2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimkide öyle işte canım mahfediyor beni göğüslerim mahfoldu acıdan ağlayarak emziriyorum.. philipsi öneriyorlar denesem dedim bende

Be
benimkide gğn boyu emiyor o yızden sürekli takviye yapıyorum mecbur canım gecede uyudugum için çoğalıyor benimde sanırım

Emzirdikten sonra gazini cikartiyormusun canim? Ben kiyamiyordum uyudugu icin ama o zaman daha cok gaz birikiyor. Benimkide yeni cikardi gazini şükür ama hala emerken ağlıyor. Süt karnina gidince karni agriyo sanirim.
bir memeden digerine gecerken bile gazni cikarp oyle geciyorum.oo benimki gaz krzi girdgnde kac kere gazi cikio ama aglamasi gecmio

Bu dün geceden beri gaz sancısı çekiyoruz başım çatlıyor uykusuzluktan.
Canım ben küçük bi havluyu ütü ile hafif ısıtıp karnına koydum ve saat yönünün tersine masaj yaptım karnı ısındı ayaklarını da devamlı sıcak tutuyorum. Yaz diye çok ince giydirmiyorum. En ufak bi hava bile gaz yapıyor. Bende çorapsız gezmiyorum devamlı rezene kimyon içiyorum bayağı faydası oldu

geçer canım insAllah bana da fayda etmiyor gibi geliyordu ama geçti
Kızlar philps avent emzik her benek alıyor diyorlar kulşanan varmı emzik almasını istiyorum ben çünkü sürekli emiyor beni mahfediyor öneriniz varmı
ben wee baby marka verdim direk aldı MaşAllah canım dene bklm hangisini alacakları belli olmuyor
Benimki çok ağlıyor bacaklarını kendine çekip itiyor. Karnı da şiş canım tam uykuya dalacak birden ağlayarak uyanıyor
hım anladım canım bizde kadın şişliği olmuyor gibi huysuzlaniyo hergun akşamüzeri aynı saatte ama iki gündür
aynen öyle veririz insAllah kiloyu mamasiz tamamlayıp iki yaşına kadar da emzirmek istiyorum insAllah
aynen canım gündüz birikmiyor fazla gece de dolu oluyor
aynen akio da bnmki
aynen demek ki normal
of of bogazm sisti yutkunamiorum halsizlikte var biraz atesmde 37 oldu geri dstu
Canım dikkat et kendine aman ay bu ara çevremde çok duymaya başladık covidi Rabbim esirgesin ilk aklına o geliyor insanın

Kızlar sütüm çok çok az ne yaptıysam artmıyor. Neler neler denedim mecbur mamayla takviye yapıyorum. Geçen hafta ısrarla emzirdim hiç kilo almamış çok üzüldüm. Zaten erken doğmuştu. Öneriniz var mı?

Benim kilo verme zordu 26 kilo almıştım 6 kilo doğumda gitti sonradan kaldı. Süt için yedim biraz 3 kg geldi öylece kaldı. 20 gün oldu doğum yapalı gider mi daha acaba yaaa çok moralim bozuldu ona da

canim moralini yüksek tutmaya çalış gece sık emzirmek bol ya içmek tahin meyve sütü artırır ben rezene ve humana içiyordum bı haftadr tahin pekmez ve bol bol su dışında bişey yapmıyorum şükür şimdilik yetiyor
Benim kilo verme zordu 26 kilo almıştım 6 kilo doğumda gitti sonradan kaldı. Süt için yedim biraz 3 kg geldi öylece kaldı. 20 gün oldu doğum yapalı gider mi daha acaba yaaa çok moralim bozuldu ona da
Cnm onun için sıkma canını bende aldım veremiyorum şimdilik artık 9-9.5 kg vermistim belki 2-3 kg almışımdr ama takmıyorum inanıyorum ki vericem 6 aylık olup ek gıdaya başlayınca daha dikkat etmek istiyorum o zmn veririz insAllah

Benimkide öyle işte canım mahfediyor beni göğüslerim mahfoldu acıdan ağlayarak emziriyorum.. philipsi öneriyorlar denesem dedim bende
Haklısın canım ya philipsi bilmiyorum ben ama herhangi bir emzik de kullanıp deneyebilirsin. Emmeyi seven bebekler pek emzik seçmiyor diyorlar bizimkiler de memeden düşmediğine göre emmeyi seviyorlar belki herhangi bir emzigi de alır

Su içmekten başka bir şey denemedim 2 gündür rezene içiyorum sanki biraz daha arttı gibi. Bir tutam rezeneyi kaynamış suya atıyorum 10 dk demlenmesini bekleyip içiyorum deneyebilirsin canım inşallah artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…