftada gördüm ama erkek gibi geliyo bana yanılıyosam beni affet kızım
Evet yapıyorlar ama o da tam tutmuyor bencekeseye göre cinsiyettemi tahmin ediliyormuş.ay bunuda duydum sonunda .. :)
Bu burun tıkanıklığı öldürüo benı ya ne yapabılırım yardım. gece yatınca tıkanıo resmn yaa ...Az öncede miğdem kıyıldı çok acıktım biraz atstrdım ama hala doymadım ya
Burun tıkanıklığı yaşayan arkadaşlarım gelin şöyle sarılalım sizi sanırım en iyi ben anlarım 5 hafta çektim yeni açıldı dahaAl benden de o kadar burun tikanikligi gaz mide bulantısı uyku hamileliği köküne kadar yaşıyorum sanırım
Yaa kaçında doğmuştu inşallah bizimkilerde öyle olurbenim erkek kardeşim yengeç 14 yaş var aramızda 19 yaşında .Çok vicdanlı merhametli çok hisli bir erkek.ben yengeç burçlarını seviyorum.İnşallah abla dayısıyla aynı gün doğar diyo :)
Onlardan biri de benim ya sadece yattığımda oluyor çok rahatsız edici ağzım açık uyuyorum resmen artıkBurun tıkanıklığı yaşayan arkadaşlarım gelin şöyle sarılalım sizi sanırım en iyi ben anlarım 5 hafta çektim yeni açıldı daha ☹ Neler yapmadım ki yani yediğim c vitaminli meyveler, buhar, eve oda nemlendirici alma ne yaptıysam kar etmedi en son daha da düşünce acildeki doktor kulağımda enfeksiyon gördü antibiyotik verdi onu içtim hem kulak diş ağrım geçti hem burnum açıldı şimdi korkumdan bere ve atkısız kesinlikle adım atmıyorum. Burnunuzu ve başınızı iyi koruyun çok etkiliyor
valla bunlar yarın öbürgün şeyimizin fotosunu isterler şekle göre değerlendiriyoz diye Allahım sen akıl ver :)Bana da bu sabah ilk defa oldu evde olduğum gün bir de kalkıp bir lokma ekmek attım ağzıma geri uyudum sabah sabah uykum daha tatlı geldi
Allah gönlüne göre sağlıklısını versin bakalım ne çıkacak ☺
Evet yapıyorlar ama o da tam tutmuyor bence
Grip misin normalde?Onlardan biri de benim ya sadece yattığımda oluyor çok rahatsız edici ağzım açık uyuyorum resmen artık
Ahahahhahavalla bunlar yarın öbürgün şeyimizin fotosunu isterler şekle göre değerlendiriyoz diye Allahım sen akıl ver :)
Yo değilim hamileliğin 7-8. Haftasından beri sanki aldığım nefes yetmiyor iki hareket etsem nefes nefeseyim ve yattığımda burnum tıkanıyorGrip misin normalde?
26 haziran benim kardeşim.Şimdi diyorki bilmiş abla kız çocuk erken doğar benim doğumda 9 ay 10 günü 18 temmuz diyo ama dediği gibi kız olursa haziran sonuda olabiliyor.Sen merak etme ben ayarlıycam 26 sında olcak bu iş diyo.:)Yaa kaçında doğmuştu inşallah bizimkilerde öyle olur
Ahaha çılgın çocuk26 haziran benim kardeşim.Şimdi diyorki bilmiş abla kız çocuk erken doğar benim doğumda 9 ay 10 günü 18 temmuz diyo ama dediği gibi kız olursa haziran sonuda olabiliyor.Sen merak etme ben ayarlıycam 26 sında olcak bu iş diyo.:)
Rabbim bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bebeğimin yine kalp atışı yok birazdan kürtaja gireceğim.
ay sorma normal normal doğurayım diyorum Allah nasip ederse diye ama işte artık kısmet neremi nasıl yırtıcağımı anlatırım kızlar size :))Ahaha çılgın çocukbenim 8 temmuz görünüyo doğum bakalım ne olcak burda doğum hikayelerimizi yazdığımız günler nasıl olcak
ay sorma normal normal doğurayım diyorum Allah nasip ederse diye ama işte artık kısmet neremi nasıl yırtıcağımı anlatırım kızlar size :))
Bende öyle istiyorumda çatı muayenesi önemli diyolaray sorma normal normal doğurayım diyorum Allah nasip ederse diye ama işte artık kısmet neremi nasıl yırtıcağımı anlatırım kızlar size :))
Benimde bu gün dünden beri uyuyamıyorum inşallah iyi geçer canımBugün doktor kontrolüm var ve çok stresliyimiyi şeyler mi duyacağım kötü şeyler mi bilemiyorum
Benimde bu gün dünden beri uyuyamıyorum inşallah iyi geçer canım
Bende sıkıntı yapmayayım diyorum ama elimde değildaha önce birkaç kez kayıp yaşayınca insan korkuyor ama hiç 10. haftayı da görmedim şimdiye kadar iyi şeyler duyarım inş diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?