• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Kızlar çok acil sorum var akıntım geldiğinde beyaz kıvamlı geliyor ama çamaşırda belli süre sonra sarıya dönüyor sizin de öyle mi yoksa benim enfeksiyon mu var idrar yanma kaşıntı ağrım sancım bişeyim yok acil cevap verin bana haydi ballarım 🫶🏻

Benim bu gebelikte de bir öncekinde de ilk belirtim sarı akinti ve hala devam ediyor

Kıyamam canım ben geçen sene senin gibi oldum öksürüğüm bir türlü geçmemişti. Şu anda da aynı öyleyim 3 gündür anca düştü ateşim 😟 içini ferah tut öksürük geçmesi için bol bol ılık su, ballı limonlu su iç geçer inşallah. Bağışıklık hamilelikte daha düşük oluyor o yüzden de zor geçmiştir 🙏🏻
Yaa çok geçmiş olsun sanada ☹️evet bağışıklığım düşüktü zaten iyice düştü bir zararı olmaz değilmi öksürüğün 🙏🏻

Ahh bende cok ağırdım geçirdim bol bol pekmez limon tüket. Röntgen çekilmesi doğru olmaz canım gebeliğin çok başındasın :(

hamileliğimi öğrendiğim anda eşimden influenza bulaştı. Nerdeyse iki hafta oldu daha yeni yeni iyileştim hala koku almıyorum. Öksürük çok zor bende o yoktu. Öksürdükçe kasık ağrısı yapıyordur
Bende influenza oldum sanırım tabiki öksürdükçe baya ağrı oluyor kasıklarım da oyuzden biraz korkuyorum

Kızlar çok acil sorum var akıntım geldiğinde beyaz kıvamlı geliyor ama çamaşırda belli süre sonra sarıya dönüyor sizin de öyle mi yoksa benim enfeksiyon mu var idrar yanma kaşıntı ağrım sancım bişeyim yok acil cevap verin bana haydi ballarım 🫶🏻
Canım benim de öyle bazen yeşil de görüyorum bende korkmuştum bu yüzden normal sanırım

Benim de hep var aslında beyaz, bekleyince sarıya dönüyor. Daha beklerse yeşilimsiye. Sabahları elma sirkeli su içiyorum. Bazen de makyaj pamuğuna elma sirkesi döküp o bölgeyi hafif siliyorum. Bu şekilde baya azalttım. Bununla birlikte şekeri azaltıp suyu artırmak da olumlu etki sağlıyor.

İyi akşamlar herkese ♥️ bugun doktor kontrolüm vardı. 5+5 haftamızdayız. Karından usg ile kese göründü herşey iyi dedi doktorumuz ama tabi cok kücük oldugu için kalp atışı duymadık. Ğerşembe gününe randevu verdi o zaman duyarız büyük ihtimal dedi 🥹

Bende de öyleydi idrar yolları enfeksiyonu varmış. Hamileliğin ilk başlarında olabiliyormuş. Bence bir tahlil ver canım. Doktor bana antibiyotik başladı. Enfeksiyon bebeğe zarar verebilir diye

Hemde ne yaşamak bi ara kopacak sanıyordum uzanınca geçiyor ama sende uzan kuzum
Hey allahım ya baya bi ağrım var eşim de yarın için arkadaşlara söz vermiş piknik kahvaltı vs diye. Ona hazırlık yaptım biraz ama belim koptu resmen. Yarın nasıl akşama kadar dışarda durucam bilmiyorum çok sinirlendim saçma sapan zamanlardq plan yapıyor

Benim de hep var aslında beyaz, bekleyince sarıya dönüyor. Daha beklerse yeşilimsiye. Sabahları elma sirkeli su içiyorum. Bazen de makyaj pamuğuna elma sirkesi döküp o bölgeyi hafif siliyorum. Bu şekilde baya azalttım. Bununla birlikte şekeri azaltıp suyu artırmak da olumlu etki sağlıyor.
Valla canım bana dedi ki enfeksiyon her zaman belirti vermez riske atamam 3 günlük fitil mutlaka kullan yazdı ilerlerse önüne geçemem dedi bende mecbur kullanıcam hatta ilaç ilk 3 ayda önerilmeyen ilaç tekrar aradım sordum hiçbir şey olmaz kullan enfeksiyon daha riskli dedi

Bende de öyleydi idrar yolları enfeksiyonu varmış. Hamileliğin ilk başlarında olabiliyormuş. Bence bir tahlil ver canım. Doktor bana antibiyotik başladı. Enfeksiyon bebeğe zarar verebilir diye
Aynen kuzum bana da aynısını dedi renk değiştiren akıntı iyi değildir dedi sarı yeşil bunlar sıkıntı yaratır ileride başından tedavimizi olalım biz dedi muayene bile etmedi acil al diye ilaç yazıp yolladı

İyi akşamlar herkese ♥️ bugun doktor kontrolüm vardı. 5+5 haftamızdayız. Karından usg ile kese göründü herşey iyi dedi doktorumuz ama tabi cok kücük oldugu için kalp atışı duymadık. Ğerşembe gününe randevu verdi o zaman duyarız büyük ihtimal dedi 🥹
Ahh evet perşembe günü kalbini de duyarsınız canım tebrik ederim ♥️🧿

kizlar ben progesteron fitil kullaniyordum her gun bir dahaki kontrole kadar da kullanmam lazim 10 gune kadar. her gun gece koyuyordum uyku zamani bu gun ki bitmis fark etmemisim bitdiyini acaba bisey olurmu 1 gun kullanmasam ? leke akinti hic bir seyim yok sadece onlem olsun diye yazmisdi. iynede kullaniyorum nasil unutmusum bitdiyini 😕

Var ben 🙂↔️bugün bende kalp sesini çok az dinledim yeni oluşuyor fazla dinlemeyelim dedi doktorum kapattı.
Kızlar iyi akşamlar, ben de 5+2 deyim bugün doktor benden genel gebelik kan testi istedi aç karnına yapılıyormuş bu test. Sizden de böyle birşey istediler mi 5+2 haftada ?

kizlar ben progesteron fitil kullaniyordum her gun bir dahaki kontrole kadar da kullanmam lazim 10 gune kadar. her gun gece koyuyordum uyku zamani bu gun ki bitmis fark etmemisim bitdiyini acaba bisey olurmu 1 gun kullanmasam ? leke akinti hic bir seyim yok sadece onlem olsun diye yazmisdi. iynede kullaniyorum nasil unutmusum bitdiyini 😕
Nöbetçi eczaneden alsan?

Kokusuzsa korkma bebiş normal

Back
X