Sürekli meme istemesi aç anlamına gelmiyormuş canım. Bezlerini takip et ona göre karar ver gündüz benimki de sürekli emiyor bazen gögsüm boş zannediyorum ama geceleri daha çok doluyorKizlar benim akşama sütüm bitmiş oluyor artık geceye kadar sürekli mememde doymadiği için.Sizin de öyle mi oluyor acaba?Gece sütüm daha iyi oluyor onu biliyorum daha faydali olduğunu da biliyorum gece emzirmenin.Sürekli sütüm olmuyor ki yavrum doysun.Memeyi artik bir bilemedin 2 emzirmede bitiriyor.Bir meme 3/4 saate doluyo en erken.Ama bizimki zirt pirt istiyor.
Bir de kimyonu kaynar suda bekletip iç dediler süt yapıyormiş onu denemedim henüz. Gaza da iyi geliyormuş yarın ona başlayacağımKızlar sütüm çok çok az ne yaptıysam artmıyor. Neler neler denedim mecbur mamayla takviye yapıyorum. Geçen hafta ısrarla emzirdim hiç kilo almamış çok üzüldüm. Zaten erken doğmuştu. Öneriniz var mı?
Ben ilk avent verdm almadk şimdi chicconun damaklısını daha iyi tuttu sanki zorluyorm henüz alısamadıKızlar philps avent emzik her benek alıyor diyorlar kulşanan varmı emzik almasını istiyorum ben çünkü sürekli emiyor beni mahfediyor öneriniz varmı
Doktorum bana malta icecek önermişti e bebek veya joker baby lerde var ben içiyorm faydalı geldi sütüme dene istersenKızlar sütüm çok çok az ne yaptıysam artmıyor. Neler neler denedim mecbur mamayla takviye yapıyorum. Geçen hafta ısrarla emzirdim hiç kilo almamış çok üzüldüm. Zaten erken doğmuştu. Öneriniz var mı?
Canım aldım iki tane ama emmiyor tükürüyor resmen. Ama biberon ucu var onu emiyor şaka gibiHaklısın canım ya philipsi bilmiyorum ben ama herhangi bir emzik de kullanıp deneyebilirsin. Emmeyi seven bebekler pek emzik seçmiyor diyorlar bizimkiler de memeden düşmediğine göre emmeyi seviyorlar belki herhangi bir emzigi de alır
Hergun bir cay bardagi icersen alisirsin canimayy yarm bardak zorla ictim ya
Gaz icin kesinlikle onayliyorumBir de kimyonu kaynar suda bekletip iç dediler süt yapıyormiş onu denemedim henüz. Gaza da iyi geliyormuş yarın ona başlayacağım
Dondurma da gaz yapıyo mu? Ben nerdeyse her gün yiyorum. Ama çok yavaş.Kizlar haberiniz olsun kabak yemegi acayip gaz yapiyo
Ben dun yedim 3gundur gaz sorunumuz yoktu benim kiz fena oldu. Birdaha asla yemiyecegim kabak seni
Gerci dondurmada yemistim oda var
Ben gazlı birşey yiyince gaz damlası damlatırıyorum rahat oluyorKizlar haberiniz olsun kabak yemegi acayip gaz yapiyo
Ben dun yedim 3gundur gaz sorunumuz yoktu benim kiz fena oldu. Birdaha asla yemiyecegim kabak seni
Gerci dondurmada yemistim oda var
Bezlerinde sıkıntı yok bolca çişli aliyorum ama göğüslerim iyice yumusadi bendemsüt yok saniyorum geceleri daha dolu oluuo ilk günlerde göğüslerim taş gibi olurdu mastit olurdum o dereceSürekli meme istemesi aç anlamına gelmiyormuş canım. Bezlerini takip et ona göre karar ver gündüz benimki de sürekli emiyor bazen gögsüm boş zannediyorum ama geceleri daha çok doluyor
Dondurmada yapiyomus canim maalesefDondurma da gaz yapıyo mu? Ben nerdeyse her gün yiyorum. Ama çok yavaş.
Ben cay iciyorum diye damlaya basvurmadim hic. Bugun cocuk dr rdvumuz var soyleyimde bizzede yazsin damlaBen gazlı birşey yiyince gaz damlası damlatırıyorum rahat oluyor☺
benimki altini actrmakda istemio altni degstrene kadar mosmor oluo.esimde hemen nie aglation ccgu dio ne yapiym pokuyla duracak ozaman
Dondurmada yapiyomus canim maalesef
Bende sac Kurutma makinasi ile coraplarini isitip giydirdim karnina sicak Havlu koydum birde yüz üstü yatırdım biraz daha sakin atlattık bu geceyi çok şükür.sanırım bende sıcak diye biraz ince giydirdim çocuğunu.o yüzden gazı oldu yavrumunCanım ben küçük bi havluyu ütü ile hafif ısıtıp karnına koydum ve saat yönünün tersine masaj yaptım karnı ısındı ayaklarını da devamlı sıcak tutuyorum. Yaz diye çok ince giydirmiyorum. En ufak bi hava bile gaz yapıyor. Bende çorapsız gezmiyorum devamlı rezene kimyon içiyorum bayağı faydası oldu
Canım çocuklardan tam yazamadım. Günde en az 4 şu su içiyorum. Humana rezene içiyorum. Tahinde yedim gergin yeşillik yiyorum ama ikisini sağaam 25 cc anca çıkıyor anlamadım. O kadar suya kiloda veremedim. Hem sağıyorum hem emziriyorum nenkadsr alırsa artık diye.canim moralini yüksek tutmaya çalış gece sık emzirmek bol ya içmek tahin meyve sütü artırır ben rezene ve humana içiyordum bı haftadr tahin pekmez ve bol bol su dışında bişey yapmıyorum şükür şimdilik yetiyor
Cnm onun için sıkma canını bende aldım veremiyorum şimdilik artık 9-9.5 kg vermistim belki 2-3 kg almışımdr ama takmıyorum inanıyorum ki vericem 6 aylık olup ek gıdaya başlayınca daha dikkat etmek istiyorum o zmn veririz insAllah
Tohumunu bende denedim şimdi sallamaya geçtim pek biley fArk etmedi lactamil de aldım onu da içiyorum. Nasip herLde olmayınca olmuyor çok istiyordum sadece anne sütü alsın diyeSu içmekten başka bir şey denemedim 2 gündür rezene içiyorum sanki biraz daha arttı gibi. Bir tutam rezeneyi kaynamış suya atıyorum 10 dk demlenmesini bekleyip içiyorum deneyebilirsin canım inşallah artar
Internetten bak arastirBizim ki de kapattirmak istemiyor etrafa gülücükler saçıyor o derecekapatırken bacaklar sürekli hareket halinde
Yaa bu gerçek olamaz Ağlamak istiyorum ne olur gerçek değil deyin ..
Olabilir canım. Ben bir kere o hataya düştüm bir daha asla dedim. Canları ne ki zaten. Korkudan kapıları bile açamıyorumBende sac Kurutma makinasi ile coraplarini isitip giydirdim karnina sicak Havlu koydum birde yüz üstü yatırdım biraz daha sakin atlattık bu geceyi çok şükür.sanırım bende sıcak diye biraz ince giydirdim çocuğunu.o yüzden gazı oldu yavrumun