- 25 Şubat 2020
- 1.447
- 1.301
- 45
Acemi anne olarak bana önce bez değiştir demişlerdi. Böyle iyi oluyo hem çünkü kusmaya meyilli olduğu için bacaklarını kaldırınca kusabiliyo emdiği sütü.Tecrübeli annelere bir sorum olacak :)
15günlük oldu bebeğim.
Bebişin altını ne zaman değiştiriyorsunuz ? emzirmeye başlamadan önce mi ? Yoksa emzirme bittikten sonra mı ?
ben önce uyandırıyorum, sonra alt değiştirme, sonra emzirme ve en son geri yatırma yapıyorum. Ama sıralamam dogrumu şüpheye düştüm :)
Canım nasıl rahat hissediyorsan öyle yapabilirsin bebekle sana bağlı ben önce altını değiştiriyorum sonra karnını doyuruyorum gazını çıkarıp yatırıyorum emdikten sonra altını değiştirirken karnına baskı oluyor daha çok kusuyor cunkiTecrübeli annelere bir sorum olacak :)
15günlük oldu bebeğim.
Bebişin altını ne zaman değiştiriyorsunuz ? emzirmeye başlamadan önce mi ? Yoksa emzirme bittikten sonra mı ?
ben önce uyandırıyorum, sonra alt değiştirme, sonra emzirme ve en son geri yatırma yapıyorum. Ama sıralamam dogrumu şüpheye düştüm :)
Acemi anne olarak bana önce bez değiştir demişlerdi. Böyle iyi oluyo hem çünkü kusmaya meyilli olduğu için bacaklarını kaldırınca kusabiliyo emdiği sütü.Tecrübeli annelere bir sorum olacak :)
15günlük oldu bebeğim.
Hiç kilo veremedim 75le doğuma girdim 70kiloydum eve döndüğümde. Hala öyleyimKizlar kilolariniz ne alemde benim durdu artık ya emzirmeye alişti sanirim bünye.bir de emzirmek 500 kalori yaktiriyo diyolar ama o zamanda acikiyosun yeme ihtiyacın artmiş oluyo.İnsanlar nasıl emzirerek kilo veriyo kimisi hamilelik öncesi kilosuna bile dönüyormus
Ben eski kiloma döndüm tam 18 kilo verdim ama bilerek isteyerek degil. Oglum durmuyo esim iste olduğu icin kendime yiyecek bisey bile hatırlayamıyorum. Bazen kuru ekmek yiyorum kahvaltida bazen esimin gelmesini bekliyorum. Allahtan sütümü etkilemiyor. Ha tabiki kilolar gittigi icin sevindim.Hiç kilo veremedim 75le doğuma girdim 70kiloydum eve döndüğümde. Hala öyleyim
Ben de çok yemediğim düşünüyorum ama yanılıyorum galiba. Bana kalırsa hamilelik öncesi gbi besleniyorum ama veremiyorum 59 kiloydum hamile kaldığımdaBen eski kiloma döndüm tam 18 kilo verdim ama bilerek isteyerek degil. Oglum durmuyo esim iste olduğu icin kendime yiyecek bisey bile hatırlayamıyorum. Bazen kuru ekmek yiyorum kahvaltida bazen esimin gelmesini bekliyorum. Allahtan sütümü etkilemiyor. Ha tabiki kilolar gittigi icin sevindim.
benimde durdu cnm veremiyorum 6 aylık olduktan sonra sıkıcam artık ek gıdaya başlayıncaKizlar kilolariniz ne alemde benim durdu artık ya emzirmeye alişti sanirim bünye.bir de emzirmek 500 kalori yaktiriyo diyolar ama o zamanda acikiyosun yeme ihtiyacın artmiş oluyo.İnsanlar nasıl emzirerek kilo veriyo kimisi hamilelik öncesi kilosuna bile dönüyormus
MaşAllah kız vala etkilenmiyosa sütün süperBen eski kiloma döndüm tam 18 kilo verdim ama bilerek isteyerek degil. Oglum durmuyo esim iste olduğu icin kendime yiyecek bisey bile hatırlayamıyorum. Bazen kuru ekmek yiyorum kahvaltida bazen esimin gelmesini bekliyorum. Allahtan sütümü etkilemiyor. Ha tabiki kilolar gittigi icin sevindim.
cnm dışarı çıkın gezin gündüz neden cikmiyosun ben fırsat buldukça bebek arabasına koyuyorum geziyoruzKizlar ya ben çok sıkıldım çıkıp gezemiyorum oglum durmuyor. Evim uzak annem gelmiyo, eşim çalışiyo. Evde olmaktan hergun bebegimle yalniz olmaktan bıktım. Cok üzülüyorum ya tek başıma kaldım diye.
cnm benim 57 günlük oldu bugün hala ara ara geliyor leke şaka gibi kırktan sonra adet oldum zaten ama bı tam bitemedi gceen ilişki oldu arkasindan yine geldiBugün 53.günümüz. Az önce benden biraz kan gelmiş. Peçete koydum canlı kırmızı renkli bi kan daha gelmiş. Ped koydum sonunda. Adet mi ki bu acaba? Kanın rengi de parlak, bilmiyorum ne bu korktum biraz aslında :S Adet ağrısı gibi bişey olmadı hiç. Bi tek sol tarafta yumurtalıkların o civarda ara ara batma oluyo.
Başlarda böyle dengesizlik normal o zamanbenimde durdu cnm veremiyorum 6 aylık olduktan sonra sıkıcam artık ek gıdaya başlayınca
MaşAllah kız vala etkilenmiyosa sütün süperben nolur nolmaz diye yiyorum vala dikkat edemiyorum
cnm dışarı çıkın gezin gündüz neden cikmiyosun ben fırsat buldukça bebek arabasına koyuyorum geziyoruz
cnm benim 57 günlük oldu bugün hala ara ara geliyor leke şaka gibi kırktan sonra adet oldum zaten ama bı tam bitemedi gceen ilişki oldu arkasindan yine geldi
Arabasinda durmuyo dursa ahh alıp cikarim bende şaşırdım ne yapacagimibenimde durdu cnm veremiyorum 6 aylık olduktan sonra sıkıcam artık ek gıdaya başlayınca
MaşAllah kız vala etkilenmiyosa sütün süperben nolur nolmaz diye yiyorum vala dikkat edemiyorum
cnm dışarı çıkın gezin gündüz neden cikmiyosun ben fırsat buldukça bebek arabasına koyuyorum geziyoruz
cnm benim 57 günlük oldu bugün hala ara ara geliyor leke şaka gibi kırktan sonra adet oldum zaten ama bı tam bitemedi gceen ilişki oldu arkasindan yine geldi
Bende emzirmeden önce değiştirmeye calısıyorum çünkü uyursa uyanmasın diyeTecrübeli annelere bir sorum olacak :)
15günlük oldu bebeğim.
Bende ek gıdaya geçince sıkı diyete giricem valla ya hareket falan fa yaparım dikişler normale döner en azındanbenimde durdu cnm veremiyorum 6 aylık olduktan sonra sıkıcam artık ek gıdaya başlayınca
bence normaldr ya bklm bı dahaki ay ne olacakBaşlarda böyle dengesizlik normal o zaman
yaaa üzüldüm cnm sıcak havlu koyup göğsüne sağlamaya çalış süt birikmesi mi oluyor mastır arada benimde göğsüm taş gibi oluyor dokununca açıyor emziirince iniyorBen mastit oldum galibaKendi kendine geçer mi acaba evde?
yaa o kötüymüş cnm alışır insAllah benimki uyuyor ya da bakıyor etrafına seviyor dışariyiArabasinda durmuyo dursa ahh alıp cikarim bende şaşırdım ne yapacagimi
geçmiş olsun cnm poposu açık beklet biraz havalansn ılık suda durdur beyaz sabunla yika bı kaç kez düzelir insAllah ben yağları hiç bilmiyorumKızlar bebiş pişik oldu bayagıkantaron yagı alın sürün diyorlar. Markası , çeşidi varmı veya ne marka almalıyım ? Birde nerede satılıyor ? Ebebek veya joker’de göremedim ??
Aynen cnm şimdilik sütü etkilenmemek adına bekliyorum güzel gidiyor gelişimi şükürBende ek gıdaya geçince sıkı diyete giricem valla ya hareket falan fa yaparım dikişler normale döner en azından
Aynen ne güzel canımbence normaldr ya bklm bı dahaki ay ne olacak
yaaa üzüldüm cnm sıcak havlu koyup göğsüne sağlamaya çalış süt birikmesi mi oluyor mastır arada benimde göğsüm taş gibi oluyor dokununca açıyor emziirince iniyor
yaa o kötüymüş cnm alışır insAllah benimki uyuyor ya da bakıyor etrafına seviyor dışariyi
geçmiş olsun cnm poposu açık beklet biraz havalansn ılık suda durdur beyaz sabunla yika bı kaç kez düzelir insAllah ben yağları hiç bilmiyorum
Aynen cnm şimdilik sütü etkilenmemek adına bekliyorum güzel gidiyor gelişimi şükür