Çok şükür herşey yolunda dedi.Kalp atışını gördüm.haftasıyla uyumlu.tiroid için sınırdasın sonra yine kan ver kendi doktorunda dedi.bi de idrar yolu enfeksiyonunu riske atmayalım dedi toz verdi
Bir kere normal yapan bir daha yapar canım, daha kolay oluyormuş ikinci doğum.. benim bugün bulantım başladı ya, hem sevindim gelişme devam ediyor demekki diye hem de kimseye söylemeyip zorla yedim arkadaşlarla yemekte, zorlanacak gibiyim bakalım
Çok şükür herşey yolunda dedi.Kalp atışını gördüm.haftasıyla uyumlu.tiroid için sınırdasın sonra yine kan ver kendi doktorunda dedi.bi de idrar yolu enfeksiyonunu riske atmayalım dedi toz verdi
Merhaba arkadaşlar bende yeni tecrübesiz gebelerdenim. Benide kabul edermisiniz aranıza.Uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum.Bu mide bulantıları 1,5 haftadır beni de perişan etti. Tiksinmelerim arttı.Hayat enerjimi aldı götürdü resmen. Siz ne yaptınız bu durumda birde ne kadar sürüyor acaba kimi 9 ay diyo kimi 3 ay korkuyorum valla.Hayır anne olmayıda çok istiyorum ama böyle şükürsüz gibide görünmek istemiyorum çok karışık bir psikolojik duruma soktu bu olay beni...
Merhaba arkadaşlar bende yeni tecrübesiz gebelerdenim. Benide kabul edermisiniz aranıza.Uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum.Bu mide bulantıları 1,5 haftadır beni de perişan etti. Tiksinmelerim arttı.Hayat enerjimi aldı götürdü resmen. Siz ne yaptınız bu durumda birde ne kadar sürüyor acaba kimi 9 ay diyo kimi 3 ay korkuyorum valla.Hayır anne olmayıda çok istiyorum ama böyle şükürsüz gibide görünmek istemiyorum çok karışık bir psikolojik duruma soktu bu olay beni...
Öyle yapıyorum canım, derste bulantı gelince hemen teneffüste çubuk krakere başladım birkaç ay yerim artık ben onu.. yalnız mutfağa giremezsem eşimin işi var benle
Öyle yapıyorum canım, derste bulantı gelince hemen teneffüste çubuk krakere başladım birkaç ay yerim artık ben onu.. yalnız mutfağa giremezsem eşimin işi var benle
İşte kızıma hamileyken girememiştim uzun bir süre eşim annem filan yapmıştı yemek zaten yiyemiyordum yapmasalarda fark etmezdi bana bakalım bunda nasıl olacak, sağlıklı olsun da birkaç ay geçer gider inş
Merhaba hoşgeldin ben de yeniyim ama ilk hamileliğimi hatırladım yazdıklarını okuyunca, hayat enerjim gitmişti, yemek yiyemekten hasta gibiydim sürekli ve herkes herşey kokuyordu resmen. Bulantıyı hafifletecek şeyler var kraker patates ve ekmek yemek ya da limon kokluyordum mesela, sevdiğim şeyleri yiyordum ama malesef ki tam anlamıyla bitmesi 12 hafta ve sonrasında oluyor geçici olduğunu bilmek biraz rahatlatır seni inş. Tavsiyem şu ki kendini zorlama bebeğe faydası olsun diye herşeyi yemeye, çünkü o zaten az da olsa alacağını alıyor ben 3 ay kustum ama kızım sapasağlam doğdu kilosu da normaldi bağışıklığı da iyiydi..