Stres yapmayın ilaçla düzene giriyor bebegede bi zararı yok bu ilaçın faydası var çünkü bebek anneden alıyor bu hormonuGunaydin kizlar
Bugun tekrar kan tahlili yaptiricam tiroid icin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres yapmayın ilaçla düzene giriyor bebegede bi zararı yok bu ilaçın faydası var çünkü bebek anneden alıyor bu hormonuGunaydin kizlar
11 aralıkta bidaki randevum cnm
Hiç bulantım yok ama geri kalan herşey bende de mevcut.Pantolon düğmelerim kapanmıyor.gunaydın hanımlar.iştahım açıkmı kapalımı bende anlayamadım.aslında canım hiçbişey yemek istemiyor.sonra peynir cacık yada tatlı bişey olsa yerim diyorum.karışığım.akşam yemeği fazla kaçırmıştım şişkinlikten bayılacaktım.öyleki midem bulanıyodu.aslında herzamanki gibi yedim ama demmekki azar azar sık sık yemek gerek.karnım çok şiş hazımsızlığım var ve gaz problemim arada sancı yapıyo.sizlerde durum nasıl
kapanıyor ama karnım acıyo.bebeğe zararveririm diye dün açtım düğmemi öyle oturdum işyerimdeHiç bulantım yok ama geri kalan herşey bende de mevcut.Pantolon düğmelerim kapanmıyor.
Evet doktor bana da sıkıştırma dedi.kapanıyor ama karnım acıyo.bebeğe zararveririm diye dün açtım düğmemi öyle oturdum işyerimde![]()
çok hassas karnımın altı.seninde öyle dimiEvet doktor bana da sıkıştırma dedi.
Evet canım bugün öğleden sonra randevum var yine kalp atışı için gideceğim inşallah sorun yoktur.Her ultrason bir korku benim için.çok hassas karnımın altı.seninde öyle dimi
Bende de vardı şimdi geçti şişkinlik daha mide bulantısı yasamadım ama ilk gebelikte 8 haftadan sonra yasamıştımgunaydın hanımlar.iştahım açıkmı kapalımı bende anlayamadım.aslında canım hiçbişey yemek istemiyor.sonra peynir cacık yada tatlı bişey olsa yerim diyorum.karışığım.akşam yemeği fazla kaçırmıştım şişkinlikten bayılacaktım.öyleki midem bulanıyodu.aslında herzamanki gibi yedim ama demmekki azar azar sık sık yemek gerek.karnım çok şiş hazımsızlığım var ve gaz problemim arada sancı yapıyo.sizlerde durum nasıl
inş sorunsuz atlacaz bu süreci Allahın izniyle.hayırlı hberlerle gelEvet canım bugün öğleden sonra randevum var yine kalp atışı için gideceğim inşallah sorun yoktur.Her ultrason bir korku benim için.
Evet canım bugün öğleden sonra randevum var yine kalp atışı için gideceğim inşallah sorun yoktur.Her ultrason bir korku benim için.
Ben de benzer durumdayım ya. Açlık değil ama mide kazınması olıyor o yüzden atıştırıyorum ne doygunluk ne açlık hissi garipgunaydın hanımlar.iştahım açıkmı kapalımı bende anlayamadım.aslında canım hiçbişey yemek istemiyor.sonra peynir cacık yada tatlı bişey olsa yerim diyorum.karışığım.akşam yemeği fazla kaçırmıştım şişkinlikten bayılacaktım.öyleki midem bulanıyodu.aslında herzamanki gibi yedim ama demmekki azar azar sık sık yemek gerek.karnım çok şiş hazımsızlığım var ve gaz problemim arada sancı yapıyo.sizlerde durum nasıl
Hayırlı olsun kaç haftalıksınızHerkese merhaba hanımlar. Ben de temmuz annesi olacağım inş sizler gibi.![]()
Bende de tekrarladı. Endokrin doktoru Anlık değişebilir tekrarlayalım testi ona göre tedavi olacakmı karar verelim dedi. Düşük çıktı. O yüzden ilaç başlamayalım dedi dr. Dilerim sizede sorun yoktur.Gunaydin kizlar
Gaz bende de çok vargunaydın hanımlar.iştahım açıkmı kapalımı bende anlayamadım.aslında canım hiçbişey yemek istemiyor.sonra peynir cacık yada tatlı bişey olsa yerim diyorum.karışığım.akşam yemeği fazla kaçırmıştım şişkinlikten bayılacaktım.öyleki midem bulanıyodu.aslında herzamanki gibi yedim ama demmekki azar azar sık sık yemek gerek.karnım çok şiş hazımsızlığım var ve gaz problemim arada sancı yapıyo.sizlerde durum nasıl
Hoşgeldiniiiz sağlıkla gelsin bebişHerkese merhaba hanımlar. Ben de temmuz annesi olacağım inş sizler gibi.![]()
Maşallah8 haftalık şu anda
Aramıza hoşgeldinHerkese merhaba hanımlar. Ben de temmuz annesi olacağım inş sizler gibi.![]()