2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hım vala cc den anlamıyorum hiç sağmayınca alır insAllah kilo güzel düşün

Canım aldım iki tane ama emmiyor tükürüyor resmen. Ama biberon ucu var onu emiyor şaka gibi
Sen emzirmeye yeni başlamıştın dimi canım biberon ucuna alışmıştır artık ondan olabilir. Anne memesine en yakın emzikler var bibs marka, biraz pahalı ama 0-6 ay arası için bir kereliğine alabilirsin instagramdan bir bak

Bezlerinde sıkıntı yok bolca çişli aliyorum ama göğüslerim iyice yumusadi bendemsüt yok saniyorum geceleri daha dolu oluuo ilk günlerde göğüslerim taş gibi olurdu mastit olurdum o derece
Şimdi bebeğin midesi büyüdüğü için ilk zamanlardaki kadar sütün vardır ama daha çok emiyordur. Ben de göğsüm yumuşadı diye süt yok zannediyordum bir gün süt sağma aletiyle yumuşak göğsümü sağdım yine de süt vardı. Endişe etme doyuyordur Allah'ın izniyle

Tohumunu bende denedim şimdi sallamaya geçtim pek biley fArk etmedi lactamil de aldım onu da içiyorum. Nasip herLde olmayınca olmuyor çok istiyordum sadece anne sütü alsın diye
Ayşe Öner'den dinlediğim kadarıyla doğum yapıp da memesinden süt gelmeyecek kadın yoktur diyor. Ben de çok endişeliydim ama bu cümle beni çok rahatlatmıştı inatla emzirmeye devam et bir kanal tıkanıklığı falan vardır belki bunu da emerek bebek açabilir. süt gelmesi için en önemli şey emzirmek diyor. Doymuyorsa tabiki takviye yap ama emzirmekten hiç vazgeçme ve emzirirken stres yapma. İnşallah yeterli olacaktır

Bende aynı endişeye düştüm bir ara .. yorumunuzu okuyunca doğrusu icim rahatladı Doktor bana bu gibi durumlar arada gerçekleşir süt stoklayin ve bu sütlerden verin ara ara demisti

Benim bebeğim şöyle bi huy edindi geceleri hep düzenli uyuyor Fakat gündüzleri bı gün boyunca tamamen uyumuyor diğer gün de tamamen uyuyor bı sıkıntı varmıdır acaba uyuduğu günlerde uyandırsam mi acaba dengesi nasıl olmalı

Kızlar bebeğim bugün 22 günlük oldu son iki gündür kaka sayısında azalma var günde 7 8 kere yapıyordu ama bu ara en fazla 3 flan oluyodur ama her bezi çişli oluyor en az 10 kere çiş yapıyodur sizin nasıl. Bir sorun var mı acaba sütüm yetmiyor mu diye düşünüyorum her problemde. Sarılık da vardı 12ydi değeri 4.gün.sonra tekrar kontrole gittik 3 gün sonra. Doktor kilo almış kan değerine bakmaya gerek yok demişti. Uyku hali geçti artk ama gözlerde ve yüzde hala sarılık tam olarak geçmedi.

Canımm sarılık sadece yüzünde ve gözünde varsa endişe etme vücudunda olursa yükselmiş demektir bizimde yeni geçti gözündeki hafif sarılık sağlık ocağındaki ebe normal dedi en son gözlerden çıkarmış sarılık 33 günlük oldu oğlum

Kakanın azlığı da endişelendirdi süt yetersiz mi acaba yetersizse sarılığı artar mı diye sizde de oldu mu azalma kaka sayısında

Bende aynı endişeye düştüm bir ara .. yorumunuzu okuyunca doğrusu icim rahatladı Doktor bana bu gibi durumlar arada gerçekleşir süt stoklayin ve bu sütlerden verin ara ara demisti
Evet ben de elimden geldiğince süt saklamaya çalışıyorum bazı geceler az emiyor göğsüm şiş kalıyor o sütleri sağıp saklıyorum yeniden uyanana kadar dolması için dua ederek

Kızlar bişey sorcam benm kızım uyurken arada ağlayarak uyanıyor yani birden şiddetli ağlıyor aniden neden oluyor böyle bir durum yaşayan var mı
Benimkide öyle kötü rğya görüyor diye düşündüm ben bide bazen gaz çıkarmaya calısıyo çıkarana kadar zorlanıyor ağlıyor sonra çıkarıyor susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…