• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bak şöyle bir yazı okudum kopyalıyorum hemen.

doktorlar sata göre hesaplamıyor , satıda yazıyorlar olması gereken diye ama asıl embriyo görünmeden önce usg cihazları kese boyundan hafta hesaplar embriyo göründükten sonrada crl(baş popo mesafesi) ölçümünden hafta hesaplar. i aynı gün yapılan vaginal usg ile karından usg de bile farlklı çıkabiliyor. çünkü bunlar milimetrik hesaplar 1 milim farklı ölçme bile farklı değer verebiliyor.ileriki haftalarda bebeğin haftası daha da net çıkar.

İkimiz içinde hayırlısı 🙏
İşte doktorumda öyle dedi erken haftalarda birkaç gün oynama olabiliyor dedi, biz iyi düşünelim iyi olsun inş

Bende ozel saglık sıgortası dusundum ama hastanede emın olamıyorum bı turlu sızde ozel saglık sıgortası hamılelıı ıcın kı yaptınız
Yok buna özel yaptırmadım yıllardır devam eden bir özel sağlık sigortam var. Bence doktor için önce bir deneme yapıp kendin karar vermelisin

Amin inşallah her şey yolundadır hepimiz için 🙏 ben de normalde başka bir şehirdeki özele gidiyorum ama pazartesiye devlet hastanesinden randevu aldım tekrar kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek
Merhabalar nasılsınız doktora gittiniz mi her şey yolundadır umarım

Kızlar iki gündür kanama ile lekelenme arası azar azar birşeyler geliyor istanbul dışındayım üstelik. Doktor istirahat et gelince bakarız dedi ama panik aşaması nedir diye meraktayım, yaş da ileri olunca herşeye risk gözüyle bakar durumdayım

Evet tabıkı ama hastane ıcın kotu yorumlar var nette bunları okuyunca hayli tereddutte kaldım tesekkur ederim
Yok buna özel yaptırmadım yıllardır devam eden bir özel sağlık sigortam var. Bence doktor için önce bir deneme yapıp kendin karar vermelisin

Kızlar iki gündür kanama ile lekelenme arası azar azar birşeyler geliyor istanbul dışındayım üstelik. Doktor istirahat et gelince bakarız dedi ama panik aşaması nedir diye meraktayım, yaş da ileri olunca herşeye risk gözüyle bakar durumdayım
Canım ileri yaş gebeliğinde doktor önlem olarak progestan vermedimi.sancın varmı bence sen istanbula dönmeyi beklemeden olduğun yerde bir doktora görün kese sağlamsa progestan içmiyorsan başla.

Relax olması iyi işlte seni de rahatlatır. Erkek bebekler hemen gösteriyor. Benim oğlumu 12. haftada öğrenmiştim :KK70: oyüzden az kalmış senin içinde dedim.
Ben kendimi sorunlu hissediyorum bu sefer şöyle bişi var hamilelikten mıdır su da var normal mi falan diyom adam bakıp guluyo 🙄 sonra normal merak etme diyo komple pek konuşmuyor yani 😂 inşallah bakalım biz ne zaman ogrencez

Canım ileri yaş gebeliğinde doktor önlem olarak progestan vermedimi.sancın varmı bence sen istanbula dönmeyi beklemeden olduğun yerde bir doktora görün kese sağlamsa progestan içmiyorsan başla.
Açıkçası gerek duymadı başlamaya, bulunduğum yer de şehir dışında, en yakın doktora ulaşabilme şansım yok en yakın doktorun yerini dahi bilmiyorum. Yarın dönüyorum ama hiç rahat değilim kasıklarımda ağrı da var.

Merhaba güzel hamileler...
Bende nasipse temmuz 2020 annesi olacağım. Henüz sadece kese gördük, birkaç hafta sonra kalp atışı için gideceğiz.
İnşallah her şey güzel olur.
Bir kızım var bu ikinci bebeğim olacak inşallah. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Kalp atışı duyana kadar sanırım içim içimi yiyecek. Hayırlısı bakalım. Sevgiler...

Tuvalete otrdgmzda falan kalkınca birden kramp giren bi arkadaş vardı o burdamı acaba naptın canım doktora sordun mu yada aramızda öyle olupta doktra soran varmı

Evet gittim çok şükür bir sıkıntı görmedi doktor. Sata göre 8+3 ultrasonda 9+0 göründü. Ama makineden makineye fark ediyormuş bu doktora ilk defa gittim.
Çok şükür çok sevindim maşallah. yani belirtilerin azalması ya da kaybolması Bi sorun teşkil etmiyor diyebiliriz o zaman sanki 🙄

Back
X