2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim ilk gebeliğimde de geliyordu şimdi de hafif hafif var. Ama pembelik şeklinde. Doktorum dinlen diyor. Sıkıntın olursa gel diyor.

Benim ilk gebeliğimde de geliyordu şimdi de hafif hafif var. Ama pembelik şeklinde. Doktorum dinlen diyor. Sıkıntın olursa gel diyor.
Benim de aynı şekilde, damla damla oldu birkaç gün, ilk gebelikte de bir iki gün olmuştu progestan kullanıyorum. Bizim zamanlarımız yakınmış takvim yapmadım ama 31temmuz görünüyor

Sen doktorunla görüştüğünde önlem olarak iste.ileri yaşta ister istemez luteal faz eksiliyor ve progesteron takviyesi gerekiyor progestanın bebeğe hiçbir zararı yok faydasından başka.

busra1tan canım keseyi gördüm 7 mm ama bebek görünmez mi bu haftada? 5+3 olmam gerekiyor ama 4+6 ile uyumlu
Ben 5+5te görmüştüm canım. O zaman bende de 1 gün fark etmişti. Olabilir böyle farklar. O zaman 1 gün geride iken şimdi 1 hafta ilerde çıktı. Bir dahaki gidişinde sen de bebeğini göreceksin Allahın izniyle.

S Sibelll16 yalnız benim haftada hem de karından ultrason ile bebek gören doktor ben hiç görmedim. Sanırım devletteki doktor çok tecrübeli idi. Zaten yaşlıydı epey :)

S Sibelll16 yalnız benim haftada hem de karından ultrason ile bebek gören doktor ben hiç görmedim. Sanırım devletteki doktor çok tecrübeli idi. Zaten yaşlıydı epey :)
Canım devletteki cihazlar daha eski oluyor aslında iyi görmüş hakkaten, benim doktorun cihazı çok iyi diye görürüm demiştim ama yanılmışım Alttan bakılsa belki görünürdü ama bakmadı iyi oldu aslında, pazar tekrar gideceğim bakalım

Canım 7+2 de gittim ve duydum. Ölçüde 6+4 çıktı. İlk doktor kontrolümüzdü.
Şuan 5+5 im ben de. 2,5 hafta sonra çağırdı doktorum ama doktorum uzakta olduğu için için ya 2 hafta sonra yada 3 hafta sonra gidebilirim. Gidip duyamamak da üzücü olur. Napsam bilemedim cnm

Şuan 5+5 im ben de. 2,5 hafta sonra çağırdı doktorum ama doktorum uzakta olduğu için için ya 2 hafta sonra yada 3 hafta sonra gidebilirim. Gidip duyamamak da üzücü olur. Napsam bilemedim cnm
3 haftaya normal şartlarda duyman gerekir. Endişe yapma. Biraz sabretmek gerekecek sadece. Sağlıkla gelsin inşallah

Çok şükür çok sevindim maşallah. yani belirtilerin azalması ya da kaybolması Bi sorun teşkil etmiyor diyebiliriz o zaman sanki
Devlet olduğu için çok bir bilgi vermedi sorun yok dedi gönderdi ama çoğu yerde vücudun hamileliğe alışması nedeniyle etkilerin azabileceği yazıyor ben de ona bağlıyorum eminim sende de her şey yolundadır içini ferah tut

İnşallah öyledir çok teşekkür ederim içim biraz olsun rahatladı

Sen doktorunla görüştüğünde önlem olarak iste.ileri yaşta ister istemez luteal faz eksiliyor ve progesteron takviyesi gerekiyor progestanın bebeğe hiçbir zararı yok faydasından başka.
gittiğimde konuşacağım elbette yeter ki bebek orada mı bilelim. gece hiç uyumadım desem yeridir sağ kasığımda ağrı var epey.

Pazar günü görürsün inşallah. Zaten erken canımcım, makineye falan takılma sen. Birde herkeste herşey aynı zamanlarda olmuyor.

Gunaydin kizlar
Bugun tekrar kan tahlili yaptiricam tiroid icin

Bende tedavi aşamasında başladım doktorlar önemsemiyor tsh ama 2.5altı olmalı deneyimle ögreniyor insan şimdi zaten hastaşığım ilerledi haşimato troiti var bende gebe kalınca daha çok çıkıyor tsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…