- 1 Ağustos 2017
- 79
- 76
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm tatlim ben de bir ogretmen olarak gecen sene ayni seyleri merak ediyordum..temmuzda dogum yaptim cok sukur darisi basina temmuzda dogum yapmak kesinlikle cok guzel bi kere bebis cok kucuk usumemesi cok onemli bu aylarda o yuzden avantaj..4-4.5 aylik olana kadar havalarserinlemeye basliyor o zamana kadar da bebisin ele avuca gelmeye basliyor.sen ona o sana iyice alismis ilk acemiligi atmis oluyorsun..hamilelik acisindan evet sicakta zorlanicaksin biraz ama bebis konusunda cok iyi olucak emin ol..izin konusunda da coronadan dolayi izinlerin suresi degisti diye biliyorum ama normalde dogumdan 8 hafta once izne cikiyorsun sonrasinda da 8 haftan var..ama kendini iyi hissedersen calisabilir raporu alip son 3 hafta kalana kadar caisabiliyorsun ordan kalan 5 haftayi da dogum sonrasina aktarabiliyorsun ki ben boyle yaptim..kilayliklar hayirli dogumla simdiden tatlimMerhabalar 2020 temmuz anneleri. 2021 temmuz annesi aday adayı olarak sizlere sormak istedim. Temmuz ayında doğum yapmanın artı ve eksileri nelerdir. Özellikle öğretmenler izinlerini nasıl kullanıyorlar sanırım dezavantajlı olacağım izni kullanma konusunda. Onun dışında doğum izni 24. Haftada mi başlıyor artık kesin mi bilginiz var mı
Aynen ben de bikaç gündür öyle yapıyodum Sonra öyle de emmemeye başladı:/ Oturarak emzirmeye geri döndüm. Ama bu sefer emzirmeyi bırakıp yüzüme baktığında kendini geri atıp huysuzlanmaya başladığında coşkuyla ve hunharca tiz sesle övmeye başladım çocuğumu Başta bi hoşuna gitti baya çok güldü. Şu an övgülerimi dinleyip dinleyip ara vererek de olsa emmeye devam ediyor. Bunu da deneyebilirsinizArkadaşlar az emen bebekleriniz için gezerek emzirmeyi deneyim baha faydalı oluyor etrafı gördüğü için daha hevesli emiyor denedim
Benim ki daha da dikkati dağılıyor etrafı inceliyor şu sıra etrafında bakacak diye düzgünce ememiyorArkadaşlar az emen bebekleriniz için gezerek emzirmeyi deneyim baha faydalı oluyor etrafı gördüğü için daha hevesli emiyor denedim
Çok teşekkürler canım inşallah Rabbim o günleri de gösterir bebisin Allah analı babalı büyütsun inşallahSlm tatlim ben de bir ogretmen olarak gecen sene ayni seyleri merak ediyordum..temmuzda dogum yaptim cok sukur darisi basina temmuzda dogum yapmak kesinlikle cok guzel bi kere bebis cok kucuk usumemesi cok onemli bu aylarda o yuzden avantaj..4-4.5 aylik olana kadar havalarserinlemeye basliyor o zamana kadar da bebisin ele avuca gelmeye basliyor.sen ona o sana iyice alismis ilk acemiligi atmis oluyorsun..hamilelik acisindan evet sicakta zorlanicaksin biraz ama bebis konusunda cok iyi olucak emin ol..izin konusunda da coronadan dolayi izinlerin suresi degisti diye biliyorum ama normalde dogumdan 8 hafta once izne cikiyorsun sonrasinda da 8 haftan var..ama kendini iyi hissedersen calisabilir raporu alip son 3 hafta kalana kadar caisabiliyorsun ordan kalan 5 haftayi da dogum sonrasina aktarabiliyorsun ki ben boyle yaptim..kilayliklar hayirli dogumla simdiden tatlim
Bizimki de dememişti ama çok hafif bir ateş oldu huysuzluk oldu. Ateşine bakarsın, ne olur ne olmaz takipte kal canım.Bugün 4.ay aşısını olduk. Hemşire bu sefer ateş olursa şöyle yap böyle yap demedi. Bu ayda sıkıntı yok heralde.
Tamam canım kontrol edeyim yine de en iyisiBizimki de dememişti ama çok hafif bir ateş oldu huysuzluk oldu. Ateşine bakarsın, ne olur ne olmaz takipte kal canım.
Şimdiden heyecanlanıyorum rabbim sağlıkla ilerletsin o günleri göstersin
Haklisiniz sanırım bende önden biraz sagip verince olmuyor fark ettim. Son zamanlarda gece emzik niyetine beni emmeye başladı oda Süt üretimini cogaltti sanirim. Teşekkür ederim
Evet doktorum da aynısını dedi. Hadi bakalım aldık başımıza belayı inşallah bebiş gelsin de hiç önemli değil. Biz iki yıldır bu anı bekliyoruzAmin inşallah sağlıkla gelsinler, ama bu günlerinizin de kıymetini bilip bol bol uyuyun :) sonra deliksiz bir uyku uyuyamayacaksınız :)
Evet doktorum da aynısını dedi. Hadi bakalım aldık başımıza belayı inşallah bebiş gelsin de hiç önemli değil. Biz iki yıldır bu anı bekliyoruz
Aminn inşallahAllah'ım sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah
Aynen canım mantıklı her yolu deniyoruz işte napalım bu aylarda çekicez bu durumu galiba benimki sürekli yapmıyor ama arada istemiyor oda emmek ama kaka falan çok yapıyor çişte doyuyor demekki diyorumAynen ben de bikaç gündür öyle yapıyodum Sonra öyle de emmemeye başladı:/ Oturarak emzirmeye geri döndüm. Ama bu sefer emzirmeyi bırakıp yüzüme baktığında kendini geri atıp huysuzlanmaya başladığında coşkuyla ve hunharca tiz sesle övmeye başladım çocuğumu Başta bi hoşuna gitti baya çok güldü. Şu an övgülerimi dinleyip dinleyip ara vererek de olsa emmeye devam ediyor. Bunu da deneyebilirsiniz
Aynen benimkide öyle keşfetmek istiyor sürekliBenim ki daha da dikkati dağılıyor etrafı inceliyor şu sıra etrafında bakacak diye düzgünce ememiyor
Bizde ateş olmamıştı hiçbir aşıda ateş yaşamadık biz çok şükür nasıl başlarsa öyle gidiyor galibaBugün 4.ay aşısını olduk. Hemşire bu sefer ateş olursa şöyle yap böyle yap demedi. Bu ayda sıkıntı yok heralde.
Benim de işte gerçekten adet dönemindeydim diye heralde emesi yoktu. Bugün son günü, düzeldi gibi tekrar emmesi. Sağlık ocağında da iyi çıktı neyse kilosu. Bu kadar az emmeye 3-5 günde zayıflayacak diye korktum nerdeyse :))Aynen canım mantıklı her yolu deniyoruz işte napalım bu aylarda çekicez bu durumu galiba benimki sürekli yapmıyor ama arada istemiyor oda emmek ama kaka falan çok yapıyor çişte doyuyor demekki diyorum
Bizde de 37 olmuştu anca ateşi 2.aydayken.Bizde ateş olmamıştı hiçbir aşıda ateş yaşamadık biz çok şükür nasıl başlarsa öyle gidiyor galiba
Aç olsalar emiyorlar zaten baya kilosuda iyiyse sıkıntı yoktur canım Aman yükselmesinde ateşi canımBenim de işte gerçekten adet dönemindeydim diye heralde emesi yoktu. Bugün son günü, düzeldi gibi tekrar emmesi. Sağlık ocağında da iyi çıktı neyse kilosu. Bu kadar az emmeye 3-5 günde zayıflayacak diye korktum nerdeyse :))
Bizde de 37 olmuştu anca ateşi 2.aydayken.