2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizzzlllaaarr çok fena mide bulantısı yaşıyorum sabah aksam her dakika 6+5 Im. Bu bulantilarla başa çıkabilen var miii?
pekbi çaresi yok.ara ara azacak ara ara azalacak.taki vucudun alışana kadar.3 ayı buluyor bu.ben 16 haftama kadar çekerdim bulantıyı bakalım bunda nasıl olacak

Kizzzlllaaarr çok fena mide bulantısı yaşıyorum sabah aksam her dakika 6+5 Im. Bu bulantilarla başa çıkabilen var miii?
Benim doktorum mide bulantın varsa şükret her şey yolunda demişti. Bazen hiç olmuyor dedim , her gebe aynı değil ama bulantı varsa gözün korkmasn deri yani

Benim doktorum mide bulantın varsa şükret her şey yolunda demişti. Bazen hiç olmuyor dedim , her gebe aynı değil ama bulantı varsa gözün korkmasn deri yani
Ben de hiç yok bu durumda sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

Siz ne zaman muayene olacaktınız? Güzel haberlernizi okuruz inş
Ben geçen hafta kalp atışını duydum ama riskli gebe kategorisinde olduğum için 12 14.haftaya kadar haftada 1 dinleyelim dedi doktor şimdi yine geldim bakalım inşallah bir kez daha duyarım.

Ben geçen hafta kalp atışını duydum ama riskli gebe kategorisinde olduğum için 12 14.haftaya kadar haftada 1 dinleyelim dedi doktor şimdi yine geldim bakalım inşallah bir kez daha duyarım.
Yaa çok güzeel. Bu süreç güzelce geçecek inşaallah Tedbiri elden bırakmamak lazım tabi.. hayırlısı olsun

Bende riskli bolumdeyim sizinde kaybınız varmı

Kızlar akıntınız var mı ? Benim kontrolüm cuma günü o yuzden doktoruma henuz soramadim ama bi 10 gune yakindir akintim var bu durum normal mi aşırı çok değil ama açık sari rengi gibi camasirimi batiriyor korkulacak birsey mi acaba bu durumdan muzdarip olan ya da doktoruna soran var mı ?

Bende de oluyor ama çok önemsemedim koyu renkli olmadığı için.. 2 gün sonra kontrolüm var sorayım bende bu durumu.

kapanıyor ama karnım acıyo.bebeğe zararveririm diye dün açtım düğmemi öyle oturdum işyerimde
Hamile olduğumu öğrendiğim hafta hamile pantolonu aldım canım. Çok rahatım bebeklerde rahat bende :)) normalde kilolu olduğum için zaten dar geliyordu onun için erkenden aldım. Kot kumaş ne ararsan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…