- 19 Aralık 2023
- 707
- 247
- 23
Bebişlerimiz öyle güzel korunuyor ki hiçbir şey olmaz merak etme canımYaa çok geçmiş olsun sanadaevet bağışıklığım düşüktü zaten iyice düştü bir zararı olmaz değilmi öksürüğün
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişlerimiz öyle güzel korunuyor ki hiçbir şey olmaz merak etme canımYaa çok geçmiş olsun sanadaevet bağışıklığım düşüktü zaten iyice düştü bir zararı olmaz değilmi öksürüğün
![]()
Çok saol canım içim rahatladıBebişlerimiz öyle güzel korunuyor ki hiçbir şey olmaz merak etme canım9 ay hamilelik var bir yerinde mutlaka öksürük olacak hapşırık olacak öyle düşün
![]()
Ay bugün sinirden ağladım eşim sinirlendirdi beni normalde bu kadar sinirlenmem sinirden de ağlamam ama baya ağladımAğlama krizleri sizde de oluyor mu Kızlar![]()
turkiyede yasamiyoruz eczane eve yakin diyil esiminde bu gun gece nobeti var sabaha alir. bence dusunuyorum bir sey olmaz cunki akintim yok olmadi da hic. ama yine telaslaniyorumNöbetçi eczaneden alsan?
Ver bence de hafife almaCiddi misin ya haftaiçi bi tahlil vereyim
ay bende bu gun aglamakliydim oglum musade etmedi ki doya doya aglayayimAy bugün sinirden ağladım eşim sinirlendirdi beni normalde bu kadar sinirlenmem sinirden de ağlamam ama baya ağladım![]()
Bende kullanıyorum bakalım ilacı inşallah düşer enfeksiyon salı kontrole gel dedi bakalımAynen kuzum bana da aynısını dedi renk değiştiren akıntı iyi değildir dedi sarı yeşil bunlar sıkıntı yaratır ileride başından tedavimizi olalım biz dedi muayene bile etmedi acil al diye ilaç yazıp yolladı
İnşallah canım şuan da çok bulantım başladı mesela hiç bu kadar şiddetli vurmamıştıBende kullanıyorum bakalım ilacı inşallah düşer enfeksiyon salı kontrole gel dedi bakalım
Canim nasil anladiniz bunu? Bir sikayetle mi baktirdiniz tahlile yani yoksa akintidan mi suphelenipBende de öyleydi idrar yolları enfeksiyonu varmış. Hamileliğin ilk başlarında olabiliyormuş. Bence bir tahlil ver canım. Doktor bana antibiyotik başladı. Enfeksiyon bebeğe zarar verebilir diye
Yok canım istemedi o ne içinmiş
Genel kan değerleri var; tam kan sayımı, demir, ferritin glukoz açlık vsYok canım istemedi o ne içinmiş
Hmm evet baktı onlaraGenel kan değerleri var; tam kan sayımı, demir, ferritin glukoz açlık vs
Yaa . Bazılarında sabah bazılarında gece bulantısı oluyormuş. Beyaz leblebi iyi gelir derler.İnşallah canım şuan da çok bulantım başladı mesela hiç bu kadar şiddetli vurmamıştı
Ayy evde var sağol canım ya hemen yiyimYaa . Bazılarında sabah bazılarında gece bulantısı oluyormuş. Beyaz leblebi iyi gelir derler.
Beyaz akıntım çoktu karın ağrısı vardı. En son idrarım o kadar koyu olmaya başladı ki. Nerdeyse kırmızı gibiydi. En önemli şey bol bol su içmek günde 2-3 litre. Artık elimde su şişesiyle geziyorumCanim nasil anladiniz bunu? Bir sikayetle mi baktirdiniz tahlile yani yoksa akintidan mi suphelenip
Ne demek canım. İnşallah iyi olursunAyy evde var sağol canım ya hemen yiyim
Kuzum akıntı sarıya dönüyorsa yeşil vs kokusuz risk değil diyoruz ya öyle değilmiş kültür yapmadan net anlaşılmazmış oCanim nasil anladiniz bunu? Bir sikayetle mi baktirdiniz tahlile yani yoksa akintidan mi suphelenip
Aaa anladim cok gecmis olsun. Beyaz akintim benim uzun zamandir var ve olmasi cok normal dendi o yuzden uzerine dusmedim. Ama baska sikayetim de yok acikcasi. Suyu her gun iki lt iciyorum matarayla geziyorum senelerdir zaten. Ama burada okudukca her olayda bende de mi var diye suphe duyup endiselenir oldumBeyaz akıntım çoktu karın ağrısı vardı. En son idrarım o kadar koyu olmaya başladı ki. Nerdeyse kırmızı gibiydi. En önemli şey bol bol su içmek günde 2-3 litre. Artık elimde su şişesiyle geziyorum
Sen tahlil mi yaptirdin canimKuzum akıntı sarıya dönüyorsa yeşil vs kokusuz risk değil diyoruz ya öyle değilmiş kültür yapmadan net anlaşılmazmış o
Yok canım ya stres yapma sende yoktur o zaman. Ben suyu az içiyordum. Artık içiyorum amaAaa anladim cok gecmis olsun. Beyaz akintim benim uzun zamandir var ve olmasi cok normal dendi o yuzden uzerine dusmedim. Ama baska sikayetim de yok acikcasi. Suyu her gun iki lt iciyorum matarayla geziyorum senelerdir zaten. Ama burada okudukca her olayda bende de mi var diye suphe duyup endiselenir oldum![]()
Hic de oldugum bildigim bir sey degil, nasil ayirt edebilirim diye ondan sordumYok canım ya stres yapma sende yoktur o zaman. Ben suyu az içiyordum. Artık içiyorum ama![]()