2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar benim akşama sütüm bitmiş oluyor artık geceye kadar sürekli mememde doymadiği için.Sizin de öyle mi oluyor acaba?Gece sütüm daha iyi oluyor onu biliyorum daha faydali olduğunu da biliyorum gece emzirmenin.Sürekli sütüm olmuyor ki yavrum doysun.Memeyi artik bir bilemedin 2 emzirmede bitiriyor.Bir meme 3/4 saate doluyo en erken.Ama bizimki zirt pirt istiyor.
Sürekli meme istemesi aç anlamına gelmiyormuş canım. Bezlerini takip et ona göre karar ver gündüz benimki de sürekli emiyor bazen gögsüm boş zannediyorum ama geceleri daha çok doluyor

Kızlar sütüm çok çok az ne yaptıysam artmıyor. Neler neler denedim mecbur mamayla takviye yapıyorum. Geçen hafta ısrarla emzirdim hiç kilo almamış çok üzüldüm. Zaten erken doğmuştu. Öneriniz var mı?
Bir de kimyonu kaynar suda bekletip iç dediler süt yapıyormiş onu denemedim henüz. Gaza da iyi geliyormuş yarın ona başlayacağım

Kızlar sütüm çok çok az ne yaptıysam artmıyor. Neler neler denedim mecbur mamayla takviye yapıyorum. Geçen hafta ısrarla emzirdim hiç kilo almamış çok üzüldüm. Zaten erken doğmuştu. Öneriniz var mı?
Doktorum bana malta icecek önermişti e bebek veya joker baby lerde var ben içiyorm faydalı geldi sütüme dene istersen

Haklısın canım ya philipsi bilmiyorum ben ama herhangi bir emzik de kullanıp deneyebilirsin. Emmeyi seven bebekler pek emzik seçmiyor diyorlar bizimkiler de memeden düşmediğine göre emmeyi seviyorlar belki herhangi bir emzigi de alır
Canım aldım iki tane ama emmiyor tükürüyor resmen. Ama biberon ucu var onu emiyor şaka gibi

Sürekli meme istemesi aç anlamına gelmiyormuş canım. Bezlerini takip et ona göre karar ver gündüz benimki de sürekli emiyor bazen gögsüm boş zannediyorum ama geceleri daha çok doluyor
Bezlerinde sıkıntı yok bolca çişli aliyorum ama göğüslerim iyice yumusadi bendemsüt yok saniyorum geceleri daha dolu oluuo ilk günlerde göğüslerim taş gibi olurdu mastit olurdum o derece

benimki altini actrmakda istemio altni degstrene kadar mosmor oluo.esimde hemen nie aglation ccgu dio ne yapiym pokuyla duracak ozaman 😌

Bizim ki de kapattirmak istemiyor etrafa gülücükler saçıyor o derece 😂 kapatırken bacaklar sürekli hareket halinde

Dondurmada yapiyomus canim maalesef :KK43:

Yaa bu gerçek olamaz Ağlamak istiyorum ne olur gerçek değil deyin ..

Kızlar kızıma çok güzel bir kaç yaşına kadar kullanacaģî pamuk havlu almıştık . Ilk yıkamamda minik kızımın lacivert pijemasıda karışmış içlerine ve mahvoldu heryeri lekelendi nasıl çıkarta bilirim . Dışarı atsam bu ne kadar pis havlu diye kimse almaz öyle bir görüntüsü oldu . Beyaz renkti 😔

Canım ben küçük bi havluyu ütü ile hafif ısıtıp karnına koydum ve saat yönünün tersine masaj yaptım karnı ısındı ayaklarını da devamlı sıcak tutuyorum. Yaz diye çok ince giydirmiyorum. En ufak bi hava bile gaz yapıyor. Bende çorapsız gezmiyorum devamlı rezene kimyon içiyorum bayağı faydası oldu
Bende sac Kurutma makinasi ile coraplarini isitip giydirdim karnina sicak Havlu koydum birde yüz üstü yatırdım biraz daha sakin atlattık bu geceyi çok şükür.sanırım bende sıcak diye biraz ince giydirdim çocuğunu.o yüzden gazı oldu yavrumun

canim moralini yüksek tutmaya çalış gece sık emzirmek bol ya içmek tahin meyve sütü artırır ben rezene ve humana içiyordum bı haftadr tahin pekmez ve bol bol su dışında bişey yapmıyorum şükür şimdilik yetiyor

Cnm onun için sıkma canını bende aldım veremiyorum şimdilik artık 9-9.5 kg vermistim belki 2-3 kg almışımdr ama takmıyorum inanıyorum ki vericem 6 aylık olup ek gıdaya başlayınca daha dikkat etmek istiyorum o zmn veririz insAllah
Canım çocuklardan tam yazamadım. Günde en az 4 şu su içiyorum. Humana rezene içiyorum. Tahinde yedim gergin yeşillik yiyorum ama ikisini sağaam 25 cc anca çıkıyor anlamadım. O kadar suya kiloda veremedim. Hem sağıyorum hem emziriyorum nenkadsr alırsa artık diye.

Su içmekten başka bir şey denemedim 2 gündür rezene içiyorum sanki biraz daha arttı gibi. Bir tutam rezeneyi kaynamış suya atıyorum 10 dk demlenmesini bekleyip içiyorum deneyebilirsin canım inşallah artar
Tohumunu bende denedim şimdi sallamaya geçtim pek biley fArk etmedi lactamil de aldım onu da içiyorum. Nasip herLde olmayınca olmuyor çok istiyordum sadece anne sütü alsın diye

Bende sac Kurutma makinasi ile coraplarini isitip giydirdim karnina sicak Havlu koydum birde yüz üstü yatırdım biraz daha sakin atlattık bu geceyi çok şükür.sanırım bende sıcak diye biraz ince giydirdim çocuğunu.o yüzden gazı oldu yavrumun
Olabilir canım. Ben bir kere o hataya düştüm bir daha asla dedim. Canları ne ki zaten. Korkudan kapıları bile açamıyorum

X