- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 28
Ben meme 4 aydır canım. Benimki sevdiriyor kendini alıstırdım ben bayaKizlar anne sutu mu mama mi ? Esim korona oldu bu hafta asi vardi gidemicem malesefabende merak ediyorum meeme reddi yasiyorum 1 aydir bebekler ugrasiyorum kolik gaz meme reddi huysuzluk .
He birde bebegim kucagimda hic durmuyor kicagima alip sevmek istoyorum yusyuvarlak oluyor kirmizinoluyor sonra agliyor . Kucagimda oturur gibide en fazla 5 dk duruyor bi sevemedim bebegimi kucagimda neden boyle siz beveginizi sevebiliuor musunuz ?
Valla bence enfeksiyon var bende idrar yaparkende yanmam oluyor sağlık ocagına test vercem yumurtlama 1 haftadan fazla sürmez adette olmadım zatenaynen ya benımki spralden leke de gelıo sureklı.sende adet olavaksındr belki yada yumrtluoda olablrsın
Biberon emzik kullaniyor mu ? Biberonu biraktim hala donmedi bana neden benim bebek istemiyor ki kucakBen meme 4 aydır canım. Benimki sevdiriyor kendini alıstırdım ben baya
Maşallah kuzuyaMaşallah canımBizimki tam 4 aylık 6.500 kilo 63 cm boy
Oynaştı ısırdı baya iki eliyle rahat kavrayıp ağzına alıyor sıkılmazsa hoşuna gitti sertlik arıyor sanırım parmağımı ısırmayi seviyor zatennasıl kullanıormu benımkıne ben tutarsam ıkı ısırıo bırakıo
Biberon kullanmıyoruz. Emzik kullanıyoruz. Belki sevmiyordur ne güzel işte kucağa alısınca zor oluyorBiberon emzik kullaniyor mu ? Biberonu biraktim hala donmedi bana neden benim bebek istemiyor ki kucakbide tv izliyor acik olunca kapiyorum hemen sende oyle oluyor mu?
teşekkür ederim, sadece benimkindemi var diye sormuştum, anladıgım kadarıyla tek degilim :)Evet canım bizde de vardı aynı durum 2. Ayımızda :) sanırım başını tam olarak taşıyamadıklarından o hareket çünkü şuan 3.5 aylık bizimki ve artık yapmıyor
anladım teşekkür ederim, en azından tek degilmişim :)Daha uzun süre tutamıyor kafasını ondandır benceYorulur bırakır kafayı bizimkide öyle yapıyordu
Aynen oyle ya esim korona oldu kac gundur izlettim . Dun aksam cok uzuldum ona tv maruz birakiyorum diye fisi cektim tamamen kapadim . Karantinada esim onu diger odalara goturemiyorum . Emzigide biraktiramiyorum meme reddim 1 aydir suruyor ne zMN biter bilmiyorum yaBiberon kullanmıyoruz. Emzik kullanıyoruz. Belki sevmiyordur ne güzel işte kucağa alısınca zor oluyorTv açık olursa ben arkasını döndürüyorum bazen kafayı çevirip bakıyor yerini biliyor tvnin sonra kapatıyorum komple tvyi. Ama göstermiyorum asla alışsın istemiyorum. İzin versem izler ama kesin Sende benim gibi yap gösterme daha çok küçükler yazık
Valla bende yapmadı henüz meme reddi emzikten değildir bence geçici bi dönem olabilirAynen oyle ya esim korona oldu kac gundur izlettim . Dun aksam cok uzuldum ona tv maruz birakiyorum diye fisi cektim tamamen kapadim . Karantinada esim onu diger odalara goturemiyorum . Emzigide biraktiramiyorum meme reddim 1 aydir suruyor ne zMN biter bilmiyorum ya
Insallah canim yaValla bende yapmadı henüz meme reddi emzikten değildir bence geçici bi dönem olabilir
Egzamaya benziyor bir doktora görünüm muhtemelen kremle geçirecektir geçmiş olsunKızlar bu ne olabilir? Bebeğin poposunda çıktı
Agzinda pamukcuk varmi canim bazen poposunda da cikiyor. Yada pisikden olabilirKızlar bu ne olabilir? Bebeğin poposunda çıktı
Canım pişik gibi geldi bana, eğer istersen has zeytinyağı varsa sür çok iyi geliyorKızlar bu ne olabilir? Bebeğin poposunda çıktı
Benim oğlan 4 aylık bugün 4. Ay aşılarını yaptırdık sağlık ocağında tarttılar 7700 kilo 64 cm boyu. Maşallah seninkine deBu arada bebişlerinizin ay kilo ve boyları nasıl gidiyor? Bizim oğluş 3.5 aylık 64 cm boy ve 7250 kilo
Ağzındanyok canım. Banada pamukçuk gibi geldi ne yapmak lazım kiAgzinda pamukcuk varmi canim bazen poposunda da cikiyor. Yada pisikden olabilir
Has yok ama iyi marka var zeytinyağı yarın sürücem ilk iş sağol canımCanım pişik gibi geldi bana, eğer istersen has zeytinyağı varsa sür çok iyi geliyor