Rahim boyu kısalıyomuş işte canım sınırı gecerse dikiş atılıyomuş pıhtılaşma da var oda ayrı bi sorunDikiş derken bendede var pıhtılaşma şuan sıvılaştrmak için iğne kullanıorum yeni başladım
Yok işte o yapılan basit testlerde bu sorun çıkmıyor ortada.Öyle olsa en başında o kadar insan düşük yaşamaz.Bunun tahlilleri ayrı merkezlerde yapılıyor faktör testi adı altında.genelde genetikçiler yapıyor.Mesela bendeki pıhtı bozukluğu faktör 5leiden heterezigot.Bi de bunun farklı bir türü var o da homozigot.Yapmadım cnm 1 buçuk senedir evliyim cocugum yok tedavi oluyorum yumurta tembelliği var bende sadce doktorum kan pıhtılaşmayla ilgili birşey demedi olsa zaten testlerde çıkar cnm çünkü birçok hormon testi yaptırdı bana
Ablam hamilykende o iğneyi kullanıyordu doğum yapana kadar çok şükür şuan iki tane oğlu varAynen canım benımde öyle oluodu 3 aylık faln olup kalbi duruodu ekımde test yaptrdım pıhtılaşma çıktı sulanrcı hap kullndm sımdıde iğneye başladk
O yüzden dikiş atılacaktır.Serviks deniliyor ona canım.Bunun pıhtılaşmayla alakası yok.Rabbim hepimize şifa versinBilmiyorum ki canım rahim yetmezliğide var dendi bana
Hm analdim cnm rabbim acil şifa versin sana cnmYok işte o yapılan basit testlerde bu sorun çıkmıyor ortada.Öyle olsa en başında o kadar insan düşük yaşamaz.Bunun tahlilleri ayrı merkezlerde yapılıyor faktör testi adı altında.genelde genetikçiler yapıyor.Mesela bendeki pıhtı bozukluğu faktör 5leiden heterezigot.Bi de bunun farklı bir türü var o da homozigot.
Amin dur bakalım bu 5.gebeliğim inşallah sağlıkla kucağıma alırım.Hm analdim cnm rabbim acil şifa versin sana cnm
Amin inşallah.Çok şükür canım. Güzelce sağlıklı hamilelik geçirip güzelce doğum yapalım hepimiz inşallah :)))
10 gün içinde ücretsiz kontrol hakkın var. Duyulmazsa haftaya tekrar gidersin.8e kadar dayanamam galiba yaa bide özel bi doktora gidecem çok pahalı boşuna gitmemiş olsam bari yaaa
Hadi gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin bebiş.Arkadaşlar testi yaptım bugün 13.gunde ve iki çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silik sizce hamilemiyim
Hamilesin canım. Artık iğnenin etkisi değildir. Kanda da baktır aklında kalmasın.Böyle çıktı
Amin cnm inşallahAmin dur bakalım bu 5.gebeliğim inşallah sağlıkla kucağıma alırım.
Aynen öyle yapicam yarın gider kan veririmAmin inşallah.
10 gün içinde ücretsiz kontrol hakkın var. Duyulmazsa haftaya tekrar gidersin.
Hadi gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin bebiş.
Hamilesin canım. Artık iğnenin etkisi değildir. Kanda da baktır aklında kalmasın.
Hmm cok gecmıs olsun canımRahim boyu kısalıyomuş işte canım sınırı gecerse dikiş atılıyomuş pıhtılaşma da var oda ayrı bi sorun
Allah bagıslasın bakalım inşallah benımde yasar bide bu iğneyi kullanırkende özellikle düşmesn dıe yatmak faln gerekıomu acaba mesela ben bunda pıhtılaşma faln cıkmasaydı çok dıkkat edecektım evım 5. Kat asansrsuz doktor harcnde evden hıc cıkmayacaktm sureklı yatacaktm falnAblam hamilykende o iğneyi kullanıyordu doğum yapana kadar çok şükür şuan iki tane oğlu var
İğneyi kaynanama vurdurdumda yaktı ya sızdede yanma oluomu iğne girerken anmamadım ama içini boşaltnca yaktı bıde karnım seğrimeye başladı halada yanıoBen de korkmuştum ilk vururken canım çok tatlıama şimdi takır takır vuruyorum. İğneyi sokarken derin nefes al. Tamamı girince nefesini bırak. İlacı verirken de derin nefes al sonra bitince hızlıca çıkar iğneyi
Keşke kendin yapsan canım ben de başkasına asla yaptıramam.Evet çok fazla yakan bir iğne.Hatta morluklarda oluşturabiliyor o yüzden hiç korkma.bi de hep aynı saatte vur.İğneyi kaynanama vurdurdumda yaktı ya sızdede yanma oluomu iğne girerken anmamadım ama içini boşaltnca yaktı bıde karnım seğrimeye başladı halada yanıo
Yok sanırım kalp için gittiğimizde 4 tane tahlil aldı da sormadım bunlar ne diye yarın sorarım bi.yani kan veriyorsun ordan çıkıyor zaten doktorun bu testi yaptimi canım
O ara giden gidiyor yani ne kadar kötü bir durum yaHayır canım bu öyle her hastanede yapılan bir test değil.Bir kaç düşükten sonra genelde tam teşekküllü hastanelerin genetik tanı merkezlerinde yapılıyor 1 ay gibi bir süreden sonra sonuçlar çıkıyor.Özelde de yapılır mı bilmiyorum.Ama sen içini ferah tut.Herkeste olmaz.
Aynen biraz dikkatli olman lazım cnmAllah bagıslasın bakalım inşallah benımde yasar bide bu iğneyi kullanırkende özellikle düşmesn dıe yatmak faln gerekıomu acaba mesela ben bunda pıhtılaşma faln cıkmasaydı çok dıkkat edecektım evım 5. Kat asansrsuz doktor harcnde evden hıc cıkmayacaktm sureklı yatacaktm faln
Öyle canım ama yapacak birşey yok.Sen o yüzden bunu düşünme.ailende de yokmuş hem.benim ablamın birinde var birinde yok.Bende de var.genlerle alakalı bir durum olabilir.Yok sanırım kalp için gittiğimizde 4 tane tahlil aldı da sormadım bunlar ne diye yarın sorarım bi.
O ara giden gidiyor yani ne kadar kötü bir durum ya
Anladım canım, Allah Sağ salim kucağına almaya nasip etsinÖyle canım ama yapacak birşey yok.Sen o yüzden bunu düşünme.ailende de yokmuş hem.benim ablamın birinde var birinde yok.Bende de var.genlerle alakalı bir durum olabilir.
Bu doktor alttan muayene etmiyormuş boşuna gitmesem mi acaba kafam karıstıen kötü vajinal baktırırsın o zaman boşa gitmemiş olur
Aman kalbi atsın da duymama gerek yok canım 5düşüğüm olunca çok korkuyorum6+3te kalbı atıyordu ama dınletmedı canım devlete gıtmıstım
Ben o zaman haftaya kalp atışını görmem galiba ya 6+3olacakÖzelden geliyorum kızlar. Bebişkomu ilk defa gördüm ve kalbini de duydum çok şükür. Videoya çektim, eşime dinleticem. Şuanda 7+2yim ama ultrasona göre 8+2 çıktı maşallah :) kanama bir anda olurmuş, 1 hafta önce görülmezmiş.ayrıca yumurta akı kıvamı sarı akıntı için 12. Haftadan sonra devam ederse ilaç yazarım dedi. Bide 2 hafta ilişki yasak dedi kanama geçmişim olduğu için. Hepsi bu kadar :)