Kizlar bebek 5+2
Kahverengi leke geliyor. Aşırı değil ama. Ilk gördüğümde acile gitmiştim alttan baktı keseyi gördü.bi sorun yok olabilir dedi. 1 hafta önceydi. Şimdi yine geliyor az az var mı bunu yaşayan? Zırt pırt acile gidip alttan baktırmak istemiyorum. 4unde zaten randevum var ama endiseliyimmmmmm
Benim de aynı şekilde, damla damla oldu birkaç gün, ilk gebelikte de bir iki gün olmuştu progestan kullanıyorum. Bizim zamanlarımız yakınmış takvim yapmadım ama 31temmuz görünüyor
Açıkçası gerek duymadı başlamaya, bulunduğum yer de şehir dışında, en yakın doktora ulaşabilme şansım yok en yakın doktorun yerini dahi bilmiyorum. Yarın dönüyorum ama hiç rahat değilim kasıklarımda ağrı da var.
Sen doktorunla görüştüğünde önlem olarak iste.ileri yaşta ister istemez luteal faz eksiliyor ve progesteron takviyesi gerekiyor progestanın bebeğe hiçbir zararı yok faydasından başka.
Ben 5+5te görmüştüm canım. O zaman bende de 1 gün fark etmişti. Olabilir böyle farklar. O zaman 1 gün geride iken şimdi 1 hafta ilerde çıktı. Bir dahaki gidişinde sen de bebeğini göreceksin Allahın izniyle.
SSibelll16
yalnız benim haftada hem de karından ultrason ile bebek gören doktor ben hiç görmedim. Sanırım devletteki doktor çok tecrübeli idi. Zaten yaşlıydı epey :)
SSibelll16
yalnız benim haftada hem de karından ultrason ile bebek gören doktor ben hiç görmedim. Sanırım devletteki doktor çok tecrübeli idi. Zaten yaşlıydı epey :)
Canım devletteki cihazlar daha eski oluyor aslında iyi görmüş hakkaten, benim doktorun cihazı çok iyi diye görürüm demiştim ama yanılmışım Alttan bakılsa belki görünürdü ama bakmadı iyi oldu aslında, pazar tekrar gideceğim bakalım
Şuan 5+5 im ben de. 2,5 hafta sonra çağırdı doktorum ama doktorum uzakta olduğu için için ya 2 hafta sonra yada 3 hafta sonra gidebilirim. Gidip duyamamak da üzücü olur. Napsam bilemedim cnm
Şuan 5+5 im ben de. 2,5 hafta sonra çağırdı doktorum ama doktorum uzakta olduğu için için ya 2 hafta sonra yada 3 hafta sonra gidebilirim. Gidip duyamamak da üzücü olur. Napsam bilemedim cnm
Devlet olduğu için çok bir bilgi vermedi sorun yok dedi gönderdi ama çoğu yerde vücudun hamileliğe alışması nedeniyle etkilerin azabileceği yazıyor ben de ona bağlıyorum eminim sende de her şey yolundadır içini ferah tut
Devlet olduğu için çok bir bilgi vermedi sorun yok dedi gönderdi ama çoğu yerde vücudun hamileliğe alışması nedeniyle etkilerin azabileceği yazıyor ben de ona bağlıyorum eminim sende de her şey yolundadır içini ferah tut
Sen doktorunla görüştüğünde önlem olarak iste.ileri yaşta ister istemez luteal faz eksiliyor ve progesteron takviyesi gerekiyor progestanın bebeğe hiçbir zararı yok faydasından başka.
Canım devletteki cihazlar daha eski oluyor aslında iyi görmüş hakkaten, benim doktorun cihazı çok iyi diye görürüm demiştim ama yanılmışım ☺ Alttan bakılsa belki görünürdü ama bakmadı iyi oldu aslında, pazar tekrar gideceğim bakalım
Benim bu 4. hamileliğim. Diğer 3 hamilelikte hiç böyle bişey çıkmamıştı. Hala ne olduğunu tam anlamadım ama gebelik sonrası geçer deniyor. Sadece ilacı kullanmanın çok önemli olduğunu biliyorum. Size de geçmiş olsun. İnşallah sağlıklı bi şekilde gelir bebislerimiz.
Bende tedavi aşamasında başladım doktorlar önemsemiyor tsh ama 2.5altı olmalı deneyimle ögreniyor insan şimdi zaten hastaşığım ilerledi haşimato troiti var bende gebe kalınca daha çok çıkıyor tsh