- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 28
Benimkide öyle işte canım mahfediyor beni göğüslerim mahfoldu acıdan ağlayarak emziriyorum.. philipsi öneriyorlar denesem dedim bendeBenimki de öyleydi aç olmasa bile emmek istiyordu sonra kusuyordu daha 1 aylık bile olmadan emzik verdim en azından uyumak için bile olsa emzikle uyusun diye. Evde nuk marka emzik vardı ilk başta garipsedi ama aldı hala çok zorda kalırsam veriyorum emiyor
Yaa ne güzel bende denemek istiyorum inşallah alır yaBen kullanıyorum canım anında aldı bizimki bayılarak emiyo
benimkide gğn boyu emiyor o yızden sürekli takviye yapıyorum mecbur canım gecede uyudugum için çoğalıyor benimde sanırımKizlar benim akşama sütüm bitmiş oluyor artık geceye kadar sürekli mememde doymadiği için.Sizin de öyle mi oluyor acaba?Gece sütüm daha iyi oluyor onu biliyorum daha faydali olduğunu da biliyorum gece emzirmenin.Sürekli sütüm olmuyor ki yavrum doysun.Memeyi artik bir bilemedin 2 emzirmede bitiriyor.Bir meme 3/4 saate doluyo en erken.Ama bizimki zirt pirt istiyor.
benimki altini actrmakda istemio altni degstrene kadar mosmor oluo.esimde hemen nie aglation ccgu dio ne yapiym pokuyla duracak ozamanCanim ben altini acik birakiyorum cok aglayinca. Sakinlesiyor öyle biraz. Bazen gazinida cikariyor oylelikle rahatliyor.
hmm bilmiorum ki benimki bundan degilBunu önerdi ama Türkiye’de varmı bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2674925
aynen akio da bnmkiKizlaaaar emzirirken diğer göğsünüz sızlıyor mu sizin de
bir memeden digerine gecerken bile gazni cikarp oyle geciyorum.oo benimki gaz krzi girdgnde kac kere gazi cikio ama aglamasi gecmioEmzirdikten sonra gazini cikartiyormusun canim? Ben kiyamiyordum uyudugu icin ama o zaman daha cok gaz birikiyor. Benimkide yeni cikardi gazini şükür ama hala emerken ağlıyor. Süt karnina gidince karni agriyo sanirim.
ayy yarm bardak zorla ictim yaEvet canım
Dene istersen
Sigorta yaptırdım canım iyi bi çocuk doktoru bakıyorum gidince söyleyim biSen onlara bakma canım benimki 2300 dü gayette yaptılar
Takviye derken mama miBe
benimkide gğn boyu emiyor o yızden sürekli takviye yapıyorum mecbur canım gecede uyudugum için çoğalıyor benimde sanırım
Canım ben küçük bi havluyu ütü ile hafif ısıtıp karnına koydum ve saat yönünün tersine masaj yaptım karnı ısındı ayaklarını da devamlı sıcak tutuyorum. Yaz diye çok ince giydirmiyorum. En ufak bi hava bile gaz yapıyor. Bende çorapsız gezmiyorum devamlı rezene kimyon içiyorum bayağı faydası olduBu dün geceden beri gaz sancısı çekiyoruz başım çatlıyor uykusuzluktan.
geçer canım insAllah bana da fayda etmiyor gibi geliyordu ama geçtiEvet benim daha 1 hafta anca oldu canım memeden inmek istemiyor sürekli emiyor o yuzden yara oldu hep, ağladım bugun resmen emzirirken.. dediğin kremide sürdüm ama işe yaramıyor sanki ya bilemedim inşallah geçer benimde.. inan açıp geziyorum eve birşey değince yanıyor
ben wee baby marka verdim direk aldı MaşAllah canım dene bklm hangisini alacakları belli olmuyorKızlar philps avent emzik her benek alıyor diyorlar kulşanan varmı emzik almasını istiyorum ben çünkü sürekli emiyor beni mahfediyor öneriniz varmı
hım anladım canım bizde kadın şişliği olmuyor gibi huysuzlaniyo hergun akşamüzeri aynı saatte ama iki gündürBenimki çok ağlıyor bacaklarını kendine çekip itiyor. Karnı da şiş canım tam uykuya dalacak birden ağlayarak uyanıyor
aynen öyle veririz insAllah kiloyu mamasiz tamamlayıp iki yaşına kadar da emzirmek istiyorum insAllahBen de aynwn süt olsun diye yiyorım helva vs valla şeker tatli süt yapiyo sadece lirrelerce süt içtiğim de oluyo o zaman olmuyo süt ne zaman tatli yesem akiyo taşiyo bir de bulgur pilavini dene o da gaz yapiyor tatli kilo yapiyor ne yapalim 6 ay sabredelim en azindan süt için
aynen canım gündüz birikmiyor fazla gece de dolu oluyorKizlar benim akşama sütüm bitmiş oluyor artık geceye kadar sürekli mememde doymadiği için.Sizin de öyle mi oluyor acaba?Gece sütüm daha iyi oluyor onu biliyorum daha faydali olduğunu da biliyorum gece emzirmenin.Sürekli sütüm olmuyor ki yavrum doysun.Memeyi artik bir bilemedin 2 emzirmede bitiriyor.Bir meme 3/4 saate doluyo en erken.Ama bizimki zirt pirt istiyor.
aynen demek ki normalaynen akio da bnmki
Canım dikkat et kendine aman ay bu ara çevremde çok duymaya başladık covidi Rabbim esirgesin ilk aklına o geliyor insanınof of bogazm sisti yutkunamiorum halsizlikte var biraz atesmde 37 oldu geri dstu
canim moralini yüksek tutmaya çalış gece sık emzirmek bol ya içmek tahin meyve sütü artırır ben rezene ve humana içiyordum bı haftadr tahin pekmez ve bol bol su dışında bişey yapmıyorum şükür şimdilik yetiyorKızlar sütüm çok çok az ne yaptıysam artmıyor. Neler neler denedim mecbur mamayla takviye yapıyorum. Geçen hafta ısrarla emzirdim hiç kilo almamış çok üzüldüm. Zaten erken doğmuştu. Öneriniz var mı?
Cnm onun için sıkma canını bende aldım veremiyorum şimdilik artık 9-9.5 kg vermistim belki 2-3 kg almışımdr ama takmıyorum inanıyorum ki vericem 6 aylık olup ek gıdaya başlayınca daha dikkat etmek istiyorum o zmn veririz insAllahBenim kilo verme zordu 26 kilo almıştım 6 kilo doğumda gitti sonradan kaldı. Süt için yedim biraz 3 kg geldi öylece kaldı. 20 gün oldu doğum yapalı gider mi daha acaba yaaa çok moralim bozuldu ona da
Haklısın canım ya philipsi bilmiyorum ben ama herhangi bir emzik de kullanıp deneyebilirsin. Emmeyi seven bebekler pek emzik seçmiyor diyorlar bizimkiler de memeden düşmediğine göre emmeyi seviyorlar belki herhangi bir emzigi de alırBenimkide öyle işte canım mahfediyor beni göğüslerim mahfoldu acıdan ağlayarak emziriyorum.. philipsi öneriyorlar denesem dedim bende
Su içmekten başka bir şey denemedim 2 gündür rezene içiyorum sanki biraz daha arttı gibi. Bir tutam rezeneyi kaynamış suya atıyorum 10 dk demlenmesini bekleyip içiyorum deneyebilirsin canım inşallah artarKızlar sütüm çok çok az ne yaptıysam artmıyor. Neler neler denedim mecbur mamayla takviye yapıyorum. Geçen hafta ısrarla emzirdim hiç kilo almamış çok üzüldüm. Zaten erken doğmuştu. Öneriniz var mı?