2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim gibi meme reddi yasayan hic yokmu burda ya :KK43: 1 buçuk ay oldu ve bunaldim .

Birde bebegim bugun 4. Ayina girdi cok huysuz hep agliyor durduramiyorum . Biri gelsede arada sevse bende rahat etsem diyorum aç mı tok mu anlamiyorum . Neden beni emmiyor ya esimde covit olunca biberona sardim 1 bucuk aydir vermiyordum biberon . Kucagima aldigim gibi agliyor hemen mememi emerken morarip kizariyor cok mutsuzum 😑
Suan 4. Atak dönemine girmiş olabilir. Internetten araştırın saydiklarinizin hepsi 4. Atak dönemini anlatiyor. Cok zor bir dönem ve uzun süren bir dönem ama elbet geçecek

Suan 4. Atak dönemine girmiş olabilir. Internetten araştırın saydiklarinizin hepsi 4. Atak dönemini anlatiyor. Cok zor bir dönem ve uzun süren bir dönem ama elbet geçecek
Heeseyi arastirip yapiyorum atak donemindedir belki ama 4. Ayina dahayeni girdi . Dahada ki uzayacak yani . Cunku 2 aylik asisindannberi boyle oldu

Heeseyi arastirip yapiyorum atak donemindedir belki ama 4. Ayina dahayeni girdi . Dahada ki uzayacak yani . Cunku 2 aylik asisindannberi boyle oldu
Canim ya allah yardimcin olsun emzirme pozisyonunu değiştir bi, bi ara benim Oglumda emerken agliyordu kendini geriye atıyordu, Süt karnina gittigi an başlıyordu yaygara, bende o dönemler biberona sarmıştım ama sonra mememi hic almamaya başladı ve geri biraktirdim. Simdi koltuga yatiriyorum öyle emziriyorum kolumda yatarak kesinlikle emmek istemiyor bu bugün hala öyle. Birde ben uyurken emziriyordum cok ağladığı dönemlerde. O zaman uyku araligi emiyor karnini doyuruyordu.

Benim gibi meme reddi yasayan hic yokmu burda ya :KK43: 1 buçuk ay oldu ve bunaldim .

Birde bebegim bugun 4. Ayina girdi cok huysuz hep agliyor durduramiyorum . Biri gelsede arada sevse bende rahat etsem diyorum aç mı tok mu anlamiyorum . Neden beni emmiyor ya esimde covit olunca biberona sardim 1 bucuk aydir vermiyordum biberon . Kucagima aldigim gibi agliyor hemen mememi emerken morarip kizariyor cok mutsuzum 😑
Bi iki gündür benimki de emmiyo. 2 çekip atıyo kendini geri. Ben adet oldum ama. Galiba adet döneminde anne sütünün tadı tuzlu gibi oluyomuş. Ayakta emzirmeye başladım ben de.

Canim ya allah yardimcin olsun emzirme pozisyonunu değiştir bi, bi ara benim Oglumda emerken agliyordu kendini geriye atıyordu, Süt karnina gittigi an başlıyordu yaygara, bende o dönemler biberona sarmıştım ama sonra mememi hic almamaya başladı ve geri biraktirdim. Simdi koltuga yatiriyorum öyle emziriyorum kolumda yatarak kesinlikle emmek istemiyor bu bugün hala öyle. Birde ben uyurken emziriyordum cok ağladığı dönemlerde. O zaman uyku araligi emiyor karnini doyuruyordu.
Hepsini yaptim ya olmuyor . Yine devam ediyorum

Merhabalar 2020 temmuz anneleri. 2021 temmuz annesi aday adayı olarak sizlere sormak istedim. Temmuz ayında doğum yapmanın artı ve eksileri nelerdir. Özellikle öğretmenler izinlerini nasıl kullanıyorlar sanırım dezavantajlı olacağım izni kullanma konusunda. Onun dışında doğum izni 24. Haftada mi başlıyor artık kesin mi bilginiz var mı🙏😌
anneler 40 gün çocuk üşür muhabbeti yaparak kat kat çocuğu giydirmeye çalışıp isilik moduna getirebiliyorlar :KK70: ben 40 günü beklemeden çocuğumu yarım kollu badiler ile dolaştırmaya başlamıştım. :)sıcak en büyük sıkıntı onun haricinde yaz ayında doğum yapmak çok iyi :)

Benimkinin düzeni vardı akşam 9da banyo sonra meme emiyordu en geç 10da uyurdu gece 2de emmeye kalkıyordu sonra sabah 6da tekrar emip 8de uyanıyordu ama birkaç gün kayınvalidemlerde ve annemlerde kalınca düzeni bozuldu şimdiki halimizi hiç sorma kaçta yatıyor kaçta kalkıyor belli değil uykuya da zor dalıyor artık başka yerde kalınca oraları yadırgadı ve çok ağladı :KK43:
bizde de durum aynı bi yerde kalmadık ama düzen bozuldu :KK43:

Kizlar ya bir sorunumuz var. Bebegim cok aciktiginda yani bu genellikle uykudan uyanınca oluyor gündüzleri emerken birden nefes alamıyor çırpınıyor bir iki saniye hemen sirtina vuruyorum geri nefes alıyor ve doğal olarak aglamaya başlıyor. Oda korkuyor ve tabiki bende korkuyorum. Sanki bogazina bisey kaçmış da tıkanmış gibi ama bogazina Süt kaçsa öksürür bu öksürmüyor. Acaba havami yutuyor birden ondanmi nefesi kesiliyor. Sadece emzirirken oluyor cok hızlı emerse oluyor.
sütünüz fışkırarak geliyordur bebekte ondan bir anda nefes alamıyordur. bende birkaç kez yaşadım aynı şeyi sırtımı baya bi geriye atıp öyle emziriyorum ya da ellerimle süt gelme durumunu kontrollü yapıyorum, ya da biraz sağıp öyle veriyorum.

insAllah canım

Yaaa Allah yardımcın olsun canım ya çok zor kızımda meme reddi yaşamıştım ama bı çare bulamamıştım maalesef ondan yardımcı olamycam:KK43:

instagramda emzirme_danismanligi (semra abbasoğlu) diye kullanıcısı olan bir hemşire var takip edin isterseniz baya faydalı bilgiler paylaşıyor meme reddi konusunda

anneler 40 gün çocuk üşür muhabbeti yaparak kat kat çocuğu giydirmeye çalışıp isilik moduna getirebiliyorlar :KK70: ben 40 günü beklemeden çocuğumu yarım kollu badiler ile dolaştırmaya başlamıştım. :)sıcak en büyük sıkıntı onun haricinde yaz ayında doğum yapmak çok iyi :)
Şimdiden heyecanlanıyorum rabbim sağlıkla ilerletsin o günleri göstersin 🥰🙏

sütünüz fışkırarak geliyordur bebekte ondan bir anda nefes alamıyordur. bende birkaç kez yaşadım aynı şeyi sırtımı baya bi geriye atıp öyle emziriyorum ya da ellerimle süt gelme durumunu kontrollü yapıyorum, ya da biraz sağıp öyle veriyorum.
Haklisiniz sanırım bende önden biraz sagip verince olmuyor fark ettim. Son zamanlarda gece emzik niyetine beni emmeye başladı oda Süt üretimini cogaltti sanirim. Teşekkür ederim 😊

X