2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bebe time da erken gebelik testiydi canım. Ay hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum.

Grubumuz pek bereketli çıktı 🥰
Erken alıcam tekrar canım normal testte çıkıcağını sanmıyorum beta ya 10 ya 15 öyle düşünüyorum bunlar çıkmaz kasette

Kızlar 18 inde yumurtlamam oldu bugün test yapsam çıkar mı reglim 2 sinde bekleyeyim mi. Aslında belirtim de yok ayın başında midem falan bulanıyordu çok kasık ağrım vardı ama yumurtlamadan sonra pek ağrım olmadı 22 sinde tekrar yumurtlamam oldu

Kızlar 18 inde yumurtlamam oldu bugün test yapsam çıkar mı reglim 2 sinde bekleyeyim mi. Aslında belirtim de yok ayın başında midem falan bulanıyordu çok kasık ağrım vardı ama yumurtlamadan sonra pek ağrım olmadı 22 sinde tekrar yumurtlamam oldu
Benim de BAT ikisi bugün sabah meraktan elimde ki son testle yaptım sanki silik bir çizgi görüyorum. 1 yıldır yaptığım hiç bir testte görmemiştim siz görüyor musunuz bir bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_5328.jpeg
    IMG_5328.jpeg
    78,6 KB · Görüntüleme: 15
Evet görünüyor benim de ilk hamileliğimde böyle çıkmıştı inşallah pozitiftir
Ya çok teşekkür ederim . Elimde ki eski testlerime baktım ama hiç birinde çizgi yoktu . Bunu görünce şok oldum. İnşallah rabbim nasip eder benimle kalır . Daha regl 4 gün var o yüzden iki gün sonra tekrar edeyim bi 🥰☺️

Ya çok teşekkür ederim . Elimde ki eski testlerime baktım ama hiç birinde çizgi yoktu . Bunu görünce şok oldum. İnşallah rabbim nasip eder benimle kalır . Daha regl 4 gün var o yüzden iki gün sonra tekrar edeyim bi 🥰☺️
Canım çok silik iki gün sonra tekrarlamak harika bir fikir ♥️

X