- 15 Ocak 2016
- 1.947
- 3.342
- 133
Gözünüz aydın. Kaç haftalıkta duydunuz tam olarakBen yeni gittim kalbinizde duydum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın. Kaç haftalıkta duydunuz tam olarakBen yeni gittim kalbinizde duydum.
Benim ilk gebeliğimde de geliyordu şimdi de hafif hafif var. Ama pembelik şeklinde. Doktorum dinlen diyor. Sıkıntın olursa gel diyor.Kizlar bebek 5+2
Kahverengi leke geliyor. Aşırı değil ama. Ilk gördüğümde acile gitmiştim alttan baktı keseyi gördü.bi sorun yok olabilir dedi. 1 hafta önceydi. Şimdi yine geliyor az az var mı bunu yaşayan? Zırt pırt acile gidip alttan baktırmak istemiyorum. 4unde zaten randevum var ama endiseliyimmmmmm
Benim de aynı şekilde, damla damla oldu birkaç gün, ilk gebelikte de bir iki gün olmuştu progestan kullanıyorum. Bizim zamanlarımız yakınmış takvim yapmadım ama 31temmuz görünüyorBenim ilk gebeliğimde de geliyordu şimdi de hafif hafif var. Ama pembelik şeklinde. Doktorum dinlen diyor. Sıkıntın olursa gel diyor.
Sen doktorunla görüştüğünde önlem olarak iste.ileri yaşta ister istemez luteal faz eksiliyor ve progesteron takviyesi gerekiyor progestanın bebeğe hiçbir zararı yok faydasından başka.Açıkçası gerek duymadı başlamaya, bulunduğum yer de şehir dışında, en yakın doktora ulaşabilme şansım yok en yakın doktorun yerini dahi bilmiyorum. Yarın dönüyorum ama hiç rahat değilim kasıklarımda ağrı da var.
Canım 7+2 de gittim ve duydum. Ölçüde 6+4 çıktı. İlk doktor kontrolümüzdü.Gözünüz aydın. Kaç haftalıkta duydunuz tam olarak
Ben 5+5te görmüştüm canım. O zaman bende de 1 gün fark etmişti. Olabilir böyle farklar. O zaman 1 gün geride iken şimdi 1 hafta ilerde çıktı. Bir dahaki gidişinde sen de bebeğini göreceksin Allahın izniyle.busra1tan canım keseyi gördüm 7 mm ama bebek görünmez mi bu haftada? 5+3 olmam gerekiyor ama 4+6 ile uyumlu
Canım devletteki cihazlar daha eski oluyor aslında iyi görmüş hakkaten, benim doktorun cihazı çok iyi diye görürüm demiştim ama yanılmışım
Şuan 5+5 im ben de. 2,5 hafta sonra çağırdı doktorum ama doktorum uzakta olduğu için için ya 2 hafta sonra yada 3 hafta sonra gidebilirim. Gidip duyamamak da üzücü olur. Napsam bilemedim cnmCanım 7+2 de gittim ve duydum. Ölçüde 6+4 çıktı. İlk doktor kontrolümüzdü.
3 haftaya normal şartlarda duyman gerekir. Endişe yapma. Biraz sabretmek gerekecek sadece. Sağlıkla gelsin inşallahŞuan 5+5 im ben de. 2,5 hafta sonra çağırdı doktorum ama doktorum uzakta olduğu için için ya 2 hafta sonra yada 3 hafta sonra gidebilirim. Gidip duyamamak da üzücü olur. Napsam bilemedim cnm
Devlet olduğu için çok bir bilgi vermedi sorun yok dedi gönderdi ama çoğu yerde vücudun hamileliğe alışması nedeniyle etkilerin azabileceği yazıyor ben de ona bağlıyorum eminim sende de her şey yolundadır içini ferah tutÇok şükür çok sevindim maşallah. yani belirtilerin azalması ya da kaybolması Bi sorun teşkil etmiyor diyebiliriz o zaman sanki![]()
İnşallah öyledir çok teşekkür ederim içim biraz olsun rahatladıDevlet olduğu için çok bir bilgi vermedi sorun yok dedi gönderdi ama çoğu yerde vücudun hamileliğe alışması nedeniyle etkilerin azabileceği yazıyor ben de ona bağlıyorum eminim sende de her şey yolundadır içini ferah tut![]()
gittiğimde konuşacağım elbette yeter ki bebek orada mı bilelim.Sen doktorunla görüştüğünde önlem olarak iste.ileri yaşta ister istemez luteal faz eksiliyor ve progesteron takviyesi gerekiyor progestanın bebeğe hiçbir zararı yok faydasından başka.
Pazar günü görürsün inşallah. Zaten erken canımcım, makineye falan takılma sen. Birde herkeste herşey aynı zamanlarda olmuyor.Canım devletteki cihazlar daha eski oluyor aslında iyi görmüş hakkaten, benim doktorun cihazı çok iyi diye görürüm demiştim ama yanılmışım ☺ Alttan bakılsa belki görünürdü ama bakmadı iyi oldu aslında, pazar tekrar gideceğim bakalım
Dua et canım inşallah iyidir bebeğin.gittiğimde konuşacağım elbette yeter ki bebek orada mı bilelim.gece hiç uyumadım desem yeridir sağ kasığımda ağrı var epey.
11 aralıkta bidaki randevum cnmSen gıttınmı takrar
Bende tedavi aşamasında başladım doktorlar önemsemiyor tsh ama 2.5altı olmalı deneyimle ögreniyor insan şimdi zaten hastaşığım ilerledi haşimato troiti var bende gebe kalınca daha çok çıkıyor tshBenim bu 4. hamileliğim. Diğer 3 hamilelikte hiç böyle bişey çıkmamıştı. Hala ne olduğunu tam anlamadım ama gebelik sonrası geçer deniyor. Sadece ilacı kullanmanın çok önemli olduğunu biliyorum. Size de geçmiş olsun. İnşallah sağlıklı bi şekilde gelir bebislerimiz.