2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Dün saglık ocagına gittim.
91 günlük kızım.ay olarakda 3 aylık oluo yarın
kilo 5
boy 58
baş 40 çıktı.
kilosu ve boyu guzel dedı ebe.(3 kilo doğmuştu)
sizlerde durum nasıl?
MaşAllah cnm
Selam kizlar kac gunlerdir girmiyorum
Covid 19 testimia pozitif cikti evde karantinadayiz
Ictigim Suyun icine sirke koyuyorum sutun tadini degistirirmi acaba
slm çok geçmiş olsun cnm insAllah kısa sürede hafif atlatırsn

Selam kızlar bizimde cuma snrm kontrol var bklm ne kadar kilo almış iki aylıkken 6520 grdı boyu 62 cmdi doğru düzgün vakit kalmıyor artık birden akşam oluyor uyandım kahvaltı yaptım bı ortalığı toparlıyordum ki beyfendi yine ağladı emziriyorum insAllah ortalığı toparlayıp çıkabilirsin işin içinden bı parka dolasiriz yürüyüş yaparım sonra akşam yemeği telaşı var daha dikiş siparislerim var sizler nasılsınız görüşmeyeli

Kızlar bebeğim 3 aylık 2 günü geçiyor kaka yapmadı normalmi

Bizimki de 3 ay bı haftalık, ilk zamanlar günde on kere yapardı, sonra günde ikiye düştü, son iki haftadır üst üste iki gün üç gün yapmadığı oluyor.

Ben de çok panik olup doktora sordum bı haftaya kadar normal müdahale etmiyoruz dedi. Doymuyor mu acaba diye sordum ama alakası yokmuş zaten bı ayda 1200 Gr almış, doyup doymadigini çiş sayısından anlarsın dedi. Günde en az 6 çisli bez isteriz dedi.

Annenin yedigiyle ilgilidir en çok dedi, bol bol sebze meyve ve icebildigin kadar su iç yardımı olur dedi.

Benim kız 10 gün sonra 3 ayı doldurmuş olcak. 1 haftadır çok huysuz hiç giremedim buralara.
Çok erken ama yine de ağzına bakıyorum diş miş çıkacak gibi de değil sanki, atak dönemi mi acaba diyorum. Bitse de biraz rahatlasak. Bazen öyle bi ağlıyo ki. Hiçbi türlü susmuyo. Dr a yazdım gazdan olabilir dedi. Hep gazlıydı ama böyle durmaksızın ağlamazdı ya.
Süt mü azaldı diycem ama yutkuna yutkuna emerken birden bağırarak ağlamaya başlıyo. Olmasa arka arkaya yutma sesi gelmez di mi. Uykulu olduğu zamanlar dışında kısacık emiyo. Böyle yaparsa azalır ki ama bu sefer de Sağayım diyorum. Sakinleştirmeye çalışmaktan vakit bulamıyorum.
Geçer inşallah yakında.

Bizlerde aynı canım bebişle koşuşturmaca valla inşallah kontrol güzel geçer ev işleri bebiş derken cidden zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bende

Aynen canım benimkide öyleydş günde kaç kere yapardı şimdi 3.gün daha yapmadı rahatsızda değil yapamadıgı için. Çişi çok yapıyor günde sürekli değiştiriyorum baya dolduruyor. Bende yarın gidicem bakalım 1 ayda ne kadar almış inşallah almıştır Dikkat etmeye calısıcam yediğime o zaman

Aleyküm selam canım.Aynı koşuşturma bizdede var.Sabah kalk kahvaltı iş güç hemen akşam oluyor.ben bide üni kaydı yaptrıorum.Daha doğrusu bıraktgım okulumu devam ettrcem 3.sınıfta bırakmıştım.şimdi malum evde işlenevek dersler bnde bu fırsatı degerlendirecegim İnşallah.Birde kps çalısıorum baya yoğunum.Bizim burda havalar soğudu baya artık kışlıklara geçmeye başladık.
Senin bebişede maşşallah.kaç kilo doğmuştu?

Diş için büyük ihtimalle erken.Sen nerde yaşıyordun havalar soğudumu?Sen yada bebişin üşütüyor olabılır.Ayaklarınıza dikkat et üşütme valla ben ıkı gün miğde agrısı gbi gaz sıkısması gibi bişey yaşadım felaketti.O sıra kızımda huysuz olmuştu.
Ben diğer göğüse gecerken gazını alıp öyle geçiyorum.Bide emerken sinirlenip kendini geriye doğru atar dümdüz olursa anlıyorumki gaz var zorlamıorum kaldırıp gazını çıkarmaya çalışıyorum sakinleşince tekrar emzrmeyi deniyorum.

netten arada bende atak haftası mi diye bakıyorum huysuz olduğunda ondan kaynaklı olabilir canım benimki de söylenerek emiyor bazen neden anlamıyorum hani sıktırnca süt çıkıyor aslında ama baştan beri benim sıpa fıskıraraj gelmeyen süte burun kıvırıyor vazgeçme emzirmeye çalış sürekli insAllah azalmaz benimde artık dolu dolu taş gibi olmuyor ama genel olarak doyuyor sanki önceden göğsüm sertleşirdi emzirirken diğeri akardı şimdi olmuyor gidince ebeye diyecem bklm
Kızlar oğlum 3.5 aylık 2 gündür mukuslu kaka yapiyor ve kakada az da olsa tanecikler var doktora haber vermelimiyim?
canım bı kaç kez bizde de oldu o anda her bezinde yoktu aklına takılıyorsa sor tabi
Yaa ne güzel canım Rabb'im kolaylık versin bizde artık kış moduna geçiyoruz canım çocuklara zaten uzun kola geçtik bende yavaştan ceket giyiyorum dışarı çıkarken ya da feracenin altında tshirt giyiyorum
3600 doğmuştu canım ilk iki ay güzel aldı MaşAllah bu ay biraz az aldı gibi ama bklm kaç çıkacak

Göğsün terbiye oluyordur canım artık benimde sertleşmiyor artık çok ama emzirirken süt akıyor hala

amin canım sagol.Saglıklı olsunlarda kilosuda güzeldir İnşallah

Kızlar bebeğimin burnunda kuru sümük var derin nefes alınca tıs sesi geliyor ama aspiratörle çekince gelmiyor kuru olduğu için galiba. Nasıl alabilirim bişey sıkmaya da korkuyorum burnuna

Kızlar bir de aranızda öğretmen olan var mı acaba izin bitiyor 21 ekimde benim. Rapor almak istiyorm ama sorun olur mu sıkıntı yaşar mıyım acaba alırken siz ne yapacaksınız

Kızlar bir de aranızda öğretmen olan var mı acaba izin bitiyor 21 ekimde benim. Rapor almak istiyorm ama sorun olur mu sıkıntı yaşar mıyım acaba alırken siz ne yapacaksınız

14 Ekim de bitiyor benim. Bugün bakan açıklama yaptı ama detaylar belli değil. Okulum tanı günü bu süreçte 2 li eğitim olursa Pazartesi başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…