2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Doğum parası için basvuruluyor eşim kendi gitti aile sosyal hizmetlere kimlikle.

Evet doğum parası (birinci çocuk 200 ikinci400 olan) için başvuru lazim biz de başvurup aldık diğeri emzirme olan başvuru olmadan otomatik yatıyor.

Ama sizin aldığınız 300 ne acaba ben de onu bilmiyorum, emzirme olan 202

bende öyleyim canım bende kv deden kıskanıorum nie böyleyim bilemiorum ilk kıxımdada öyleydım.

Benim aldığım doğum parası o basvuru sonucu alınan para 300 tl zam yapılmış demekki 200 tl değil çünkü.

kızlar bebekleriniz kaç aylık ve gece kaç saat kesintisiz uyuyorlar?
benimki 2 gün snra 3 aylık olacak duruma göre degısıo bazen gece 10 gbi uyuyp sabah 5 gbı uyanıo bazen gec uyuyo 5 gbı uyanıo.genelde 5 de uyanıo annesını namaza uyandrıo yavrum sonrada emzrıp geri uyuyo sabah 8 gbı uyanıo gündz uzun uyumaz ama göznu kapatır sallamayı bıraknca hemen gerı uyanır.

duruma göre ayarlıorum canım bakıorum kana kana emerse mama vermıorum ama hemen gögsmu bırakırsa verıorum 30 ml falan verıorm.günde 90 ml mi geçmio şimdilik

emzirme süreniz ne kadar gece yatmadan önce? benimki bu aralar sadece 5 dak emiyor.

ne güzel Maşşallah canım.

Selamm anneler nasılsınız? bayadr giremıyordum.Henüz adet olmayan var mı benim gibi ?cuma günü 3 aylık oluyor kızım.
yaklaşık 2 haftadr kasık agrısı çekıorum ama hasta olduğum yok akıntımda arttı.bazen korkuyorum hamile kalmaktan.eşim dışarı şekilde korunuo.

Benimkide 1 hafta sonra 3 ay olucak bende adet olmadım hala kasık ağrım oluyor arada benimde. Dışarı dediğin geri çekilme mi? O yöntem pek güvenilir değil diyorlar ama

Benimkide 1 hafta sonra 3 ay olucak bende adet olmadım hala kasık ağrım oluyor arada benimde. Dışarı dediğin geri çekilme mi? O yöntem pek güvenilir değil diyorlar ama
aynen canm geri çekilme ne bilim valla benimki kndınden emin ama bakalım.adet olsam spral taktrmayı düşünüyorum.ondanda korkuyorum gerci ama yapacak bişey yok.hap kullanmak istemıorum şuan genç olsamda yaş ilerlio ilerde bi sıkıntı çıkarır falan gerek yok oyuzden.

Dün saglık ocagına gittim.
91 günlük kızım.ay olarakda 3 aylık oluo yarın
kilo 5
boy 58
baş 40 çıktı.
kilosu ve boyu guzel dedı ebe.(3 kilo doğmuştu)
sizlerde durum nasıl?

Kızlar göğsü terbiye olmaya başlayan varmı
neyi kasdedıosun bılemıorum ama benım birini emerken dığerı akıodu artık akmıo çok nadıe akarsada.yumusadı gögslerim eskiden taş gbi olurdu.ama ben bunları terbıye degılde sutumun azaldgına baglıyorum.
Bazen ilk merkem gurt gurt yutuo ama uzun surmuo sonra bı bakıorum azalmş süt.normal mi anormalmi bu durum bılemedm.ilk dogdugundan beri öyle saattlerce emzrme serüvenmz olmadı.15 dkkayı hiç geçmemiştr herlde.şimdide genelde tek gogste 5 dkka falan duruo.

Geri çekilmeye güvenmeyin derim prezervatif kullansın bene en mantıklısı o bende hap kullanmıyorum çünkğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…