İkisi de ayrı bir şey bakılıyor kandan sanırım ben de bakmadılar arkadaşım da hamile ona bakmışlar torch grubu test diye geçiyorToxoplasma rubellamı diye mi geciyor test adı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisi de ayrı bir şey bakılıyor kandan sanırım ben de bakmadılar arkadaşım da hamile ona bakmışlar torch grubu test diye geçiyorToxoplasma rubellamı diye mi geciyor test adı
Ben de bazen ağızdan alıyorum aşırı döndürüyor hemen yatıyorumEvet cnm, o da etkili diye düşündüm ama ilaca başlamadan da oluyordu. Geçenki hamileliğimde de kullanmıştım onda olmamıştı mesela, değişik yani :)
Ben de aynı kilodayım herşeyi yiyorum zaten bu hafta mide bulantısı geliyor yavaştan, bir süre yiyemeyeceğim için şimdi yiyeyim diyorumAy ne bileyim paketli gıda gözüyle, annem maşallah bıdı bıdı bişiler söylüyor kafamı karıştırıyorekmek yeme, onu yeme, bunu yeme. Bu nedir ya hamileyken herşey yasak olamaz herhalde
etkileniyorum ister istemez. Bide 52 kiloyum. Kilo problemim de yok.
Su dökülür gibi değil ama hafif yapışık akıntı var bendeKizlar su dökülür gibi akıntılarınız oluyormu
Bende hiç olmadı inşallah sende de olmazMide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı kızlar?
Crinone jel kullanıyorum tüp bebek oldugu icin belki ondandirSu dökülür gibi değil ama hafif yapışık akıntı var bende
Bencede ekmek yeme ben yedim 10 haftada 5 kilo aldım hiç hoşlanmıyorsunAy ne bileyim paketli gıda gözüyle, annem maşallah bıdı bıdı bişiler söylüyor kafamı karıştırıyorekmek yeme, onu yeme, bunu yeme. Bu nedir ya hamileyken herşey yasak olamaz herhalde
etkileniyorum ister istemez. Bide 52 kiloyum. Kilo problemim de yok.
Bende devlet hastanesine gidiyorum ilk kese gözüktü sonra bebek 3 kez gitmeme rağmen hiç bi test yapılmadı ultrason dışında en son 15 kasim da gittim 15 gün sonra gel dedi bende önümüzdeki pazartesi gidicem bakalım test yapılacak mi ya da vitamin ve verecek miArkadaşlar toxoplasma rubella gibi testler yapılmadı bana herkes yaptırıyor mu
Allah Allah hareketsz kalmamayı ilk defa duydum .kızımda sürekli yattım düşmesin die oxaman pıhtılaşmadan haberım yoktu 5. Katta otruorum asansor yok evden sdece aylık kntrollere cıkıodumBenim mthfr667 heterezigot
Faktor2 heterezigot çıktı genetik doktoru çok uyardı beni 2 saaten fazla harektsiz kalma diye
Bu konuda pek bilgim yok canım Allah sağ salim bebeklerimizi bize bağışlasınCrinone jel kullanıyorum tüp bebek oldugu icin belki ondandir
Ben de 4. Gidişim olcak haftaya halen yapmadı geçende dedim ben sağlık ocağında b 12 vurduyordum iğnem vardı fazlası iyi değil bırak dedi sadece test yapalım VS demediBende devlet hastanesine gidiyorum ilk kese gözüktü sonra bebek 3 kez gitmeme rağmen hiç bi test yapılmadı ultrason dışında en son 15 kasim da gittim 15 gün sonra gel dedi bende önümüzdeki pazartesi gidicem bakalım test yapılacak mi ya da vitamin ve verecek mi
Devlet hastanesimi sizindeBen de 4. Gidişim olcak haftaya halen yapmadı geçende dedim ben sağlık ocağında b 12 vurduyordum iğnem vardı fazlası iyi değil bırak dedi sadece test yapalım VS demedi
5.hafta da başlayıp bu hafta itibarı ile hafiflediMide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı kızlar?
Çok üzüldüm canım ya çok gecmiş olsun Rabbım sana saglık versın hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda saglıklısından nasıp etsın RabbımArkadaşlar aranızdan ayrılıyorum birazdan kürtaja alacaklar, kese kanala kadar inmiş ve beta yarı yarıya geri düşmüş. Vücut atmaya çalışıyor dedi doktor, kese sağlıklı olsa yine de onu tutmaya çalışırdık ama kese de gelişmemiş dedi. Çok üzgünüm.
Evet gayet devlet hastanesi arkadaşımın gittiği de devlet hastanesiDevlet hastanesimi sizinde
Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum birazdan kürtaja alacaklar, kese kanala kadar inmiş ve beta yarı yarıya geri düşmüş. Vücut atmaya çalışıyor dedi doktor, kese sağlıklı olsa yine de onu tutmaya çalışırdık ama kese de gelişmemiş dedi. Çok üzgünüm.
Aynen benide ya kimisi 16. Haftada falan öğreniyor 11 de öğrenende varYok olmayınca diye tahmin yürüttümArkadaşın ilk bebeği erkekmiş bulantı yoktu diyor beni de bir cinsiyet merakı sardı hafta yaklaştıkça
![]()