pekbi çaresi yok.ara ara azacak ara ara azalacak.taki vucudun alışana kadar.3 ayı buluyor bu.ben 16 haftama kadar çekerdim bulantıyı bakalım bunda nasıl olacak
Benim doktorum mide bulantın varsa şükret her şey yolunda demişti. Bazen hiç olmuyor dedim , her gebe aynı değil ama bulantı varsa gözün korkmasn deri yani
Tuvalete otrdgmzda falan kalkınca birden kramp giren bi arkadaş vardı o burdamı acaba naptın canım doktora sordun mu yada aramızda öyle olupta doktra soran varmı
Benim doktorum mide bulantın varsa şükret her şey yolunda demişti. Bazen hiç olmuyor dedim , her gebe aynı değil ama bulantı varsa gözün korkmasn deri yani
Ben geçen hafta kalp atışını duydum ama riskli gebe kategorisinde olduğum için 12 14.haftaya kadar haftada 1 dinleyelim dedi doktor şimdi yine geldim bakalım inşallah bir kez daha duyarım.
Ben geçen hafta kalp atışını duydum ama riskli gebe kategorisinde olduğum için 12 14.haftaya kadar haftada 1 dinleyelim dedi doktor şimdi yine geldim bakalım inşallah bir kez daha duyarım.
Ben 1 yıldır kullanıyorum tiroid ilacı. hamilelikle birlikte tshım yükselmiş ilacın dozunu artırdı doktor ayda 1 kontrol ettirmek zorundayız
ilaç hemen etki eder endişelenmeyin.
Kızlar akıntınız var mı ? Benim kontrolüm cuma günü o yuzden doktoruma henuz soramadim ama bi 10 gune yakindir akintim var bu durum normal mi aşırı çok değil ama açık sari rengi gibi camasirimi batiriyor korkulacak birsey mi acaba bu durumdan muzdarip olan ya da doktoruna soran var mı ?
Kızlar akıntınız var mı ? Benim kontrolüm cuma günü o yuzden doktoruma henuz soramadim ama bi 10 gune yakindir akintim var bu durum normal mi aşırı çok değil ama açık sari rengi gibi camasirimi batiriyor korkulacak birsey mi acaba bu durumdan muzdarip olan ya da doktoruna soran var mı ?
Hamile olduğumu öğrendiğim hafta hamile pantolonu aldım canım. Çok rahatım bebeklerde rahat bende :)) normalde kilolu olduğum için zaten dar geliyordu onun için erkenden aldım. Kot kumaş ne ararsan var.