2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet haklısın canım. Şu bi kaç haftadan sonra rahatlarız inşallah ya. 9 ay boyunca bi daha böyle stres korku yaşamayalım inşallah

İnşallah bu sefer kolay olur
2 oğlum var. Birinde bulandı birinde bir gün dahi bulanmadı bunda da bulanmıyor
Bulantı tahminim tutmadı o zaman

Ayyy kızlar şu sıra canım sürekli çikolata istiyor. Yani hamileliğimi öğrendiğimden beri bir kez yedim. Şekerim falan da normal. Çevredekiler bu kadar kasmana gerek yok canın istediğinde ye diyorlar ama bilmiyorum yaaa, siz ne diyosunuz? Herşeyi yerken 2 kere düşünmekte yoruyor insanı

nefsini köreltmek için ye canım abartma ama birşeycik olmaz.Bende bütün tatlılardan tiksindim valla.Eşiminde yemesine izin vermiyom karşımda :)

Baş dönmem çok oluyor benim de. Bulantım da var ama en çok baş dönmesi. Dünya çok fena dönüyor

Abartmadan ye tabi ki cnm

Bu arada benim ilk bebeğimde bulantım çoktu, ve kız. Bulantı vs hiçbiri cinsiyette etken değil yani

Yemelisin bence, canın ne istiyorsa az da olsa ye, çevrendekilere hak veriyorum çok kasma kendini

nefsini köreltmek için ye canım abartma ama birşeycik olmaz.Bende bütün tatlılardan tiksindim valla.Eşiminde yemesine izin vermiyom karşımda :)
Yemelisin bence, canın ne istiyorsa az da olsa ye, çevrendekilere hak veriyorum çok kasma kendini ☺

Ay ne bileyim paketli gıda gözüyle, annem maşallah bıdı bıdı bişiler söylüyor kafamı karıştırıyor ekmek yeme, onu yeme, bunu yeme. Bu nedir ya hamileyken herşey yasak olamaz herhalde etkileniyorum ister istemez. Bide 52 kiloyum. Kilo problemim de yok.

Ya ne bilim canim iste biranda duyunca bide biraz duygusallik Var ikisi karisti ama simdi biraz daha iyiyim cuma sabah doktoruma gidicem o anlatacak herseyi

Daha önce bir düşük yaptım sonrası antidepresana başladim hiç hesapta yokken tekrar hamile kalinca antideprasanıda aniden birakmak zorunda kaldim sonuç bu
Allah kolaylıklar versin cnm. Üzme canını. Rahat olmaya çalış. Kitap vs oku, film izle. Düşeceği varsa zaten düşüyor biliyor musun? İnşallah sağlıklıdır ve tutunur. Bende böyle dua ediyorum. Bazı şeyler gerçekten nasip.

Bitter çikolata deneyebilirsin en iyisi. Tadını pek sevemiyorum ben ama seviyorsundur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…