- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 34
Kullaniyorum canim ama cortison verdi onuda durmadan sürmek istemiyorum. Sebebi yok dedi doktor bazi bebeklerde olur dedi. Simdi baska bir cildiyeye daha gidecem.Neden oluyor ki krem falan kullanıyor musunz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullaniyorum canim ama cortison verdi onuda durmadan sürmek istemiyorum. Sebebi yok dedi doktor bazi bebeklerde olur dedi. Simdi baska bir cildiyeye daha gidecem.Neden oluyor ki krem falan kullanıyor musunz
Haklisin canim her bebegin ritmi farklı. Bakalım beyimiz ne zaman hazir olacak. Kullanıyorum krem canım sürünce geçiyor birakinca geri geliyor yada baska yerden çıkıyor. Insallah gecer biran önce.Aslinda tembellik degildir ya
Bebekden bebege degisiyo
Benim ilk kizil hic emeklemedi 14aylikda yurudu
Buda 8ay olana kadar surundu hic emeklemedi
Benim cocuklar emeklemiyo diyodup biranda emekledi
Hic belli olmaz belki biranda yuruyecektir seninkide :)
Gecmis olsun krem kullanıyomusunuz
Yaa evet doğru kortizonlu kremler uzun süre kullanılması iyi değil geçer insAllah cnmKullaniyorum canim ama cortison verdi onuda durmadan sürmek istemiyorum. Sebebi yok dedi doktor bazi bebeklerde olur dedi. Simdi baska bir cildiyeye daha gidecem.
Kızımda da cıkardı sürekli, kullanmadıgımız ilaç gitmediğimiz dr kalmadı. Hepsi farklı ilaç yazdı, en sonunda bıraktım.. kendiliğinden geçti şükür.. Yediği her sey vücutta tepkimeye neden oluyordu, alerjisi olan bebeklerde cıkarmış, konak da aynı şekilde.. Şimid 2 bucuk yaşında, çok şükür geçti hepsi..Kullaniyorum canim ama cortison verdi onuda durmadan sürmek istemiyorum. Sebebi yok dedi doktor bazi bebeklerde olur dedi. Simdi baska bir cildiyeye daha gidecem.
Şükür darisi bize canim. Asitli şeyler yiyince çoğalıyor fark ettim. Cikek böğürtlende artiyo yavrum onlarida cok seviyor. Alerji testi yaparlarmi acabaKızımda da cıkardı sürekli, kullanmadıgımız ilaç gitmediğimiz dr kalmadı. Hepsi farklı ilaç yazdı, en sonunda bıraktım.. kendiliğinden geçti şükür.. Yediği her sey vücutta tepkimeye neden oluyordu, alerjisi olan bebeklerde cıkarmış, konak da aynı şekilde.. Şimid 2 bucuk yaşında, çok şükür geçti hepsi..
Ben yumurta süt pekmez muz biraz da tam buğday unu karışımı yapıyorum canım daha farklı tarifler vardır belkiKızlar pankek nasıl yapıyorsunuz bebeğiniz için ? Tarifini verebilir misiniz ? Birkaç yerden duydum pankek yapıldıgını ama bilemiyorum nasıl yapıldığını ?
Yumurta, kefir ya da yoğurt, tahin (alerjiktir dikkat) bazen pekmez, yulaf unuyla yapıyorum ben. Elma rendesi ve tarçınlı da çok güzel oluyor.Kızlar pankek nasıl yapıyorsunuz bebeğiniz için ? Tarifini verebilir misiniz ? Birkaç yerden duydum pankek yapıldıgını ama bilemiyorum nasıl yapıldığını ?
Yaaa çok üzüldüm canım Rabb'im bı an önce şifa versin insAllah çabuk atlatırsnz nasıl durumunuzailecek korona olduk 4 yaşındaki kızım bile poztf bebegimde poztftir sanırm.yarın küçükleri hastaneye getrmemizi istediler.1 haftadır taşınma işiyle uğraşıyoruz ve taşındık ev ayakta ve hepmz koronayız
Cok geçmiş olsun canim. İnsallah düzelir siniz biran önce. Biz şükür yakalanmadik ama annemler yakalanmıştı babam ağır geçirmişti ve şuan bünyesi baya zayıfladı hemen hastalaniyor. Atlatinca dikkat edin kendinize. Bünyeyi güçlendiren şeyler yiyin. Üzüldüm, encok da yavrucaklaraailecek korona olduk 4 yaşındaki kızım bile poztf bebegimde poztftir sanırm.yarın küçükleri hastaneye getrmemizi istediler.1 haftadır taşınma işiyle uğraşıyoruz ve taşındık ev ayakta ve hepmz koronayız
ailecek korona olduk 4 yaşındaki kızım bile poztf bebegimde poztftir sanırm.yarın küçükleri hastaneye getrmemizi istediler.1 haftadır taşınma işiyle uğraşıyoruz ve taşındık ev ayakta ve hepmz koronayız
Allah yardımcınız olsun. İnşallah hafif atlatırsınız.. Emzirme ile ilgili bir sey söyledi mi dr, inşallah bebeğin mahrum kalmaz sütünden.. Bir de ilaç vermiyorlarmış emziren annelere?ailecek korona olduk 4 yaşındaki kızım bile poztf bebegimde poztftir sanırm.yarın küçükleri hastaneye getrmemizi istediler.1 haftadır taşınma işiyle uğraşıyoruz ve taşındık ev ayakta ve hepmz koronayız
Nasıl oldu bebiş.. Test yaptırdın mı?Şükür darisi bize canim. Asitli şeyler yiyince çoğalıyor fark ettim. Cikek böğürtlende artiyo yavrum onlarida cok seviyor. Alerji testi yaparlarmi acaba
Henüz yaptiramadim şu corona herseyi mahvetti. Yurt dışında yaşıyorum yine sokağa çıkma yasağı derken doktorlarda acil olmayınca almiyorlar. Çarşamba günü baska bi cildiyecide randevumuz var bakalım alerji testine yönlendirecekmi. Ama baya baya düzelme var ufak tefek ciksada gecen hafta gibi değil. Şimdilik buğday ve süt ürünleri vermiyorum. Kestigimden beri cildi daha iyi sanki.Nasıl oldu bebiş.. Test yaptırdın mı?
Çok geçmiş olsunailecek korona olduk 4 yaşındaki kızım bile poztf bebegimde poztftir sanırm.yarın küçükleri hastaneye getrmemizi istediler.1 haftadır taşınma işiyle uğraşıyoruz ve taşındık ev ayakta ve hepmz koronayız
Cnm çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusunAh kızlar gece deprem oldu, Avusturyada yaşıyorum. Cok şükür bi zarar yok ama ilk defa böyle şiddetli oldu. Hemen oğlumun üstüne kapattim kendimi, o an sadece ya ev çökerse ona bisey olursa diye düşündüm. Elim ayağım boşladı sütüm kesildi birden korkudan. Ama şükür emzirdikce geldi geri ben rahatladikca. Neye uğradığımızi sasirdik allahimmmm kimsenin başına vermesin evlatlarımizi korusun. Deprem zedelere yardım etsin
Aminnn canım şoku atamadım üstümden buraya yazayım bi nebze içimi dökeyim dedimCnm çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
Rabbim korusun bı daha yaşatmasın insAllahAminnn canım şoku atamadım üstümden buraya yazayım bi nebze içimi dökeyim dedim