- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 28
Ben ondan kullanıyorum oceanKızlar d vitamini be kullanıyorsunuz sağlık ocağıda verilenlerde parapen olduğu söyleniyor bende ocean almayı düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ondan kullanıyorum oceanKızlar d vitamini be kullanıyorsunuz sağlık ocağıda verilenlerde parapen olduğu söyleniyor bende ocean almayı düşünüyorum
O bolge uyusturuluyor sanirimBizimki sadece iğne vurulurkem ağladı sonrasında biberonla süt verdik sünnet olurken ağlamadı. Bi klasik tarz var bide lazer şeklinde ama sağlıklı olan klasik kesilmesi diye biliyorum
Evet üroloji doktoru sünnet ettiÜroloji bölümüne mi randevu alicaz sünnet için nette hep öyle yazıyor
11 günlükken yaptırdık.Doktor acı hissetmeyeceğini söyledi lokal anestezi yapıldı zaten 5 dk sürdü çabucak iyileşti ilk günler baya hassas oluyor krem vs sürmek gerekiyor ama erkenden yaptırdığım için memnunum hastanede büyük çocuklar vardı ve çok ağladılar çok ağrı çekiyorlardı bizimkiler ufak olduğu için acı eşikleri yüksekmiş. Üroloji doktoru yapıyor sünneti, sadece uyuştururken ağladıYeni dogan sunneti yaptıran anneler.sunnet olurken bebek acı hissediyor mu? Lazerli mi yapılıyor.hiç bilgim yok.bilgilendirir misiniz lütfen
Evet küçükken öyle biraz büyüymce anestezi verilebiliyomuş galibaO bolge uyusturuluyor sanirim
Bende 13 temmuzda dogum yaptim ve regl olmadim canim. Bazi anneler uzun süre olmuyor. Kendini sıkıntıya sokmaKızlar 17 temmuzda doğum yaptım henüz regl olmadım. Sizde durumlar ne? Sanırım olmadigimdan çok sıkıntılı hissediyorum. Ağrı var ve gerginim ama gelen giden yok.
Önceki hamileligimde hemen olmuştum. Olmayınca sıkıntı yapıyor vücut.Bende 13 temmuzda dogum yaptim ve regl olmadim canim. Bazi anneler uzun süre olmuyor. Kendini sıkıntıya sokma
Tamam canım saolasinEvet üroloji doktoru sünnet etti
Fitik felan yaparsin dikkat etKizlar doğum yapali 2 ay11 gün oldu sezeryan ağrilarim falan coktan bitmişti.Kilo vermek için evde ufak hareketler yapayım dedim o günden sonra tekrar acimaya başladi sanki dikiş çizgimde tekrar kizarmiş gibi.Umarım önemli bir şey olmaz.
yok canum bebek bakma niyeyiyle degıl kaynbaba ve kaynanam ayrılıyorlar.kaynanam ve görmce bende kalıyorlar 3 aydrSizinki baya baya bebek bakma niyetiyld gelip yerlesmis
malesef ben konuşamıorum.4 de faln kalkıo bizimki.Anlatsam anlatılacak çok şey varda işte herkes kendı evınde olsa isterse hiç kalkmasın evı hiç toplamasın.kv temzlk taslıo dıo her hafta heryeri sil süpür.oda dıokı sanki kendi evmzde herhafta sılıp suruomydukgercekten ayni sen ekmekten bahsedince aynisini benim kardesimde yapiyo birde nerde icinde ufakta olsa ekmek olan poset gorse ic ice koyuya hem poseti baglamiyo hem ekmek almak eziyet oluyo. Bende soyleniyorum cok mu zor bunlari 1 posette toplayip baglamak diye bu sira resme merak saldi butun boya kalemlerim ordan burdan cikiyo birde yapacagi isi bastan savma yapiyor gecede sirf resim cizecegim diye uyumuyor sabahta uyanmiyo. Guzel guzel konusuyorum hayati ile ilgili hanimefendi ol kendini gelistir pratik ol vs. diye. Ogun cok iyi ertesi gun eski tas eski hamam yoruldum
evet normal dogum benim 1 gun kanamam var 1 gun yok adet miyim anlayamiyorum cunku kahverengi degil ay bir duzene gireydi bende rahatlayacam bunun yuzunden namazlari ihmal ediyorum cozemedim hala
ayni muallaklik bende de var yalniz benimki kahverengi degil ama 1gun temiz akinti oluyo 1 gun bildigin net kanama bu boyle ne kadar surer bilmiyorum
Ayy benımde öyle oldu ya elini emiyordu sonra emzik almayan kız emzık delısı oldu ve beni emmeyi reddedıo.doymuo dıe mama verıorum.çok huzursz ya senınkı emıomu.Merhaba kizlar, bebegim suan 63 günlük, 1-2 haftadir elini yumruk yapip emiyordu. BEnde elini kesfetti diye engellemiyordum . Bugun başparmağını emmeye basladi doktor kontrolumuze daha var. sizde bu durumu yaşayan var mi? Parmak emmeyi ilerleyen zamanlarda biraktirilmak zor diye endiseliyim.
Ben de duymuştum lohusalıkta kşmyon tüketiminin önemini. Annede gaz engelliyormuş, dolayısyla bebege de geçmiyormuşAz önce koca bi tabak kuru fasulye yedim. Şimdi sıcak suya kimyon karıştırdım içiyorum. Allah yardımcım olsun
Emziriyorum evet ama yetmedigini hissettigimde mama takviyesi de veriyorum. Buna ragmen eline yapışıyor bizim kiz oo masallah sütün varmis emmedikce azalir sagip ver benceAyy benımde öyle oldu ya elini emiyordu sonra emzik almayan kız emzık delısı oldu ve beni emmeyi reddedıo.doymuo dıe mama verıorum.çok huzursz ya senınkı emıomu.
eşimde bırak acıkınca mcbur emer dedi.
sabh sagdgmda tek gogsden 75 ml çıkmıştı
Evet iyi geldi ondan heraldeBen de duymuştum lohusalıkta kşmyon tüketiminin önemini. Annede gaz engelliyormuş, dolayısyla bebege de geçmiyormuş
Hemen arakasına gaz çıkardıktan sonra direkt kusuyo bi de Diyorum o kadar emdin mi ki de kusuyosun. Ama sonrasında bi dahaki emmeye kadar dayanıyo gibi. O zaman yetiyodur inşallah. 2 ay kontrolünde dr a da sorarım.Bizde gece 1kez uyandigi icin gunduz cok sk emiyo. Sure kisa tabikide. Cene guclendigi icin sutu cekim kuvvetide artti oyuzden birde cnm
Anladim canim Allah yardimciniz olsunyok canum bebek bakma niyeyiyle degıl kaynbaba ve kaynanam ayrılıyorlar.kaynanam ve görmce bende kalıyorlar 3 aydr