- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.654
2,3 gibdurNe zamandan beri emmiyor belki geçici bir dönemdir
Insallah oyledir canim skldi bu duruma aç duruyor çünkü sagip vereyim dedim ama onuda almadicanım benım kızda 2 gun kadar baya az emdi sonra normale döndü.şimdide ggsume yatrnca kendni bi gerio düzeltmye gücüm yetmıo resmen.hemen kaldrıp gaznı çıkarıorum fazla üstelemıorum biraz gecınce tekrar teklif edıorum ve emiyor.sennkide gecıcı olabilir
Bence bir atak dönemidir sen vazgeçme vermeye devam et2,3 gibdur
tadına bişey yapar mı bilemıorum ama azaltma ihtimali var.limon suyu sirkeSelam kizlar kac gunlerdir girmiyorum
Covid 19 testimia pozitif cikti evde karantinadayiz
Ictigim Suyun icine sirke koyuyorum sutun tadini degistirirmi acaba
Cok ilginc cunku sabah kalktigimda gogsum tas gibiyditadına bişey yapar mı bilemıorum ama azaltma ihtimali var.limon suyu sirke
Çok geçmiş olsun. İnşallah kolaylıkla atlatirsinizSelam kizlar kac gunlerdir girmiyorum
Covid 19 testimia pozitif cikti evde karantinadayiz
Ictigim Suyun icine sirke koyuyorum sutun tadini degistirirmi acaba
InsallahÇok geçmiş olsun. İnşallah kolaylıkla atlatirsiniz
Öyle geldi banada ama nasil vereyim ki gordugu gibi agliyorBence bir atak dönemidir sen vazgeçme vermeye devam et
Doktorunla görüşseneÖyle geldi banada ama nasil vereyim ki gordugu gibi agliyor
Numatasi ykDoktorunla görüşsene
normalde öyle olmuyormuydu?Kaç saat önce emzrmiştinCok ilginc cunku sabah kalktigimda gogsum tas gibiydi
Oburundende akiyodu
Normalde bukadar sert olmazdi ama icince indi zatennormalde öyle olmuyormuydu?Kaç saat önce emzrmiştin
şimdidlik anormal degıl.bakalm kaç gün yapmayacak.az mı beslenıo acaba artık.benım kızın kılo alımıda yavasladı kaka yapmasıda seyreldi.Kızlar bebeğim 3 aylık 2 günü geçiyor kaka yapmadı normalmi
Yoo sık emiyor çişi çok yapıyor ama sürekli doluyor. Yarın sağlık ocagına götürücem zaten bakalım ne kadar kilo aldışimdidlik anormal degıl.bakalm kaç gün yapmayacak.az mı beslenıo acaba artık.benım kızın kılo alımıda yavasladı kaka yapmasıda seyreldi.