2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen canım enfeksiyon kısmını hiç düşünmedim ben nedense adet olmadığımızdan kaynaklıdr bence şişlik var mı sende de kendimi çok rahatsız hissediyorum karnım falan
Evet şişlik var sezeryan dikiş yerimde acıyor deli olucam ya İlaçta alamıyorum ki. Adet olamamaktan mı artık bu ağrılar bilmiyorum enfeksiyon olmasında ben çok yaşarım çünkü

Aynen aynen benimki de öyle demekki bu ay çocukların genel huyu böyle şimdi keşfetmek istiyorlar ya gezmek istiyorlar sürekli aynen Tabi canım tasınmak zor bebekle kolay gelsin valla

Yaa bende de inanılmaz bir karın ağrısı var bir haftadır adet olucak gibi geçmiyor niye acaba Senin spiralden olabilir belki ağrılar

Evet şişlik var sezeryan dikiş yerimde acıyor deli olucam ya İlaçta alamıyorum ki. Adet olamamaktan mı artık bu ağrılar bilmiyorum enfeksiyon olmasında ben çok yaşarım çünkü
Spiral bende yok cnm aynı ağrılar var sıcak tutuyorum kendimi tek yapabildiğim bu bilmiorum adet olsam rahatlayacak gibiyim

Kızlar demin kucağımda tarttim oğlumu bu ay pek doğru düzgün emmiyor sütüm yok gibi hissediyordum ama kilo almış MaşAllah boş yere pimpirikleniyoruz bence bazen

Kızlar demin kucağımda tarttim oğlumu bu ay pek doğru düzgün emmiyor sütüm yok gibi hissediyordum ama kilo almış MaşAllah boş yere pimpirikleniyoruz bence bazen
Banada öyle geliyordu bir ara ama bezinden takip ediyorum ben genelde çiş yapıyorsa kaka da doydugunu anlıyorum. Az da emse yapıyor baya çiş kilo da almıstı 800 gram.

Yok canım sağlık ocagı baktı kapanmadı sanırım
Ya bizimki kapandı kapanacak daha erkenmiş kapanmaması lazımmış beyin cerrahına gidin dediler dün götürdük dıştan kapanmış ama içerden daha tam kapanmamış doktor sorun yok dedi önümüzdeki ay tekrar getirin dedi çok endişeliyiz

Aynen aynen benimki de öyle demekki bu ay çocukların genel huyu böyle şimdi keşfetmek istiyorlar ya gezmek istiyorlar sürekli aynen Tabi canım tasınmak zor bebekle kolay gelsin valla
Sagol ya. Kesfetsinler o guzel de annede hal kalmadı valla. Uyku yok dinlenmeye zaten zaman yok. 3 koli toplayamadim daha bir de sanki sensör var çocukta uyutuyorum mis gibi. Benim sırtımın yere değdiğini hissediyor sanki uzandığım an ağlıyor

selamlar kızlar epeydir yazamadım ama takipteyim nasılsınız iyisinizdir inşallah
Bebeğimde doğduğu günden beri hafif hırıltı var fakat şimdilerde artmaya başladı ve geçenlerde kusmuğunda görseldeki gibi sarı şeyler vardı görünce çok korktum doktordan randevu aldım salı gününe ama sizle de paylaşmak istedim bu durumla karşılaşanınız var mı hiç ?

Ek gıda alıyormu ??

Telaş yapma bence canım bazı bebeklerde olurmuş öyle size doktor mu dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…