Kızlar gaz problemi olduğunu nasıl anlıyorsnzGazdan ne yapacağız bilemiyorum. Doktor bir damla ismi verdi Bugün onu verdim sonunda uyudu.
Benim bebek ayaklarını karnına çekiyor ıkınıyor gibi yapıyor ben ordan anlarım canım.huzursuz oluyor uyumuyorKızlar gaz problemi olduğunu nasıl anlıyorsnz
Hım anladım canım geçer inşAllah bı an önceBenim bebek ayaklarını karnına çekiyor ıkınıyor gibi yapıyor ben ordan anlarım canım.huzursuz oluyor uyumuyor
Evet hatta akıyır bazen. Bide hep yara benim göğüs uçlarım emzirirken canım çok acıyor ağlıyorum hep bi sızlama var yani göğüslerimde napıcam bilmiyorumKizlaaaar emzirirken diğer göğsünüz sızlıyor mu sizin de
aynen benimde öyle hem akiyor hemde sızlıyorEvet hatta akıyır bazen. Bide hep yara benim göğüs uçlarım emzirirken canım çok acıyor ağlıyorum hep bi sızlama var yani göğüslerimde napıcam bilmiyorum
Evet canımkaynams cay bardgna 1 cy kasgi olan mi.ben simdi icsem olur mu ya
Emzirdikten sonra gazini cikartiyormusun canim? Ben kiyamiyordum uyudugu icin ama o zaman daha cok gaz birikiyor. Benimkide yeni cikardi gazini şükür ama hala emerken ağlıyor. Süt karnina gidince karni agriyo sanirim.bn aksam uzeri gaz damlasi vrdim rahatldi gceye kadar ful uyudu arada bn kldrp emzrdm geri uyudu.sonra iste gece uyandi kac saat agladi hemde catlyack gbi.acaba dedm damla gazlari topldi biandami patlama yaratti
Evet benim daha 1 hafta anca oldu canım memeden inmek istemiyor sürekli emiyor o yuzden yara oldu hep, ağladım bugun resmen emzirirken.. dediğin kremide sürdüm ama işe yaramıyor sanki ya bilemedim inşallah geçer benimde.. inan açıp geziyorum eve birşey değince yanıyoraynen benimde öyle hem akiyor hemde sızlıyor
Canım sen yeni emzirmeye başladin dimi öyle hatırlıyorum dayan biraz geçiyor benimde başlarda çok kötü olmuştu emzirmek istemiyordm sadece sol tarafta vardı lansinoh Krem sürekli her emzirmeden sonra sürdüm göğüs pedi koydum bı de çamaşırıma değmesin diye şimdi çok şükür keyifle emziriyorum emzirmeye devam et geçecektir mutlaka
Buradada var bu :) gormustumBunu önerdi ama Türkiye’de varmı bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2674925
Benimki çok ağlıyor bacaklarını kendine çekip itiyor. Karnı da şiş canım tam uykuya dalacak birden ağlayarak uyanıyorKızlar gaz problemi olduğunu nasıl anlıyorsnz
Benimki de öyleydi aç olmasa bile emmek istiyordu sonra kusuyordu daha 1 aylık bile olmadan emzik verdim en azından uyumak için bile olsa emzikle uyusun diye. Evde nuk marka emzik vardı ilk başta garipsedi ama aldı hala çok zorda kalırsam veriyorum emiyorKızlar philps avent emzik her benek alıyor diyorlar kulşanan varmı emzik almasını istiyorum ben çünkü sürekli emiyor beni mahfediyor öneriniz varmı
Ben kullanıyorum canım anında aldı bizimki bayılarak emiyoKızlar philps avent emzik her benek alıyor diyorlar kulşanan varmı emzik almasını istiyorum ben çünkü sürekli emiyor beni mahfediyor öneriniz varmı
Ben de aynwn süt olsun diye yiyorım helva vs valla şeker tatli süt yapiyo sadece lirrelerce süt içtiğim de oluyo o zaman olmuyo süt ne zaman tatli yesem akiyo taşiyo bir de bulgur pilavini dene o da gaz yapiyor tatli kilo yapiyor ne yapalim 6 ay sabredelim en azindan süt içinaynen cnm vala çok şükür çok sıkıntılı bebek değil oğlum ama vakit olmuyor hiç biseye birden akşam oluyordün annemlere geldim eşim şehir dışına çıktı iş için hafta sonuna kadar burdayız
benim normal dogumdu ama bende satmadım bişey köşede kullanamadı sıcaklardan bende aynen spoarla düzeltmeye çalışcam kilo vermede durdu şimdilik ki yiyorum şu ara tahin pekmeze sardım güzel süt yapıyor diye
Cok iyiymiş sarılıkla biz 300 gramdan fazla verdik2955 doğmuştu 1. Ay kontrolünde 3980 olmuştu. Simdi 50 günlüğüz 5 kiloya yaklaştı sanırım :)
Şimdi çok şükür sakiniz ama ihtiyaç olunca vereceğim artık.inşallah işe yararBuradada var bu :) gormustum