- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 34
Keske benimkide öyle olsa... Benimki uykusu gelince daha cok agliyo uyumuyor içindebenimki dışarıyı sevıyor karnı faln tok olursa.hatta arabasnda dahada iyi uyuyo
Çok karışık yaBir doz nimerix, bir doz bexsero yaptırdık
Toplam üç doz bexsero (menenjit b)
Artı üç doz nimerix olacak (menejit a-w)
Yani toplam altı aşı olacak
Hamile kalmıcagının garantisi yok ki, adet olamaman hamile olamassın demek değil yumurtlama varsa kaladabilirsin eğer bir çocuk daha düşünmüyorsan kesin yöntemle korunman lazımzaten adette olamadım daha dedgn gbi prezervatfe gecmek mantklı.aman zaten hemen hamılede kalmam zannetmıormda
Her ay aynı olmaz bence değişirbenımkıde 4700 dü az almış bu ay
HEr çocuk farklı kilo alır bence. Ben bebek ne zaman isterse o zaman emziriyorum oda zaten 2 saatte bir istiyorbilmıoeum ki benımki 300 gr almış oyuzden azaldgnı düşündm gerçi ben öyle 2 saatte faln emzrmeye dikkat etmıodm.Aetık dıkkat etmeye calışacam bakalım ne olacak
Kötü olmuş zaten kış geliyor dışarı ortamı pek olmaz daBen cok sıkıldım kızlar ya oglumla disari cikamiyorum.. Cikinca agliyor ne arabasında duruyor ne kucagimda, hele arabayla yolculukta oturaginda hic durmuyor. Hergun evdeyim 10 dk bahceye cikiyoruz o kadar. 11 haftalik olduk hala düzelmedi. Kiyametleri kopariyor. Ne yapacam ben
aynen canm biliyorum onu çoğu süt koruyo faln dio ama o an yumurtlarsan hamile kalrsn.eşim kendine güvendgı için bide bi ara öyle korunuodk hamile kalmadm ama dedgn gbi kesn yöntem lazm.adet olsaydm spral taktrcam sanrm adetn 2. günü takılıomş.Hamile kalmıcagının garantisi yok ki, adet olamaman hamile olamassın demek değil yumurtlama varsa kaladabilirsin eğer bir çocuk daha düşünmüyorsan kesin yöntemle korunman lazım
Çok yorucu oluyor resmen eşimin ailesinden soğudum ne gitmek istiyorum ne de gelmelerinibende öyleyim canım bende kv deden kıskanıorum nie böyleyim bilemiorum ilk kıxımdada öyleydım.
Süt korumuyor valla öyle diyenler hamile kaldı hep gördüm çevremde işini şansa bırakmıcaksınaynen canm biliyorum onu çoğu süt koruyo faln dio ama o an yumurtlarsan hamile kalrsn.eşim kendine güvendgı için bide bi ara öyle korunuodk hamile kalmadm ama dedgn gbi kesn yöntem lazm.adet olsaydm spral taktrcam sanrm adetn 2. günü takılıomş.
benim kv yanıma taşındı görmcemle ikisi.benim kv kötü birisi degıl aksine iyidir ama işte yinede söyledgi hersey bana ters gelıo.mesela bebek aglıo nie aglıo demesi bile tuafıma gdıo diotum bebek aglar gazı vardr dıorum.aslında bende anormallık var sanırım.Çok yorucu oluyor resmen eşimin ailesinden soğudum ne gitmek istiyorum ne de gelmelerini
Süt korumuyor valla öyle diyenler hamile kaldı hep gördüm çevremde işini şansa bırakmıcaksın☺ Adet geçte olabilirsin erkende doğumdan sonra anca düzene girer
ayy ne kadar uzatmisimbenim kv yanıma taşındı görmcemle ikisi.benim kv kötü birisi degıl aksine iyidir ama işte yinede söyledgi hersey bana ters gelıo.mesela bebek aglıo nie aglıo demesi bile tuafıma gdıo diotum bebek aglar gazı vardr dıorum.aslında bende anormallık var sanırım.
çok dilli mesela ilk kızımn gülme dönmlerinde hep buna gülerdi buda benım zoruma giderdi.
kocamda gıcık etmeyı sever zaten sana nie gülmüo dıe uğrasrdı bide benimle.aman saçma sapanda işte ben huyszm sanrm birazda.kv belli etmemeye çalışıorum ama bazende sabredemıorum söyluorum mesela kızım 4 yaşında yemekle hiç alakası yok kv demde yedrmeyi çok sever dıorumki bırak yedrme aç kalsın kensı öğrensn yemeyi yok illa yedırecek.sana güvenıo yemıo dedım aç kalacagını bilse kndısı yer yarın bir gün okula başlayncadamı sen yedırecn dıorum.haklısın dio sonra bı bakıorm yıne yedırıo ama artık hç umursamayacagım ne yapıosa yapsn
Valla öyleyse bilemicem artık ama çok zor olur her açıdan istiyorsanda bence bebeğin büyüsün öyle yap derimaynen sorma valla dört gözle adet olmayı beklıorum.(ayyy hamile olmayı yazdım geri sildim bide hamileymişim ne gülerim ama başta gülerim sonra ağlarım herlde )
Allah bilir tabi ama yok bn istemıorum zatn kv delerde bnde şuan için yok blkide hiç yapmm 2 yeter bilemıorum bakalm zamn ne gösterckValla öyleyse bilemicem artık ama çok zor olur her açıdan istiyorsanda bence bebeğin büyüsün öyle yap derim☺
O zaman önlemini al canım bende 4-5 sene istemiyorum iyice büyüsün istiyorum meselaAllah bilir tabi ama yok bn istemıorum zatn kv delerde bnde şuan için yok blkide hiç yapmm 2 yeter bilemıorum bakalm zamn ne gösterck
hakkımızda hayrlısı olsun dielim o zamanO zaman önlemini al canım bende 4-5 sene istemiyorum iyice büyüsün istiyorum mesela
Evet en iyisi doktor ne diyorsa onu yapmak, sonrası Allah'a emanetÇok karışık ya
Ne zamandan beri emmiyor belki geçici bir dönemdirKizlar bebegim emmiyor beni napcam bilmiyorum sutum azaldi
canım benım kızda 2 gun kadar baya az emdi sonra normale döndü.şimdide ggsume yatrnca kendni bi gerio düzeltmye gücüm yetmıo resmen.hemen kaldrıp gaznı çıkarıorum fazla üstelemıorum biraz gecınce tekrar teklif edıorum ve emiyor.sennkide gecıcı olabilirKizlar bebegim emmiyor beni napcam bilmiyorum sutum azaldi