2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bir daha ne zaman yapacaksın ben de hep regl gecikince yapıyodum bu ay sabredemiyorum 😞
Hekimle görüstüm 2 gün sonra tekrar yenileyin dedi. Ben erken gebelik testi bulamadigim icin yasadigim yerde mecbur kaset test yapiyorum. Bende de sizin gibi pcos var beklenen adet tarihimi tam hesaplayamiyorum. Döngü sürekli degisiyor 40-45 gün bandinda. Bende bu ay catlatma ignesi olacaktim ayin 14 ünde. Ayin 13 ü cok ciddi kasik agrim oldu gece dedim kesin catladi igne öncesi hastaneye gittigimde usg bakalim dedik catlatmis denildi vurulmamis oldum :)

Bir erken gebelik bir normal gebelik testi almaya karar verdim 😂😂😂😂 yani sanki tek test hakkım varmış gibi niye kıtlık psikolojisine girdiysem 🤷 atarım buraya da 🙈

Oğlumu okuldan getirdikten sonra alabileceğim ancak öğleden sonra falan olur herhalde 🙈

Ay kimseye söyleyememek çok zor yaaa. Megafonla bağırmak istiyorum ama mecbur beklicez 😂
Çok iyi durdun bee 😬
Testleri bekliyorum genede at buraya. Buarada canm kaçıncı ay denemeye başlayalı?

Nekadar çok hamişli bi grup oldu burası yaaa 😍

Çok iyi durdun bee 😬
Testleri bekliyorum genede at buraya. Buarada canm kaçıncı ay denemeye başlayalı?

Nekadar çok hamişli bi grup oldu burası yaaa 😍
Canım 4. ay bizim. Ama ilk iki ayı saymıyorum güzel değerlendiremedik şehir dışı oldu vs tutmadı.

Testler artık şüpheye yer vermiyor 😂 kaset olan normal gebelik testi (miratech) diğeri erken gebelik testi (predictor)

Eklentiler

• IMG_20241125_104020.jpg
    IMG_20241125_104020.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 22
Canım 4. ay bizim. Ama ilk iki ayı saymıyorum güzel değerlendiremedik şehir dışı oldu vs tutmadı.

Testler artık şüpheye yer vermiyor 😂 kaset olan normal gebelik testi (miratech) diğeri erken gebelik testi (predictor)
Maşallah hayırlı olsun 😍 darısı başıma diyeceğim ama bugün adet olacak gibiyim 🥲 Senin adına çok sevindim Rabbim bekleyen herkese nasip etsin

Hekimle görüstüm 2 gün sonra tekrar yenileyin dedi. Ben erken gebelik testi bulamadigim icin yasadigim yerde mecbur kaset test yapiyorum. Bende de sizin gibi pcos var beklenen adet tarihimi tam hesaplayamiyorum. Döngü sürekli degisiyor 40-45 gün bandinda. Bende bu ay catlatma ignesi olacaktim ayin 14 ünde. Ayin 13 ü cok ciddi kasik agrim oldu gece dedim kesin catladi igne öncesi hastaneye gittigimde usg bakalim dedik catlatmis denildi vurulmamis oldum :)
Ne güzel denk gelmiş benim 2 3 defa çatlatamadığı oldu süreç içinde
yarın mı tekrar yapacaksın ben de yarın yapıcam inşallah çift çizgiyi görürüz

günaydın kızlarrr, bat üstünden 1 gün geçti hala gelen giden yok. bir erken gebelik bir kaset test negatifim var. beklentim yoktu ama heycanlanıyo insan ister istemez 😁🥲
acaba tekrar erken gebelik testi alıp denesem mi? ilk idrarı kaçırdım ama yine de yapsam çıkar mı varsa?
Ay bence bir erken gebelik yap ilk idrarla olması önemli değil geciktiyse ❤️
Eldorin Eldorin Kan verdim canım bugün inşallah yarın Pozitif haberiyle listeye eklenmek nasip olur. İsteyen bekleyen tüm kadınlarla beraber 🤍💜
Ay inşallah kuzum valla kan testini bekleyelim mi çift çizgiye artı koyayım mı?

X