• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ay bugün sinirden ağladım eşim sinirlendirdi beni normalde bu kadar sinirlenmem sinirden de ağlamam ama baya ağladım 🥺
ay bende bu gun aglamakliydim oglum musade etmedi ki doya doya aglayayim🤣 gelip her dakika sariliyor noldu noldu diye bende basim agriyor diyip kendimi toparliyorum ki anlamasin

Aynen kuzum bana da aynısını dedi renk değiştiren akıntı iyi değildir dedi sarı yeşil bunlar sıkıntı yaratır ileride başından tedavimizi olalım biz dedi muayene bile etmedi acil al diye ilaç yazıp yolladı
Bende kullanıyorum bakalım ilacı inşallah düşer enfeksiyon salı kontrole gel dedi bakalım

Bende kullanıyorum bakalım ilacı inşallah düşer enfeksiyon salı kontrole gel dedi bakalım
İnşallah canım şuan da çok bulantım başladı mesela hiç bu kadar şiddetli vurmamıştı

Bende de öyleydi idrar yolları enfeksiyonu varmış. Hamileliğin ilk başlarında olabiliyormuş. Bence bir tahlil ver canım. Doktor bana antibiyotik başladı. Enfeksiyon bebeğe zarar verebilir diye
Canim nasil anladiniz bunu? Bir sikayetle mi baktirdiniz tahlile yani yoksa akintidan mi suphelenip

Canim nasil anladiniz bunu? Bir sikayetle mi baktirdiniz tahlile yani yoksa akintidan mi suphelenip
Beyaz akıntım çoktu karın ağrısı vardı. En son idrarım o kadar koyu olmaya başladı ki. Nerdeyse kırmızı gibiydi. En önemli şey bol bol su içmek günde 2-3 litre. Artık elimde su şişesiyle geziyorum

Kuzum akıntı sarıya dönüyorsa yeşil vs kokusuz risk değil diyoruz ya öyle değilmiş kültür yapmadan net anlaşılmazmış o

Beyaz akıntım çoktu karın ağrısı vardı. En son idrarım o kadar koyu olmaya başladı ki. Nerdeyse kırmızı gibiydi. En önemli şey bol bol su içmek günde 2-3 litre. Artık elimde su şişesiyle geziyorum
Aaa anladim cok gecmis olsun. Beyaz akintim benim uzun zamandir var ve olmasi cok normal dendi o yuzden uzerine dusmedim. Ama baska sikayetim de yok acikcasi. Suyu her gun iki lt iciyorum matarayla geziyorum senelerdir zaten. Ama burada okudukca her olayda bende de mi var diye suphe duyup endiselenir oldum🙈

Aaa anladim cok gecmis olsun. Beyaz akintim benim uzun zamandir var ve olmasi cok normal dendi o yuzden uzerine dusmedim. Ama baska sikayetim de yok acikcasi. Suyu her gun iki lt iciyorum matarayla geziyorum senelerdir zaten. Ama burada okudukca her olayda bende de mi var diye suphe duyup endiselenir oldum🙈
Yok canım ya stres yapma sende yoktur o zaman. Ben suyu az içiyordum. Artık içiyorum ama 😁🙃

Yok canım ya stres yapma sende yoktur o zaman. Ben suyu az içiyordum. Artık içiyorum ama 😁🙃
Hic de oldugum bildigim bir sey degil, nasil ayirt edebilirim diye ondan sordum🤭sadece cok sık tuvalete cikar oldum eskiye gore, bir anda bastiriyor o da gebeliktendir diye dusunmustum😁 ay ben yarin gidip bir acilden idrar yolu tahlili vereyim icime kurt dustu bugun cok konusuldu kendime teshis koydum 🙈

Back
X