2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben meme 4 aydır canım. Benimki sevdiriyor kendini alıstırdım ben baya

Biberon emzik kullaniyor mu ? Biberonu biraktim hala donmedi bana neden benim bebek istemiyor ki kucak bide tv izliyor acik olunca kapiyorum hemen sende oyle oluyor mu?
Biberon kullanmıyoruz. Emzik kullanıyoruz. Belki sevmiyordur ne güzel işte kucağa alısınca zor oluyor Tv açık olursa ben arkasını döndürüyorum bazen kafayı çevirip bakıyor yerini biliyor tvnin sonra kapatıyorum komple tvyi. Ama göstermiyorum asla alışsın istemiyorum. İzin versem izler ama kesin Sende benim gibi yap gösterme daha çok küçükler yazık

Aynen oyle ya esim korona oldu kac gundur izlettim . Dun aksam cok uzuldum ona tv maruz birakiyorum diye fisi cektim tamamen kapadim . Karantinada esim onu diger odalara goturemiyorum . Emzigide biraktiramiyorum meme reddim 1 aydir suruyor ne zMN biter bilmiyorum ya

Valla bende yapmadı henüz meme reddi emzikten değildir bence geçici bi dönem olabilir

Kızlar bu ne olabilir? Bebeğin poposunda çıktı

Eklentiler

• B0270752-BDA1-4341-91C6-04C3716B0F94.jpeg
    30,7 KB · Görüntüleme: 52
Şimdi indirim de varya, pek de indirim yok gibi ama :) neyse ben ilerisi için buharlı pişirici almayı düşünüyorum. Ama biraz pahalılar Hem uygun fiyatlı hem de kullanışlı bi buharlı pişirici biliyo musunuz?

benim kızımında 30 unda 4 aylık aşısı vardı kilosu 5.5 boyuda 63 çıkmıştı.Fazla kilo almıo artık bide sütümde iyice azaldı ya.Yalan yok arttırmak içinde pek uğraşmıorum.Aslnda bişeyler yapdam iyi olacak ama yemrk yemeye bile zor vakit buluyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…