2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bendede aşırı bi şişkinlik var onun haricinde sadece bugün ilk defa belime bi agri girdi ama şu şişkinlikden patliyacam sanki o derece :işsiz:

Bir de ben dün geceden beri sağ kasığımda bir şey hissediyorum. Ağrı gibi değil daha önce orada olmayan bişey artık var gibi. Ama çok saçma değil mi böyle bişey hissetmek için çok çok çok minik yani.
Var mı böyle hisseden?
Merhaba benimde bu akşam batma şeklinde ağrım oldu. 1 saat kadar ara ara devam etti.ben bugün yoruldum ona bağlıyorum

Kızlar bugün bütün gün sol kasığıma ara ara giren sancılar oluyor.Böyle bir şey yaşayan var mı aramızda ?

Benim tam kasık bölgeme mi giriyor pek mana veredim acikcası. Kasiktan bele dogru ara ara bi sanci giriyor. Normaldir diye dusunuyorum 🤔

Selam kızlar 2018 temmuz annesiyim ve bugün adetim geciktiği için kan verdim sonuç 250. 2020ninde temmuz annesi olacağım inşallah :) (bikaçtane 2020 temmuz anneleri var hangisi sabit konu bilemedim :))

Bir de ben dün geceden beri sağ kasığımda bir şey hissediyorum. Ağrı gibi değil daha önce orada olmayan bişey artık var gibi. Ama çok saçma değil mi böyle bişey hissetmek için çok çok çok minik yani.
Var mı böyle hisseden?
Ben de ağrı diye tarif edemediğim bir şey var dedim doktoruma dedi taş varmış gibi hissedersin normaldir bunu hissetmen

Kızlar merhaba, bende 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve çok sevdim Allah isteyenlere herkese nasip etsin amin. Dün sağlık ocağı kan verdim ve bugün sonucu İnternetten 188 miu görüyorum, bu normal mi? Ben şuan 4+5 oldum bugün ve bu değeri düşük geldi bana. Benim gibi durumda olan var mı acaba? Teşekkür ederim

Kızlar merhaba, bende 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve çok sevdim Allah isteyenlere herkese nasip etsin amin. Dün sağlık ocağı kan verdim ve bugün sonucu İnternetten 188 miu görüyorum, bu normal mi? Ben şuan 4+5 oldum bugün ve bu değeri düşük geldi bana. Benim gibi durumda olan var mı acaba? Teşekkür ederim
Canım herkeste hcg farklı olabiliyor. Aslında önemli olan 2 günde 2 katı artması.
Ben bugün 4+4 üm. 4+2 iken verdiğim kanda hcg 1316 çıktı.
Bana da sanki aşırı yüksek gibi geldi ama bilemedim.

Değerler farklı oluyor canım bende dün 4+6 ydım 250 çıktı

Kadınlar klübünün aplikasyonu var mı ya ben sürekli siteye giriş yapıyorum. Bildirimler gelmiyor 🧐

Merhaba Kızlar,
2019 Temmuz annesiyim bebişim şimdi dizlerimde uyuyor. İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız. Yazdıklarınıza bir göz attım ne güzel heyecanlar ilk kez keseyi görmek,ilk kalp atışını duymak... zaman çok hızlı akıyor endişe etmeden sağlıkla keyfini çıkarın bu sürecin.

X