Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke bende de olsa öyle![]()
7+0 da gördüm ben 5. Haftada görünmez zaten 6 dan sonra bekleyin.Merhaba kızlar ben de Temmuz annesi olacağım inşallah.. bugün 5+3te keseyi gördük sadece içinde bebeği göremedik doktor normal dedi kalp atışı duyulmaz dedi ama benim içime kurt düştü zaten kese boyutu da 4+6 ile uyumlu, siz bebeği ne zaman görmüştünüz ?
Devletteyken bende nalana gidiyordum da özelede hiç gitmedim devlete gdemezsem bebegı gormek için giderim mecburAaa ilk defa böyle birşey duyuyorum.Evet çok yoğun ama o zaman randevu açmasınlar ben iki hafta önce randevu almıştım yarın fahrünisa mıydı neydi ona verdi.Normalde ben devlete gitmiyorum ama ilaç raporu için ve testler için mecburen gidiyorum.özel yaşam hastanesinde de nalan hanımı çok seviyorum eğer imkanın varsa ona da görünebilirsin canım.
Bilmiyorum ki doktorun ultrasonu iyi diye ümitlenmişim galiba kese içi boş gibi olunca bir hayal kırıklığı oldu boş gebelik mi acaba diye düşündüm7+0 da gördüm ben 5. Haftada görünmez zaten 6 dan sonra bekleyin.
İnşallahDaha güzel oturur sıkıntı yapma:) Gereksiz hiç bir şeye takılmazsın :)
Canım en başta benim 4 gün ileri çıktı kese sonra kalp atımı için gittiğimde 2 gün geri gitti cihaz 1 mm oynasa değişiklik oluyor çok takılmayın demişti doktorum ki sorun olmadı 8+4 oldum mesela hala bir geri bir ileri çıkıyor:)Kızlar ilk kontrolüme gittim.Ama nasıl bir gerginlik ve heyecanla anlatamam..Sabah erkenden kalktım.İdrara sıkışık gelinmesi lazım diye okumuştum bide onun gerginliği sıkıştım patlicaktim yani..Arabada ağzımı bıçak açmadı çok heyecanlıydım.Tabi doktor odasına girdik heyecanım burdada devam etti son adet tarihi sormuş doktor bana bende bekleneni söylüyorum dedim ki 19kasim.Doktorda dedi ki 19kasim olamaz daha yeni aralığa girdik zaten ayy pardon dedim heyecandan...19ekim dedim halbuki 22ekim sat,19kasim bat.
Birbirine girdi iyice.Ama doktor 19ekim aldı tabi...
Ultrasona girdim keseyi gördü kenarları düzgün dedi.Ama 5haftalik dedi..Ultrason kağıdında 5w1d yazıyor yani 5hafta 1gün mü?
Bend doktora dedim ki ya ben heyecandan yanlış söylemiş olabilirim adet tarihini çünkü telefonumdaki uygulamaya göre 5+6 gözüküyor dedim.
Doktorda o bebek görünce düzeltiriz tarihini gibi birşey dedi 1hafta sonra tekrar çağırdı.Ama benim aklıma takıldı..Kese şuan doğru tarihimi veriyor ölçüler.Yoksa embriyo görüldükten sonra mı?
Çünkü ben 5+6saniyordum kendimi.Hatta ilk beta hcg yaptırdığımda 4haftaliktim ama kan değerine göre 5hafta içinde çıkıyordum.Öndemi gidiyorum fln dedim kendimce..hani erken döllenme gibi.Ama şimdi doktorda 5+1cikinca geriden mi geliyor dedim![]()
10. haftada cinsiyetini öğrenmene az kalmışNormalde doktor randevuma iki hafta daha vardı ama hafif lekelenme ve yoğun ağrılardan dolayı korkarak gittim doktora ama yine bebisi görünce rahatladım doktor uyuduğunu söyledi cihazla biraz dürtmeye çalıştı uyandırmaya çalıştı ama uyanmadı uykusu ağır kime çektiysebüyüdüğünü görmek iyi hissettirdi artık hareketlilermis ultrasonda hareketleri gorulebilirmis ben göremedim şimdi ama sizlere kısmet olur umarim
Doktor sağolsun cok uğraştı ama bana mısın demedi bende eşimde uykucu değiliz kime çekmiş bu bebiş10. haftada cinsiyetini öğrenmene az kalmışbu kadarken bile ne uyuası yaaa
![]()
Doğdukları zamanı da bı goreydik10. haftada cinsiyetini öğrenmene az kalmışbu kadarken bile ne uyuası yaaa
![]()
İnşallah canım inşallah öyledir.Haftaya çarşamba kontrolüm var nasıl gecicek o kadar gün bilmiyorum.İnsallah bende kalp atışini duyarım.İnan kendimden cok eşimin heyecanina üzülüyorum.İlkinde yıkılmıştı ..Allah'ım inşallah tekrar aynı şeyler olmazCanım en başta benim 4 gün ileri çıktı kese sonra kalp atımı için gittiğimde 2 gün geri gitti cihaz 1 mm oynasa değişiklik oluyor çok takılmayın demişti doktorum ki sorun olmadı 8+4 oldum mesela hala bir geri bir ileri çıkıyor:)
Relax olması iyi işlte seni de rahatlatır. Erkek bebekler hemen gösteriyor. Benim oğlumu 12. haftada öğrenmiştimDoktor sağolsun cok uğraştı ama bana mısın demedi bende eşimde uykucu değiliz kime çekmiş bu bebişçok heyecanlanmıştım hareketlenmesini görebileceğini bilmiyodum giderken. Cinsiyet için 3 hafta sonra bakarız dedi ha bide tarama testleri falan filan var dedi doktorum fazla relax ,
![]()
kıyamam çok yorgun kuzuDoktor sağolsun cok uğraştı ama bana mısın demedi bende eşimde uykucu değiliz kime çekmiş bu bebişçok heyecanlanmıştım hareketlenmesini görebileceğini bilmiyodum giderken. Cinsiyet için 3 hafta sonra bakarız dedi ha bide tarama testleri falan filan var dedi doktorum fazla relax ,
![]()
Merhaba kese içinde bebek de göründü mü, devlet hastanesi miydi yoksa özelde kendi önünüzde de bir ekran oluyor o yüzden soruyorum benim de 5+3 olması gerekirken 4+6 göründüKızlar ilk kontrolüme gittim.Ama nasıl bir gerginlik ve heyecanla anlatamam..Sabah erkenden kalktım.İdrara sıkışık gelinmesi lazım diye okumuştum bide onun gerginliği sıkıştım patlicaktim yani..Arabada ağzımı bıçak açmadı çok heyecanlıydım.Tabi doktor odasına girdik heyecanım burdada devam etti son adet tarihi sormuş doktor bana bende bekleneni söylüyorum dedim ki 19kasim.Doktorda dedi ki 19kasim olamaz daha yeni aralığa girdik zaten ayy pardon dedim heyecandan...19ekim dedim halbuki 22ekim sat,19kasim bat.
Ultrasona girdim keseyi gördü kenarları düzgün dedi.Ama 5haftalik dedi..Ultrason kağıdında 5w1d yazıyor yani 5hafta 1gün mü?
Bend doktora dedim ki ya ben heyecandan yanlış söylemiş olabilirim adet tarihini çünkü telefonumdaki uygulamaya göre 5+6 gözüküyor dedim.
Doktorda o bebek görünce düzeltiriz tarihini gibi birşey dedi 1hafta sonra tekrar çağırdı.Ama benim aklıma takıldı..Kese şuan doğru tarihimi veriyor ölçüler.Yoksa embriyo görüldükten sonra mı?
Çünkü ben 5+6saniyordum kendimi.Hatta ilk beta hcg yaptırdığımda 4haftaliktim ama kan değerine göre 5hafta içinde çıkıyordum.Öndemi gidiyorum fln dedim kendimce..hani erken döllenme gibi.Ama şimdi doktorda 5+1cikinca geriden mi geliyor dedim![]()
4-5 haftalarda keseden başka bir şey göremezsiniz normali budurMerhaba kese içinde bebek de göründü mü, devlet hastanesi miydi yoksa özelde kendi önünüzde de bir ekran oluyor o yüzden soruyorum benim de 5+3 olması gerekirken 4+6 göründü
Canim ilk ultrason da daha net bi tarih ogrenebilirsin ancakKızlar ilk kontrolüme gittim.Ama nasıl bir gerginlik ve heyecanla anlatamam..Sabah erkenden kalktım.İdrara sıkışık gelinmesi lazım diye okumuştum bide onun gerginliği sıkıştım patlicaktim yani..Arabada ağzımı bıçak açmadı çok heyecanlıydım.Tabi doktor odasına girdik heyecanım burdada devam etti son adet tarihi sormuş doktor bana bende bekleneni söylüyorum dedim ki 19kasim.Doktorda dedi ki 19kasim olamaz daha yeni aralığa girdik zaten ayy pardon dedim heyecandan...19ekim dedim halbuki 22ekim sat,19kasim bat.
Benimde 13 aralikda randevum :)bunlara çok takma kuzum. benimde ilk kan testinde 4 haftalık çıktı. doktor gittim ultrasanda keseyi bile göremesdi. bir hafta sonra gtiitm keseyi gördü 4/5 haftalık dedi. E hiç mi ilerlemedi bu bebek diyorum kendi kendime. Uygulamaya baksan 6 haftalık falan 17 Ekim benim SAT. 12 Aralık'ta ramdevumuz var kalp atışları için.
Galiba kese içinde bir karaltı görmek istedim ama göremeyince şaşırdım, Pazar günü tekrar çağırdı hayırlısı artık4-5 haftalarda keseden başka bir şey göremezsiniz normali budur