- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 28
Evet şişlik var sezeryan dikiş yerimde acıyor deli olucam yaAynen canım enfeksiyon kısmını hiç düşünmedim ben nedense adet olmadığımızdan kaynaklıdr bence şişlik var mı sende de kendimi çok rahatsız hissediyorum karnım falan
Aynen canım sakin olmak lazım takmamak lazım bezinden anlıyorum ben yeterli çiş yapıyorsa yeterliEmme sorunu zaman zaman olup düzeliyomuş. İnşallah uykuları da düzelir.
Aynen aynen benimki de öyle demekki bu ay çocukların genel huyu böyleBenimki de şimdiye kadar emmesi cok rahattı ama son 1 haftadir fln bozuldu iyice dikkati cok dağılıyor ya etrafı izliyor ya en ufak citirtiya bırakıp memeyi dönüyor fln kucakta tutturup biraz düzene girince emmesi oyle oturabiliyorum ancak. Geceleri nispeten daha rahat uyanıp emiyor işi bitince atıyor ağzından geri uyumaya devamsimdi tam da tasinma işim var onun göbeğinde kucak delisi oldu. Bıraksam 3 dkdan fazla durmuyor. Hiçbirşey toplayamadim daha 3 güne herseyi toplayip cikmam lazim ki daha ev bakalim. Zormus valla bunlar bebekle
Yaa bende de inanılmaz bir karın ağrısı var bir haftadır adet olucak gibi geçmiyor niye acabaSenin spiralden olabilir belki ağrılar
Spiral bende yok cnm aynı ağrılar var sıcak tutuyorum kendimi tek yapabildiğim bu bilmiorum adet olsam rahatlayacak gibiyimEvet şişlik var sezeryan dikiş yerimde acıyor deli olucam yaİlaçta alamıyorum ki. Adet olamamaktan mı artık bu ağrılar bilmiyorum enfeksiyon olmasında ben çok yaşarım çünkü
Valla ilk bebek ama ilk doğduğu zamanlar daha kolaydıAynen canım sakin olmak lazım takmamak lazım bezinden anlıyorum ben yeterli çiş yapıyorsa yeterli
Yaaa bende aynı sıcak su torbası iyi geliyor banada bende adet olsam rahatlıcam galibaSpiral bende yok cnm aynı ağrılar var sıcak tutuyorum kendimi tek yapabildiğim bu bilmiorum adet olsam rahatlayacak gibiyim
Yaaa bende aynı sıcak su torbası iyi geliyor banada çok sinir bozucuSpiral bende yok cnm aynı ağrılar var sıcak tutuyorum kendimi tek yapabildiğim bu bilmiorum adet olsam rahatlayacak gibiyim
Banada öyle geliyordu bir ara ama bezinden takip ediyorum ben genelde çiş yapıyorsa kaka da doydugunu anlıyorum. Az da emse yapıyor baya çiş kilo da almıstı 800 gram.Kızlar demin kucağımda tarttim oğlumu bu ay pek doğru düzgün emmiyor sütüm yok gibi hissediyordum ama kilo almış MaşAllah boş yere pimpirikleniyoruz bence bazen
Yok canım sağlık ocagı baktı kapanmadı sanırımKızlar sizin bebeklerin bıngıldağı kapandı mı
Ya bizimki kapandı kapanacak daha erkenmiş kapanmaması lazımmış beyin cerrahına gidin dediler dün götürdük dıştan kapanmış ama içerden daha tam kapanmamış doktor sorun yok dedi önümüzdeki ay tekrar getirin dedi çok endişeliyizYok canım sağlık ocagı baktı kapanmadı sanırım
Sagol ya. Kesfetsinler o guzel de annede hal kalmadı valla. Uyku yok dinlenmeye zaten zaman yok. 3 koli toplayamadim dahaAynen aynen benimki de öyle demekki bu ay çocukların genel huyu böyleşimdi keşfetmek istiyorlar ya gezmek istiyorlar sürekli aynen Tabi canım tasınmak zor bebekle kolay gelsin valla
Ek gıda alıyormu ??selamlar kızlar epeydir yazamadım ama takipteyim nasılsınız iyisinizdir inşallah
Bebeğimde doğduğu günden beri hafif hırıltı var fakat şimdilerde artmaya başladı ve geçenlerde kusmuğunda görseldeki gibi sarı şeyler vardıgörünce çok korktum doktordan randevu aldım salı gününe ama sizle de paylaşmak istedim bu durumla karşılaşanınız var mı hiç ? Eki Görüntüle 2717062
Evet günde iki defa aptamil veriyorumEk gıda alıyormu ??
Telaş yapma bence canım bazı bebeklerde olurmuş öyle size doktor mu dedi?Ya bizimki kapandı kapanacak daha erkenmiş kapanmaması lazımmış beyin cerrahına gidin dediler dün götürdük dıştan kapanmış ama içerden daha tam kapanmamış doktor sorun yok dedi önümüzdeki ay tekrar getirin dedi çok endişeliyiz
Yok canım mamadan olmaz sanırım mesela patates vs gibi aklıma o geldi .yada geniz akıntısı varsa o olabilir kustuğu öksürükte var demiştin sanırımEvet günde iki defa aptamil veriyorum
İki bıngıldak varmış canım arkadaki 3 ayda kapanmalı, öndeki 1.1.5 yas arası yazıyor internette ama doktorun ne dediği daha önemli tabiBıngıldak en erken ne zaman kapanmalı bilen var mı