2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canim bizimkide uyku sorunu yasiyor. Eger tam uyanmadan emzirirsem karnida agrimiyorsa uyuyor ama gaz sancisi olunca hep uyaniyor. Belki seninkininde gaz sancisi vardir.

Ben 3saate kuruyorum eger aglamazsa kalkip 3saat sonrz emziriyorum. Gunde bir kere 4 saat bekleme sansi taniyorum
Bazdn gece oluyo bazen gunduz. Ama mesela gunduzleri bazen 1saat sonra istiyo bende veriyorum.
Benimki gündüz uyumuyorsa sürekli meme istiyor yara oldu hep ağlıyorum emzirirken artık.. çok emiyor kusuyor sonra bunalıyorum bazen ama vermeyince çatlıcak gibi ağlıyor tok olsa bile anlam veremiyorum

Benimki gece sabaha kadar uyuyor ben uyandırıp emdiriyorum gündüz uykusu yok pek zorla uyuyor uyursada

Benimki de sarılık doktor da az kilo almiş bu sefer dediği için ben yine emziriyorum süt olduğunca.Seninki kaç günlük kaç kilo doğdu kaç kilo olmuş canım
2955 doğmuştu 1. Ay kontrolünde 3980 olmuştu. Simdi 50 günlüğüz 5 kiloya yaklaştı sanırım :)

Canim bizimkide uyku sorunu yasiyor. Eger tam uyanmadan emzirirsem karnida agrimiyorsa uyuyor ama gaz sancisi olunca hep uyaniyor. Belki seninkininde gaz sancisi vardir.

Daha tam çözemedim çocuğu yaa bende hep neden agliuor diyorum salliyorum sakinlesiyor . Aglamasi hep gazdan galiba . Ama gaz cikmiyor ki ona masaj yaptikca daha cok sıkılıyor sanki
Benimki gece sabaha kadar uyuyor ben uyandırıp emdiriyorum gündüz uykusu yok pek zorla uyuyor uyursada
Bizim ki ilk haftalar gun boyu uyuyordu ama sarilik vardi o yuzden uyandirmaya calisiyorduk simdi saati belli gece 12 olunca gozler boncul boncuk hic uyumuyor saat 3 e kadar 4 e kadar . Gun icinde bende uyuyamiyorum o uyusada evde zombi gibiyim .

Uyumadıklaronda gerçekten zor oluyor hiçbirşey yapası gelmiyor insanın

Canim ben altini acik birakiyorum cok aglayinca. Sakinlesiyor öyle biraz. Bazen gazinida cikariyor oylelikle rahatliyor.
Bende oyle yaptim canim.alt degistirme Bezi koydum yinede yatağa işedi.kendi yatağına koyduk oraya da kustu.dün gece film gibiydi gerçekten yatak felan hiç bişey kalmadı.bende bittim

birde gaz masajı yapıyorum.o biraz iyi geldi kakasını felan yaptı heralde gazı da çıkmıştır diye düşünüyorum

Ay gazlari ciksinda nereye ne yapiyolarsa yapsinlar canim. Benimkide cok kusuyor. Emzirdikten sonra akla karayi seciyorum nasıl tutsam diye

Sanirim hepimizin derdi ayni, uyumak istemeyen gazli aglayan bebekler. 3 aydan sonra düzeliyor diyorlar ama bakalim
Ben pzrtesiden beri 3 farkli cay iciyorum cok iyi geldi
Sabah rezene
Oglen kimyon cayi
Aksam eczaneden aldigim rezene anason cemen tohumu otu karisimli cayi iciyorum iyi geldi cok sukur

Dünden beri bizde öyleyiz halada var gazi ne yapacagimi bende sasirdim
bn aksam uzeri gaz damlasi vrdim rahatldi gceye kadar ful uyudu arada bn kldrp emzrdm geri uyudu.sonra iste gece uyandi kac saat agladi hemde catlyack gbi.acaba dedm damla gazlari topldi biandami patlama yaratti

genetik olablr canm hayrli haberlerle gel insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…