• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hayırlı akşmalar hanımlar bugun komşularla toplandık hepsi hamılemısın dıe sordu normalde de gobeklıyım ama bu sefer ney fark ettyse artık anladılar hamılelık oturmus ustune dıolar nasıl oluosa 😍merdıven cıkarken bacagımı kaldrdıkca sankı kasıgımda fazlalık aertlık hıssettım galıba yavrum doldurdu inşallah öyledir yarın gidecegim görmeye inşallah görürüm.Birde acken sanki hiç hamile gbı degılım ne zamankı güzelce karnımı doyuruyorum bişeyler hissetmeye başlıorum umarım yanılmıorumdur 🙊
Hadi hayirlisi olsun canim insallah Bebeginin kalp atislarini duyarsin
Benimde rdvum haftaya cumaydi ama bu cuma tiroid icin gidicem belki bakar tam Emin degilim bende

şükürler olsun.Ama ilk başlarda zaten kanama olunca irtibatta kalalım çok olmadıkça korkulacak birşey yok diyor doktorlar...
Saol canım şimdi yine çamaşırım kirlenmiş biraz korkuyorum ama doktor progestana gerek yok dedi, kese altı temiz dedi, valla ilk trimesteri bi atlatsak sağlıkla inşAllah,

Ayyy kızlar şu sıra canım sürekli çikolata istiyor. Yani hamileliğimi öğrendiğimden beri bir kez yedim. Şekerim falan da normal. Çevredekiler bu kadar kasmana gerek yok canın istediğinde ye diyorlar ama bilmiyorum yaaa, siz ne diyosunuz? Herşeyi yerken 2 kere düşünmekte yoruyor insanı
Dikkat etmekde fayda var canım, ne de olsa ambalajlı katkılı bir urun, bitter tercih edebilirsin belki şeker oranı az hem, nacizane fikrim bu canım,

Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum birazdan kürtaja alacaklar, kese kanala kadar inmiş ve beta yarı yarıya geri düşmüş. Vücut atmaya çalışıyor dedi doktor, kese sağlıklı olsa yine de onu tutmaya çalışırdık ama kese de gelişmemiş dedi. Çok üzgünüm.
Canım şimdi gördüm çok üzüldüm sağlıklı bir gebelik olur inşAllah kısa zamanda

Yok olmayınca diye tahmin yürüttüm 😁 Arkadaşın ilk bebeği erkekmiş bulantı yoktu diyor beni de bir cinsiyet merakı sardı hafta yaklaştıkça 😁
Ben de cinsiyet merakındayım kalp atımı kesede konumu biseyler çıksa diyorum ama okuduğum yazılarda kızı da olan var oğlu da, kese konumuna göre sağda, kalp atımı 146, bakalım ne çıkacak minnaklar

Arkadaşlar kadık ağrılarınız ne alemde devam ediyormu.Birde kabızlık sorununuz varmı varsa gidermek için neler yapıyorsunuz.
Kuru erik benim mucizem oldu her sabah aç iken dört yada beş tane yiyorum bide 2 bardak su artık hangisi iyi geldi bilmiyorum ama ben erik diyorum:) dört gün cikamamistim bunu her sabah yapıyorum on gün oldu baya rahatım tavsiye ederim🤗

Ben de cinsiyet merakındayım kalp atımı kesede konumu biseyler çıksa diyorum ama okuduğum yazılarda kızı da olan var oğlu da, kese konumuna göre sağda, kalp atımı 146, bakalım ne çıkacak minnaklar
Ben cinsiyeti merak etmiyorum simdilik
Acaba Hersey yolundami icerde buyuyormu diyorum
Belki size sacma gelebilir ama 7 haftalik olmama ragmen karnimin buyudugunu hissediyorum insallah keyfi yerinde dir bebisimin
Ruh haliniz nasil kizlar?
Yani bende Ani sinirlenme ve asiri stres Var

Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum birazdan kürtaja alacaklar, kese kanala kadar inmiş ve beta yarı yarıya geri düşmüş. Vücut atmaya çalışıyor dedi doktor, kese sağlıklı olsa yine de onu tutmaya çalışırdık ama kese de gelişmemiş dedi. Çok üzgünüm.
Cok gecmis olsun canim senin adina uzuldum ama herseyin hayirlisi olsun
Rabbim boyle yazmis boyle oldu
Belkide dogsaydi saglikli olamicakti oyuzden boyle oldu diye dusun
Tekrar hamile kalir sin hayirlisiyla
Naptin gelismeler neler

Belki size sacma gelebilir ama 7 haftalik olmama ragmen karnimin buyudugunu hissediyorum insallah keyfi yerinde dir bebisimin
Benim göbekte büyüdü.7+3teyim.bende sinir dışında aşırı derecede hiperaktiflik var uykum falan yok.Sevinçten mi bilmiyorum.

Benim göbekte büyüdü.7+3teyim.bende sinir dışında aşırı derecede hiperaktiflik var uykum falan yok.Sevinçten mi bilmiyorum.
Calisiyomusun?
Ya bende Ani sinir oluyor
Yorgunluk
Uykuya doyamama
Aslinda calistigim icin cok yoruluyorum sabah 6da kalkiyo rum saat 7bucukda evden cikiyoruz aksam saat 6bucukda giriyoruz
Is yerim biraz uzak 1 saat suruyo cok yoruluyorum
Yilbasindan sonra kizimin okulunun dibindeki Hastaneye gecicem(hastanede calisiyorum) insallah Hersey daha iyi olur

Aynen valla bende öyle buyumuş sankı kıpırdıomus gbı hıssedıorum bende

Back
X