2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hayır normal açılmam var doğmadan önce ultrasondaki tahmini kilosuyla bire bir aynımı doğdu peki
benim 2 çocuğumda 2700 gr doğdu küvöze girmediler ikincisi 37+3 te doğdu suyumun gelmesiyle ultrasonda 3100 gr görünüyodu ama 2700 doğdu çok şükür bi sıkıntısı yok

Hayır normal açılmam var doğmadan önce ultrasondaki tahmini kilosuyla bire bir aynımı doğdu peki
Aşağı Yukarı aynı çıktı. Benimkide kanala girmişti acil sezeryaja aldılar. Benim ikinci çocupum ilkidesezeryandı. Ama hemen toparlanıyor stres yapma ona da yansımasın

2.900 le küvöze girdimi benimki kesin girermi o zaman bide doğmadan önce ultrasonda tahmini kilosuyla aynımıydı doğduğundaki
Kilosu
Kilosuyla alakası yoktu benimkinin solunum sıkıntısı vardı yoksa girmeyecekti ultrasonda aynı gün 3kg çıktı 2900 doğdu

Kızlar cumartesi gunu cocuk doktoruna gidecez goguslerim agriyor cocuk doktoruna bu durumu sorabiliyor muyum ?

Kizlar birşey sorucam gümüş kapak kullananlara. Benim sağ gogsum yapisindan dolayı sanırım süt akio sürekli. Gümüş kapak kullandığım için içine birikio akan süt. O sütü temiz değil diye atıyorum ama içim gidio. Sonucta süt olsun diye nasıl uğraşıyoruz. Sizler napiosunuz kapakta biriken sutu

Ben o dediğinden kullanmıyorum ama benimde akıyor gidiyor yapıcak bişey yok tutamam o an onu sonucta

Kızlar kızım dünde ve bıgün 2 kere su şeklinde kustu. Mama ve meme ile besleniyor sütüm olmadığı içim.gazını da sürekli çılartıyorum reflü olmasından korkuyorum ya.

Kızlar kızım dünde ve bıgün 2 kere su şeklinde kustu. Mama ve meme ile besleniyor sütüm olmadığı içim.gazını da sürekli çılartıyorum reflü olmasından korkuyorum ya.
Fiskirir sekilde mi kustu? Yok eger normal sekilde az miktarda kustu ise benim kizim surekli oyle cikariyor yeni emdi ise sivi biraz zaman gecti ise peynirimsi. Tabi bunun sebebi reflu mu yoksa fazla sutu mu ciakriyor bilmiyorum. Bazen gaz yuzundende cikardigi oluyor bu tarz kusmalar gelisimini etkilemiyor bence kizimin gelisimi iyi cok sukur

Bende kullanmiyorum ama sunu duydugum icin kullanilmaz diye dusunuyorum oda kapaklari cikarinca gogsu yikamak lazim diye metal tat oluyormus vs. Biri oyle demisti grupta

Çok büyük fışkırma değil ana su gibiydi . SüT kesiği değil. İki kere olunca korktum ya. Çok huzursuz ama ya

Çok büyük fışkırma değil ana su gibiydi . SüT kesiği değil. İki kere olunca korktum ya. Çok huzursuz ama ya
Bizimki de çıkartıyor o şekilde sordum doktora eğer her seferinde o şekilde kusuyorsa şurup vereyim dedi ama arada kusuyorsa sorun değil fazlası çıkıyordur dedi sürekli olmadığı için şurup yazdırmadım

Kizlar siz bebeginizi kirkladinizmi? Yarin bizim kirkimiz cikiyor ve ben nasıl yapildigini bilmiyorum. Annemlerde uzak kayinvalidemlerde. Yapmasam bisey olurmu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…