2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yaaa aynen bizler mahvoluyoruz malesef eşin yardımcı olsun olmadı canım toparlanırken

Yok canım karsılasmadım ben böyle bir durumla bilgim yok açıkcası bencede doktorla görüş o daha iyi bilgilendirir

kzılar merhaba, bizim bebiş ile ilgili bir sorum olacak. sizlerin tecrübesine bir sormak istedim :)

2.5 aylık oldu bebegim. yakında 3 aylık olacagız. son 2-3 haftadır gözlemlediğim bir hareketi var.

ben veya babası evde gezdirmek için kucagımıza aldıgımızda, kafasını arkaya dogru yönlendiriyor, yani bizim omzumuzdan ayrılıyor ve kendini geriye dogru atıyor. kafasını geriye dogru attıktan sonra o şekilde kalabiliyor 2-3 dakika süresince. sonrasında bazen kafasını tekrar öne getirmek istiyor, öne getirirken de omzumuza vuruyor kafasını, ve sonrada aglıyor acıdı diye.

sizde de böyle birşey oluyormu acaba ? sormak istedim :)

anlatması biraz zor, umarım anlatabilmişimdir :)

Evet canım bizde de vardı aynı durum 2. Ayımızda :) sanırım başını tam olarak taşıyamadıklarından o hareket çünkü şuan 3.5 aylık bizimki ve artık yapmıyor

Daha uzun süre tutamıyor kafasını ondandır benceYorulur bırakır kafayı bizimkide öyle yapıyordu

Maşallah canım Bizimki tam 4 aylık 6.500 kilo 63 cm boy
Kizlar anne sutu mu mama mi ? Esim korona oldu bu hafta asi vardi gidemicem malesef abende merak ediyorum meeme reddi yasiyorum 1 aydir bebekler ugrasiyorum kolik gaz meme reddi huysuzluk .

He birde bebegim kucagimda hic durmuyor kicagima alip sevmek istoyorum yusyuvarlak oluyor kirmizinoluyor sonra agliyor . Kucagimda oturur gibide en fazla 5 dk duruyor bi sevemedim bebegimi kucagimda neden boyle siz beveginizi sevebiliuor musunuz ?

Maşşallah canım.Benimkide aynı ya emerken bi çekio sonra etrafa bakıo gülüo devam Kaşıyıcı plastık ya aynen dedgn gbi klı çekıo ahşap nasıl oluokı acıtmazmı acaba damagnı

aynen ya benımki spralden leke de gelıo sureklı.sende adet olavaksındr belki yada yumrtluoda olablrsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…