2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Cnm bende saatli emzirmiyorim ne zmn huysuzlanir ne zmn isterse o zmn emziriyorum sütüm çok aşırı olmasa doyuruyor diye düşünüyorum bezini batırıyor keyfi yerinde aç olsa sürekli bı huysuz olur kilo alımı olmaz sanki kaç CC çıkıyordur hiç bilmiyorum sagmadigim icin
Kizlar viyanada saldiri oldu ve ben orda yaşıyorum cok korkuyorum dünyaya neler oluyor böyle..
Geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun canım

3.ay kontrolün 3 saatte bir demişti bana dr. 2.5 saatte de emzirdiğim oluyo duruma göre.

Ben genelde 2.5 saate bir vermeye calısıyorum bazen benimkide istemiyor zorlamıyorum sakinleşince veriyorum emiyor emince de baya emiyor fazlasıyla kusuyo sonra.

Ben genelde 2.5 saate bir vermeye calısıyorum bazen benimkide istemiyor zorlamıyorum sakinleşince veriyorum emiyor emince de baya emiyor fazlasıyla kusuyo sonra

ay ben korkarım cumartesi kontrole gidicez doktor bi baksın da

Kizlar hepinize tesekkür ederim
Bizimki meme reddi yasadığı için sasırdım ne yapacaģımı . Bi emziriyorum bi sagiyorum bi damlalikla veriyorum . Saatli giderdim ben hep rahat ederdim . Simdi anlayamiyorum iste . Bazen cok uzun zaman emmiyor . Emincede 5 dk emiyor sonra oynuyor bir aliyor bi birakiyor sonra geriliyor geriliyor etrafi inceliyorr kafasini biraksam yere kadar egecek

Birde cok huysuz surekli agliyor . Gezmek istouor gezdiriyorum evde yeterince sonra yine agliyor sanki yetisemiyorum ona seveyim diyorum sevdirmiyor . Biri daha olsa yanimda arrada o da ilgilenirdi doyardı sanki ilgiye sevgiye yanlis dusunuyorda olabilirim . Sanki sıkılıyor benden . Daha bebek dogrusu

Yok artık anlamadım yapınca noluyor ki çocuğunun zararlı şeyler yemesi hosuna mı gidiyor
bilmiorum kendinede soruorum sdece agzı tatlanması için verıomş.hayr dedım sen sdece beni gıcık etnek için yapıosn dedm ama bu sefer büyük tepki gösterdm anneside vardı oda dıokı benımde tam aklımdan gecıodu.yani annesnnde aklından gecıomş vermek oda oyle deyınce ben ıyıce koptum.iyi dedm benm de elimde kahve vardı ozamn bnde kahve içrym dedim bana bi kızdı çıktım balkona.Şimdi kahvaltıda yıne tartstık annesi kendi üstne alınmş alınsn dedım.senn amacın ney annem gtsn die yapıon demi bilmem ne .kahvaltyı burnmdan gtrdi.dedm hiç bişey yokken ortalgı karstran sensn şimdi suçlusu bnmişim

Bu dönemlerde oluyor bence benimkide bu ara huysuz memede çok kalmıyor zorlamıyor gönlünü yapıyorum öyle yapınca emiyor baya sakin olmak lazım bu dönemlerde napalım

İkiside şaka gibi valla canım ne desem bilemedim anne varken diğerleri ne dşye karısırmıs anlamıyorum ben valla kimseye karıstırtmam bu konuda asla taviz verme

Kızlar 4.ayımızdayız. Göğüs ucu hassasiyeti var bu ara hani adet öncesi dolgunluk olur ya normal dimi sizde de hala oluyor mu

Evet canım oldu 4.günü bugün iyileşti bile nerdeyse ilk gün zor oldu sadece canıa yandı ama şimdş iyiyiz rahatladım gerçekten küçükken daha kolay iyileşmesi ☺
Evet çok çabuk iyileşiyor ben de yaptırdıktan sonra iyi ki yaptırmışım dedim Allah iyilik versin bütün yavrulara

bugünde çikolata yalattı az önce kızım herseyi yemeye başladı tatmaya daha dgrsu başımızda göğe erdi
4 aylık bebeğe cikolata mı yalattı asla izin verme çook çok zararlı, 1 yaşından önce yememesi gereken gıdaların arasında çikolata var. Onun bağırsakları ne ki nasıl sindirsin yavrucak tadına bile bakmamalı. Tepkini koy valla ben de sus pus biriyimdir ama konu çocuğum olunca kimseyi tanımamaya başladım o meleklerden biz sorumluyuz kocan da olsa söylemelisin

Kızlar bugun tetanozun 3.dozunu vuruldum çok ağrıyor bebeği tutarken zorlanıyorum baya minoset içilir mi acaba hatırlıyor musunuz siz sormayıda unuttum hemşireye

Kızlar ben bisey sorucam size başına gelen var mıdır acaba... 2 3 gün önce sol göğsümün yan tarafında hafif bir sertlik hissettim uzun ince bir alan gibi ama kayboldu. Bugun duşta fark ettim tekrar baya belirginlesmis bu sefer hatta dıştan görünüyor nerdeyse. Tam beze gibi de değil ama ağrıyor anlayamadım nedir ne degildir. Süt bezleriyle alakalı olabilir mi acaba diye düşünüyorum. Benzer bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

Mastit başlangıcı olabilir belki. Az emmeye başladıysa emzirmelerden sonra sağ birikme yapmasın diye.

Temmuz anneleri bebişi dönmeye başlayan var mı? Ne zaman dönüyo bunlar:)) 4.ay atağı bitince dönerler mi?
Fenalık geçircem bu ataktan çok huysuz.
Yavaştan dönmeye başladı cnm benim oğlum yatakta bı tarafına dönüyor orda kalıyor tabi bı daha sırt üstü dönemiyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…