4. Ay atağından sanırım yemesi uykusu çok duzensizlesti eskisi gibi emmiyor onun etkisi sanırım. 2 gundur daha sık sagmaya ve emzirmeye basladim biraz masala baya fark etti rahatladim azaldı sertlik bayaMastit başlangıcı olabilir belki. Az emmeye başladıysa emzirmelerden sonra sağ birikme yapmasın diye.
Evet uykuları çok bozuldu benim de. Kısa kısa hep. Emmesi de naz yapa yapa.4. Ay atağından sanırım yemesi uykusu çok duzensizlesti eskisi gibi emmiyor onun etkisi sanırım. 2 gundur daha sık sagmaya ve emzirmeye basladim biraz masala baya fark etti rahatladim azaldı sertlik baya
Aynen canım bu gece çok zor uyuttum ya kızımın salıncağı vardı tavandan asma onda salladım orda uyuduAynı benim de öyle daha tam tur dönemiyor.
Ben de kucakta uyutup beşiğe yatırıyorum. Direkt beşikte uyumayı yadırgar olduAynen canım bu gece çok zor uyuttum ya kızımın salıncağı vardı tavandan asma onda salladım orda uyuduinsAllah tavana beşik kurmak zorunda kalmam su saatten sonra
Ben yanımda emzirirken uyuyordu dalınca yerine yatırıyordm hep ama bugün olması nedense ay kendimi çok yorgun hissediyorum artık pilim bitmiş gibi hiç dinlenmiş olarak uyanmiyorum yataktan kasık, karın, sırt, bel ağrıları da cabası regl olamamaktan sanırımBen de kucakta uyutup beşiğe yatırıyorum. Direkt beşikte uyumayı yadırgar oldu
Ay o karın kasık ağrıları bende de var sende de mi oluyor? Aynı adet olucak gibi acaba diyorum enfeksiyon mu ama yok geçmiyor deli olcamBen yanımda emzirirken uyuyordu dalınca yerine yatırıyordm hep ama bugün olması nedense ay kendimi çok yorgun hissediyorum artık pilim bitmiş gibi hiç dinlenmiş olarak uyanmiyorum yataktan kasık, karın, sırt, bel ağrıları da cabası regl olamamaktan sanırım
Bu emme konusu gece güzel emiyor benimki ama gündüz keyfi isterse bu ay da normal galiba bende zorlamıyorum ne kadar emerse emiyorEvet uykuları çok bozuldu benim de. Kısa kısa hep. Emmesi de naz yapa yapa.
söylüyorum ama miğdesine bile gtmıo sdece yalıo ne zararı olacak dio4 aylık bebeğe cikolata mı yalattı asla izin verme çook çok zararlı, 1 yaşından önce yememesi gereken gıdaların arasında çikolata var. Onun bağırsakları ne ki nasıl sindirsin yavrucak tadına bile bakmamalı. Tepkini koy valla ben de sus pus biriyimdir ama konu çocuğum olunca kimseyi tanımamaya başladım o meleklerden biz sorumluyuz kocan da olsa söylemelisin
Yalasada tadını alır kisöylüyorum ama miğdesine bile gtmıo sdece yalıo ne zararı olacak dio
Aynen canım enfeksiyon kısmını hiç düşünmedim ben nedense adet olmadığımızdan kaynaklıdr bence şişlik var mı sende de kendimi çok rahatsız hissediyorum karnım falanAy o karın kasık ağrıları bende de var sende de mi oluyor? Aynı adet olucak gibi acaba diyorum enfeksiyon mu ama yok geçmiyor deli olcam
Aynı canım bizde de durum bilegiyle kolundan tuttuğumuzda kendini kaldırıyor MaşAllah dimdik ayağa kalkıyor, konuşmalara kendince sesler çıkararak eşlik ediyor keyfi yerinde olursa kendi kendine oynasarak ses çıkarıyor, sürekli ağzına birşeyler sokuyor battaniye mendil eli ne bulursa artık, bol bol gülücük saçıyor canı isterseBenim kızda geceleri sık sık uyanmaya başladı ya bayadır güzel uyuyordu.Dönme konusundada pek dönmüyor ama yatmak istemezse göbeğini kaldırıo kendini kasıo kaldırın dieGülücükler saçıo maşşallah bayadır gülüo birini tebessüm ederken görsün yeter hatta bazen görmeden sese bile gülüyor.Konuşmayada başladı bişeyler anlatıo tükürüğünü boğazına biriktirip ses çıkarttırıo Başkada tartmadım ama pek kilo almıo sanırım bazen doymadgını düşünüyorum mama verıyorum.Salyasıda akmaya başladı eline dişlik verdim bazen ısırıo bazen atıo genelde emzgni eline alıp onu ısırıo gbi yapıo.
Bende adet olmayı beklıorum spral taktrmıştım ya agrılarım oluo baya adet oldum zannedıorum bişey yok gece leke geldi.şimdi bişey yok.
Bu aralar çok yoğunum yorgunluğumu anlamaya bilr vaktim olmuyor.üni okuyorum haftaya sınavlar başlayacak.Kpsde geldi koştur koştur günüm geçio
Emme sorunu zaman zaman olup düzeliyomuş. İnşallah uykuları da düzelir.Bu emme konusu gece güzel emiyor benimki ama gündüz keyfi isterse bu ay da normal galiba bende zorlamıyorum ne kadar emerse emiyor
Ben oldum bi kere. Aşırı yoğun geçmişti. Hep diken üstündeydim. Bi dahaki sefere daha normal olur inşallah :)Ben yanımda emzirirken uyuyordu dalınca yerine yatırıyordm hep ama bugün olması nedense ay kendimi çok yorgun hissediyorum artık pilim bitmiş gibi hiç dinlenmiş olarak uyanmiyorum yataktan kasık, karın, sırt, bel ağrıları da cabası regl olamamaktan sanırım
Senin daha önce bi çocuk vardı di mi? Şimdi bu bebişler kendi kendilerine oturmaya başlayınca ya da emeklerken falan, kendileri başka şeylerle ilgilenmeye başladıklarında rahat edicez mi biraz? Rahat etmek derken 2 mt ötedeki işi, mızmızlanan bebişi oyalamaya çalışmadan yapabilcez mi?Aynı canım bizde de durum bilegiyle kolundan tuttuğumuzda kendini kaldırıyor MaşAllah dimdik ayağa kalkıyor, konuşmalara kendince sesler çıkararak eşlik ediyor keyfi yerinde olursa kendi kendine oynasarak ses çıkarıyor, sürekli ağzına birşeyler sokuyor battaniye mendil eli ne bulursa artık, bol bol gülücük saçıyor canı isterseemerken etrafına bakma olayı var bı de az emiyor dikkati dağılıp etrafını izliyor derken çok düzenli emmiyor gündüz, gece baya emiyor şükür diş kaşıyici ne kullanıyorsun bizimki emziği ısırmayi sevmiyor ahşap kaşıyici alicam sanırım diğer plastikler hemen kılı tüyü çekiyor sanki o daha mantıklı geldi
insAllah rayına oturur canım bende 40 çıkınca hemen olmuştum baya da uzun sürdü çok düzensiz olacak diye düşünmüştüm ama bı daha olmadımBen oldum bi kere. Aşırı yoğun geçmişti. Hep diken üstündeydim. Bi dahaki sefere daha normal olur inşallah :)
Vala kızımda yapıyordum bacım demek ki uslu bı bebekmis yanımda o otururken ben bulaşık yemek süpürme işini yapardım bunda da durum aynı olur insAllah diyorum ama biraz zor gibi daha hareketli kıza göreSenin daha önce bi çocuk vardı di mi? Şimdi bu bebişler kendi kendilerine oturmaya başlayınca ya da emeklerken falan, kendileri başka şeylerle ilgilenmeye başladıklarında rahat edicez mi biraz? Rahat etmek derken 2 mt ötedeki işi, mızmızlanan bebişi oyalamaya çalışmadan yapabilcez mi?
Ay inşallahinsAllah rayına oturur canım bende 40 çıkınca hemen olmuştum baya da uzun sürdü çok düzensiz olacak diye düşünmüştüm ama bı daha olmadım
Vala kızımda yapıyordum bacım demek ki uslu bı bebekmis yanımda o otururken ben bulaşık yemek süpürme işini yapardım bunda da durum aynı olur insAllah diyorum ama biraz zor gibi daha hareketli kıza göreoturmaya başlayınca biraz daha oyalanabilirlee ama diye düşünüyorum önünde oyuncak falan inceler
Aynen aynenAy inşallahAz kaldı oturmalarına, çoğu bitti azı kaldı
Evet uykuları çok bozuldu benim de. Kısa kısa hep. Emmesi de naz yapa yapa.
Benimki de şimdiye kadar emmesi cok rahattı ama son 1 haftadir fln bozuldu iyice dikkati cok dağılıyor ya etrafı izliyor ya en ufak citirtiya bırakıp memeyi dönüyor fln kucakta tutturup biraz düzene girince emmesi oyle oturabiliyorum ancak. Geceleri nispeten daha rahat uyanıp emiyor işi bitince atıyor ağzından geri uyumaya devamBu emme konusu gece güzel emiyor benimki ama gündüz keyfi isterse bu ay da normal galiba bende zorlamıyorum ne kadar emerse emiyor
Benimkide daha tam dönmedi gülmeler konusmaya çalışmalar ses çıkarmalar var baya karsılık veriyorBenim kızda geceleri sık sık uyanmaya başladı ya bayadır güzel uyuyordu.Dönme konusundada pek dönmüyor ama yatmak istemezse göbeğini kaldırıo kendini kasıo kaldırın dieGülücükler saçıo maşşallah bayadır gülüo birini tebessüm ederken görsün yeter hatta bazen görmeden sese bile gülüyor.Konuşmayada başladı bişeyler anlatıo tükürüğünü boğazına biriktirip ses çıkarttırıo Başkada tartmadım ama pek kilo almıo sanırım bazen doymadgını düşünüyorum mama verıyorum.Salyasıda akmaya başladı eline dişlik verdim bazen ısırıo bazen atıo genelde emzgni eline alıp onu ısırıo gbi yapıo.
Bende adet olmayı beklıorum spral taktrmıştım ya agrılarım oluo baya adet oldum zannedıorum bişey yok gece leke geldi.şimdi bişey yok.
Bu aralar çok yoğunum yorgunluğumu anlamaya bilr vaktim olmuyor.üni okuyorum haftaya sınavlar başlayacak.Kpsde geldi koştur koştur günüm geçio