• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hamile olduğumu öğrendiğim hafta hamile pantolonu aldım canım. Çok rahatım bebeklerde rahat bende :)) normalde kilolu olduğum için zaten dar geliyordu onun için erkenden aldım. Kot kumaş ne ararsan var.
Ben ilk hamileliğimde 6. aydan sonra tayt giymiştim 7. ayda haile pantolonu aldım :D Be bluz.

Kızlar akıntınız var mı ? Benim kontrolüm cuma günü o yuzden doktoruma henuz soramadim ama bi 10 gune yakindir akintim var bu durum normal mi aşırı çok değil ama açık sari rengi gibi camasirimi batiriyor korkulacak birsey mi acaba bu durumdan muzdarip olan ya da doktoruna soran var mı ?
Benim yumurta akı kıvamında akıntım var. Doktora sormuştum. 12.haftada hala olursa ilaç yazarım. Şimdilik gerek yok dedi.

Kızlar akıntınız var mı ? Benim kontrolüm cuma günü o yuzden doktoruma henuz soramadim ama bi 10 gune yakindir akintim var bu durum normal mi aşırı çok değil ama açık sari rengi gibi camasirimi batiriyor korkulacak birsey mi acaba bu durumdan muzdarip olan ya da doktoruna soran var mı ?
Bende de var canım hamile olduğumu burdan bi arkadaş bundan anlamıştı hatta. Hala var 😀

Normal canım. Benimde var. Yeşilimsi olursa enfeksiyon olabilir onu takip et.

Ben 1 yıldır kullanıyorum tiroid ilacı. hamilelikle birlikte tshım yükselmiş ilacın dozunu artırdı doktor ayda 1 kontrol ettirmek zorundayız
ilaç hemen etki eder endişelenmeyin.
bende yarın gideceğim dahiliyeden randevu aldı troidlerime baktırmaya. İlk gebeliğimde çıkmıştı benim troid ilaç kullanmıştımdoğuma kadar ve doğum snrası 1 yıl. İnşallah bunda çıkmaz. oda yıpratıcı bir süreç her ay onujn içnde ayrıca takipte kalıyorsun

bende yarın gideceğim dahiliyeden randevu aldı troidlerime baktırmaya. İlk gebeliğimde çıkmıştı benim troid ilaç kullanmıştımdoğuma kadar ve doğum snrası 1 yıl. İnşallah bunda çıkmaz. oda yıpratıcı bir süreç her ay onujn içnde ayrıca takipte kalıyorsun
Evet ya her ay kan aldırmaktan ve kan alırken tedirgin olmaktan bıkıyorum. Çok da acıyor ya. Ben nasıl doğum yapıcam bilmiyorum. Daha kan bile aldıramıyorum.

Hamile olduğumu öğrendiğim hafta hamile pantolonu aldım canım. Çok rahatım bebeklerde rahat bende :)) normalde kilolu olduğum için zaten dar geliyordu onun için erkenden aldım. Kot kumaş ne ararsan var.
Nerden aldın hocam

Evet ya her ay kan aldırmaktan ve kan alırken tedirgin olmaktan bıkıyorum. Çok da acıyor ya. Ben nasıl doğum yapıcam bilmiyorum. Daha kan bile aldıramıyorum.
😀😀 alemsin kız sen normal doğum yapmadın mı kan aldırmakta ne var 😀😀

senden haber bekliyorum canım lütfen yaz dr ne derse
Çok şükür herşey yolunda dedi.Kalp atışını gördüm.haftasıyla uyumlu.tiroid için sınırdasın sonra yine kan ver kendi doktorunda dedi.bi de idrar yolu enfeksiyonunu riske atmayalım dedi toz verdi

Amaan yaptık bi çılgınlık. İkinciye sezeryana hazırlıyorum kendimi fakat eşim kızıyor. Normal olacak diyor. Bilmiyorum ne yapıcam.
Bir kere normal yapan bir daha yapar canım, daha kolay oluyormuş ikinci doğum.. benim bugün bulantım başladı ya, hem sevindim gelişme devam ediyor demekki diye hem de kimseye söylemeyip zorla yedim arkadaşlarla yemekte, zorlanacak gibiyim bakalım

Back
X