2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

gunaydın hanımlar.iştahım açıkmı kapalımı bende anlayamadım.aslında canım hiçbişey yemek istemiyor.sonra peynir cacık yada tatlı bişey olsa yerim diyorum.karışığım.akşam yemeği fazla kaçırmıştım şişkinlikten bayılacaktım.öyleki midem bulanıyodu.aslında herzamanki gibi yedim ama demmekki azar azar sık sık yemek gerek.karnım çok şiş hazımsızlığım var ve gaz problemim arada sancı yapıyo.sizlerde durum nasıl

Hiç bulantım yok ama geri kalan herşey bende de mevcut.Pantolon düğmelerim kapanmıyor.

Bende de vardı şimdi geçti şişkinlik daha mide bulantısı yasamadım ama ilk gebelikte 8 haftadan sonra yasamıştım

Evet canım bugün öğleden sonra randevum var yine kalp atışı için gideceğim inşallah sorun yoktur.Her ultrason bir korku benim için.

benim de 2 gün sonra aynı tedirginlikler ile bende savaş veriyorm:) inşallah güzel haberler duyarız:)

Ben de benzer durumdayım ya. Açlık değil ama mide kazınması olıyor o yüzden atıştırıyorum ne doygunluk ne açlık hissi garip akşam yemeğinde çok acıktım sanıyorum, bi çorba içince gerisini yiyemiyorum

Gunaydin kizlar
Bugun tekrar kan tahlili yaptiricam tiroid icin
Bende de tekrarladı. Endokrin doktoru Anlık değişebilir tekrarlayalım testi ona göre tedavi olacakmı karar verelim dedi. Düşük çıktı. O yüzden ilaç başlamayalım dedi dr. Dilerim sizede sorun yoktur.

Gaz bende de çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…